•    
  Planetpositioner
  18-Mar-2018, 04:54 UT/GMT
  Sol2732'25"0n59
  Måne525' 3"1s32
  Merkur1521' 0"8n28
  Venus1355'49"4n36
  Mars017'31"23s28
  Jupiter235'42"r17s21
  Saturn822'27"22s18
  Uranus2644'41"9n49
  Neptun1426'49"6s58
  Pluto2058'41"21s28
  Sand Månek.1415'25"r16n33
  Chiron2815'19"2n27
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Kærlighed

for Joan Sutherland [Adb], født 7 November 1926
Tekst af John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Tyren *Solen i Skorpionen *Solen i 7. hus *Månen i Skytten *Månen i 8. hus *Venus i Skorpionen *Venus i 7. hus *Mars i Tyren *Mars i 1. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af "Love Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre væsentlige emner i dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten er udarbejdet ud fra følgende fødselsdata: kvinde, født 7 November 1926 kl. 17:30 i Sydney, Australia.

Dit soltegn er Skorpion. Det er det tegn, Solen står i i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Tyr, og din Måne står i Skytte.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

Nyd dit kærlighedshoroskop!

til top

Ascendanten i Tyren

Du er lige tiltrækkende, hvad enten du klæder dig skødesløst eller formelt, og det er der ikke ret mange andre, der kan klare. Det er snarere dit humør end dit tøj, som er bestemmende for din tiltrækning, selvom du i høj grad nyder en rig eller sensuel klædedragt.

Du foretrækker en jordnær partner, som taler direkte fra hjertet, og når du finder sådan en person, øser du din hengivenhed ud over ham eller hende.

Din elskovsstil er sandsynligvis ligeledes direkte og fysisk - du kan lide at gøre det, ikke at tale om det. En stor del af din seksuelle nydelse stammer fra den fysiske tryghed og sikkerhed, som din partner bibringer dig.

Dit ideal af en kæreste er en, der fanger dig hjerte straks, en som du kan betro dit liv.

til top

Solen i Skorpionen

Af alle soltegn er dit tegn det, der identificerer sig mest med seksualiteten. Det skyldes, at du føler livet intenst og har behov for at udtrykke dine lidenskaber i alt, hvad du foretager dig.

Du vil blive meget fristet til at bruge din seksuelle udstråling til at drage materiel eller psykologisk fordel af din kæreste. Af den grund vil du måske foretrække nogle mindre sofistikerede partnere, hvis naivitet giver dig mulighed for at overtage styringen.

Du er sædvanligvis meget klar med hensyn til, hvad du begærer, og du ved, at det betaler sig at vente længe på at få det, der tilfredsstiller dig.

Du vil være tilbøjelig til at synke fuldkommen ned i et forhold, blive forandret af det og så til sidst gøre dig fuldkommen fri af det. Når først et kærlighedsforhold er ovre, er det for dig slut for altid. Men hverken du eller din partner vil være den samme som dengang, I traf hinanden.

Annoncering
til top

Solen i 7. hus

Med denne placering er det vigtigt, at du vælger en partner, som kan være din ligemand i alle henseender.

Du bør vælge din partner meget omhyggeligt, for du vil have tendens til at blive meget afhængig af ham eller hende, især når det virkelig gælder. Ligeledes må din kæreste være i stand til at stole fuldt og fast på dig; forholdet bør være fuldstændig gensidigt, hvis det skal kunne holde.

Dette bør imidlertid indfinde sig helt naturligt, eftersom parforhold generelt udgør det primære fokus i dit liv.

til top

Månen i Skytten

Selv i situationer, som kunne gøre andre triste og modfaldne, kan du finde en gnist af latter og munterhed, som gør alting lysere og mere fornøjeligt.

Du bør finde en kæreste, som deler din ubekymrede og brede tilgang til livet.

Formodentlig har du et meget rigt fantasiliv, som nogle mennesker kan opfatte som overdrevent. Men du skaber fantasier hovedsageligt for deres egen skyld, og du nyder at skabe dem lige så meget som at realisere dem.

I det lange løb er dit kærlighedsudtryk mere i stil med en varm og venlig pejs en sen efterårsnat: gemytligt, behageligt, essensen af et lykkeligt kammeratskab.

til top

Månen i 8. hus

Du føler dig draget af dybe, inderlige og i en eller anden forstand mystiske forhold præget af en meget høj grad af følelsesmæssig intensitet. Men du bør gøre en ekstra indsats for at bevare kontrollen over situationen, så du ikke bliver revet med af de følelsesmæssige storme, som du fremkalder.

Når et forhold af en eller anden grund løber ud af kontrol, vil den bedste løsning være at afmystificere det ved simpelthen at drøfte problemerne.

Jo dygtigere din elsker er, desto bedre, for fysisk tilfredsstillelse er yderst gavnlig for dig. Jo bedre du kan opnå en sådan, desto mere vil forholdet blomstre.

til top

Venus i Skorpionen

Du er kærlighedsmæssigt meget dyb og instinktpræget, og når du har valgt en person, giver du ikke op, før du får, hvad du ønsker.

Nøglen til din nydelse ligger i virkeligheden i fornøjelsens yderpunkter frem for i dens moderate udgave.

Uanset din metode, så vil din fornøjelse blive størst, hvis seksualiteten antager skikkelse af en kolossal magt, en ustyrlig strøm, som I begge er fanget i. Dette er ideelt for den øjeblikkelige, seksuelle oplevelse, men i hverdagen bør du være meget omhyggelig med, at kontrollen vender tilbage til begge parter, således at den grundlæggende ligeværdighed mellem jer ikke går tabt.

til top

Venus i 7. hus

Du har ikke særlig stor glæde af sex, hvis din partner er utryg eller fysisk utilfreds med, hvad der foregår. Du er derfor en særdeles betænksom elsker, for det er en af dine primære interesser at sørge for, at din partner har det fornøjeligt, så du også kan have det godt.

Du bliver mest stimuleret af en kæreste, som faktisk på mange måder er meget anderledes end dig, i det mindste personlighedsmæssigt.

Men sørg for, at du er en jævnbyrdig partner i alle forhold, og lad ikke nogen udnytte dit behov for en kæreste ved at give dig mindre, end du fortjener.

Annoncering
til top

Mars i Tyren

Det tager dig lidt tid at varme op til kærlighedsakten, men når du først er kommet op i gear, bevarer du et støt og sikkert tempo, som giver masser af tid til, at seksualiteten kan udfolde sig fuldkommen. Du bør tage omhyggeligt hensyn til din partners rytme og timing, så du hverken udmatter eller irriterer vedkommende.

Din daglige seksualdrift kræver et varig kanal for at kunne bevare balancen, så du har det bedst med en regelmæssig partner.

Du er fuldkommen ligefrem i dit kærlighedsudtryk, og du har brug for en partner, som ikke intellektualiserer kærligheden for meget, men opmuntrer dig til at udfolde den direkte på en måde, som I begge forstår uden ord.

til top

Mars i 1. hus

Din seksuelle energi er ganske direkte og bliver sandsynligvis ikke forvirret eller sublimeret over på andre områder.

Formentlig har du en god portion udholdenhed rent seksuelt og også på andre fysiske områder, og du køres ikke nemt træt. Derfor gør du klogt i at finde sammen med en kæreste med en tilsvarende energi og tilbøjelighed.

Du kan måske blive utålmodig i kærlighedsanliggender og ønske at komme videre i affæren med et minimum af snak eller skæmt. Dette er en ærlig afspejling af dine følelser, men du bør undgå at have for travlt; ofte vil udsættelserne, inden et forhold realiseres, give dig tid til at tænke dig om en ekstra gang og overveje, om du virkelig ønsker at binde dig til denne bestemte kæreste.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Kærlighed
for Joan Sutherland [Adb] (kvinde)
født den 7. november 1926 lokaltid: 17:30
i Sydney, AUSTL U.T.: 07:30
151e13, 33s52 sid. tid: 20:37:51

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Skorpion 14°08'12 i hus 7 direkte
Måne Skytte 4°05'14 i hus 8 direkte
Merkur Skytte 7°13'11 i hus 8 direkte
Venus Skorpion 10°35'47 i hus 7 direkte
Mars Tyr 10°12'03 i hus 1 retrograd
Jupiter Vandbærer 18°16'05 i hus 10 direkte
Saturn Skorpion 26°57'37 i hus 7 direkte
Uranus Fisk 25°51'03 i hus 11 retrograd
Neptun Løve 26°50'43 i hus 4 direkte
Pluto Krebs 15°51'24 i hus 3 retrograd
Sand Måneknude Krebs 8°23'38 i hus 3 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Tyr 3°05'21
2.Hus Tvilling 1°51'15
3.Hus Krebs 3°31'04
Imum Coeli Løve 7°03'40
5.Hus Jomfru 9°41'47
6.Hus Vægt 8°37'51
Descendant Skorpion 3°05'21
8.Hus Skytte 1°51'15
9.Hus Stenbuk 3°31'04
Medium Coeli Vandbærer 7°03'40
11.Hus Fisk 9°41'47
12.Hus Vædder 8°37'51

Større aspekter
Sol Konjunktion Venus 3°32
Sol Opposition Mars 3°56
Sol Kvadrat Jupiter 4°08
Sol Trigon Pluto 1°43
Måne Konjunktion Merkur 3°08
Måne Konjunktion Saturn 7°08
Måne Kvadrat Neptun 7°15
Måne Kvinkuns Ascendant 1°00
Merkur Kvinkuns Mars 2°59
Venus Opposition Mars 0°24
Venus Trigon Pluto 5°16
Mars Sekstil Pluto 5°39
Jupiter Kvinkuns Pluto 2°25
Saturn Trigon Uranus 1°07
Saturn Kvadrat Neptun 0°07
Uranus Kvinkuns Neptun 1°00
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt