•    
  Actuele planetaire posities
  21-jan-2018, 03:48 UT/GMT
  Zon12'44"19s55
  Maan163'47"8s01
  Mercurius141'58"23s26
  Venus352'49"20s22
  Mars2641' 6"18s41
  Jupiter1958'20"16s41
  Saturnus341'10"22s30
  Uranus2443' 9"9n03
  Neptunus1225'56"7s44
  Pluto1927'49"21s36
  Ware Knoop1456'13"16n21
  Cheiron2517'29"1n24
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Marco Ferreri [Adb], geboren op 11 mei 1928
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon in Stier, Maan in Waterman *Ascendant in Schorpioen, Mars in het Vierde Huis *Saturnus in het Tweede Huis *Maan in het Derde Huis *Venus in het Zesde Huis *Zon in het Zevende Huis *Zon oppositie Ascendant

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 11 mei 1928 om 19:00 in Milan, Italy.

Uw zonneteken is Stier. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Schorpioen en uw Maan staat in Waterman.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

naar boven

Zon in Stier, Maan in Waterman

U bent geboren met de Zon in Stier en de Maan in Waterman. Deze stand van de Zon biedt u alle kans op een succesvol leven.

Aan de buitenkant lijkt u ongewoon, origineel en vaak onorthodox in uw opvattingen. U bent humanitair ingesteld en hebt het beste voor met de wereld in het algemeen, maar uw soms radicale aanpak kan beledigend overkomen op anderen. U hebt wellicht betrokkenheid naar anderen ontwikkeld, maar in essentie bent u vooral eigenzinnig.

Het teken Stier geeft u een behoorlijke dosis kracht, vastberadenheid, onafhankelijkheid en doelgerichtheid. Deze eigenschappen richt u op universele doeleinden. De vastberadenheid van de Stier wordt duidelijk door uw koppig vasthouden aan ideeën.

Innerlijk bent u innemend en hartelijk. Het is echter goed mogelijk dat u in gecompliceerde, soms ongezonde emotionele avonturen belandt. Dit kan uw ambities soms in de weg staan, maar desalniettemin bent u uit op een maatschappelijke positie met aanzien. U mag dan nobel en liberaal zijn, uw persoonlijkheid heeft het niet altijd gemakkelijk omdat uw kern zo anders is. Wat anderen het meest in u waarderen is uw sociale en sympathieke inborst.

Zit u niet lekker in uw rol en worstelt u met psychologische aspecten, laat dan de Stierkant van uw karakter wat meer zien.

naar boven

Ascendant in Schorpioen, Mars in het Vierde Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Schorpioen aan de horizon. De heerser Mars staat in het vierde huis.

Uw leven wordt gekenmerkt door uw sluwe, ondoorgrondelijke, tegendraadse, slimme en gereserveerde houding. U bent een raadsel, dus met deze eigenschappen kan het in uw leven niet zo best of juist heel voorspoedig aflopen. Welk type Schorpioen bent u? Er zijn globaal twee types. De extreem emotionele, die sterk gericht is op de buitenissige aspecten van aardse relaties, of de uiterst mystieke, die zich bezighoudt met spiritualiteit.

U bent iemand van extremen, uiterst gevoelig en uit op intense verbondenheid. U hebt interesse in occulte zaken of bovenaardse fenomenen. U bent innerlijk zeer actief verwikkeld in een psychologisch gevecht tussen positieve en negatieve polen, die van bevestigen en bevredigen, of verwerpen en onderdrukken. Uw gevoelens zijn zeer intens en blijven hartstochtelijk gericht op degene van wie u houdt, tot het voorbij is. Ook als u een hekel hebt aan iemand blijft u zeer hardnekkig in negatieve gevoelens hangen. Maar er is hoop. Welk type Schorpioen u ook bent, diep van binnen verlangt u naar psychologische groei, herstel en transformatie.

Er komt een moment in uw leven, na een dramatische gebeurtenis die u intens raakt, dat u volkomen verandert van levensdoel en houding. De intensiteit en diepgang van uw passies blijft echter onveranderd. U hebt de neiging op een duistere en broeierige wijze uw aanpak te plannen, zonder dat u anderen laat weten wat uw stemming of exacte gevoelens zijn. Seksueel gezien bent u hartstochtelijk en sterk verbonden.

Probeer uw hartstocht in toom te houden en wees niet zo fel naar anderen. Zet uw wilskracht en sterke karakter in voor positieve zaken en goede doelen.

Geneeskunde, medicijnen of zelfs operaties hebben aantrekkingskracht op u. Onderzoek in het algemeen en ergens diep induiken past bij u, daar kunt u in uitblinken.

Deze stand geeft aan dat u in uw leven uw uiterste best doet om een veilig, stabiel thuis te creëren, terwijl u afzondering van of onenigheid met uw familie moet overwinnen.

Het is aannemelijk dat u strijd voert met uw ouders, of dat u een familie hebt waarin verbaal of soms zelfs fysiek geweld voorkomt.

Uw temperament is zeer fel en opstandig. U gaat emotioneel en wat huis en haard betreft door hevige ontwikkelingen, wellicht door rusteloosheid en vele verhuizingen.

naar boven

Saturnus in het Tweede Huis

Saturnus staat in het tweede huis van uw geboortehoroscoop. Dit is niet zo'n gunstige astrologische combinatie voor de financiële gang van zaken in uw bestaan.

Het kan u moeite kosten om een relatief goede positie te handhaven omdat u met financiële beperkingen kampt. Ook kan het zijn dat u geldzaken veel te serieus neemt en uzelf er vaak te druk over maakt.

Zwaar, verantwoordelijk werk dat u vol overgave doet, levert u wellicht financieel weinig op, maar het sterkt wel uw trots en waardering van andere zaken. Raak daarom niet ontmoedigd. Saturnus biedt meestal een vrij constante financiële status op latere leeftijd.

Wanneer u plezier krijgt in de zakelijke kanten en daarin wat losser wordt, zal uw leven zeker een wending krijgen.

naar boven

Maan in het Derde Huis

De Maan staat in het derde huis van uw geboortehoroscoop. Uw bent heel gevoelig voor de buitenwereld en daardoor veranderlijk. Uw mening past zich steeds aan per situatie.

Uw geheugen en verbeeldingskracht zijn sterk en beeldend. Maar de kans is groot dat u te subjectief en oppervlakkig nadenkt en weinig kennis of praktisch inzicht opdoet, laat staan uzelf intellectueel ontwikkelt. Positief gezien hebt u een onuitputtelijke bron van creativiteit tot uw beschikking die u succesvol kan maken op het gebied van schrijven en poëzie. De Maan zorgt voor een intens actief bestaan vol veranderingen, beweeglijkheid en reizen.

Het devies bij deze stand is eenvoudig: probeer vat te krijgen op uw instabiele en rusteloze verbeelding en leer uzelf concentreren. Dat zal enorme verbeteringen op mentaal niveau geven, maar ook het vermogen om realistisch te communiceren met anderen.

naar boven

Venus in het Zesde Huis

Venus staat in het zesde huis van uw geboortehoroscoop. Prijst u zichzelf maar gelukkig. Uw gezondheid zal uw hele leven uitstekend zijn en als u al iets krijgt, bent u in staat om heel snel weer te genezen.

Door uw manier van omgaan met mensen op de werkvloer kunt u op meerdere vlakken winst boeken. Uw houding ten opzichte van werk is positief, u hebt er plezier in. U bent geen harde werker, integendeel, u bent zelfs een beetje gemakzuchtig. Door het lot belandt u in situaties waarin u werkt voor zeer aardige, aantrekkelijke mensen, wellicht in artistieke kringen. Daaruit lijken ongetwijfeld liefdesaffaires voort te komen.

naar boven

Zon in het Zevende Huis

De Zon staat in het zevende huis van uw geboortehoroscoop. Dit geeft ondermeer aan dat uw identiteit zich op belangrijke punten ontwikkelt door relaties met anderen, of door een huwelijk. Waarschijnlijk huwt u met een vrij trots en waardig type, maar het is vooral zo dat uw levenspad afhankelijk is van uw relaties.

Hoe dan ook, u mag interessante, langdurige en veelbetekenende verbintenissen verwachten in uw bestaan.

naar boven

Zon oppositie Ascendant

De Zon in oppositie met uw Ascendant geeft aan dat u vrij snel geïmponeerd wordt door anderen en dat u hoopt zelf ook zo'n indruk te maken. U trekt krachtige individuen aan met sterke ego's die vaak proberen u te overheersen. Onbewust straalt u uit dat u twijfelt over uw eigen betekenis, in de hoop dat anderen u bevestiging geven.

Voordat u uw eigen mening geeft, probeert u eerst om uzelf in een ander te verplaatsen. Dit kan beroepsmatig of zakelijk een interessante eigenschap zijn omdat u uw cliënten de indruk weet te geven dat zij de belangrijkste mensen ter wereld zijn. U bent sympathiek, tactisch en diplomatiek.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Marco Ferreri [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 11 mei 1928 kloktijd: 19:00
in Milan, Italy U.T: 18:00
9e12, 45n28 sterrentijd: 09:53:52

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Stier 20°46'11 in huis 7 direct
Maan Waterman 7°23'29 in huis 3 direct
Mercurius Tweelingen 0°30'42 in huis 7 direct
Venus Stier 7°03'05 in huis 6 direct
Mars Vissen 26°05'44 in huis 4 direct
Jupiter Ram 24°52'55 in huis 6 direct
Saturnus Boogschutter 17°39'40 in huis 2 retrograde
Uranus Ram 5°55'23 in huis 5 direct
Neptunus Leeuw 26°23'42 in huis 10 stationair (D)
Pluto Kreeft 15°21'10 in huis 8 direct
Maanskn.(t) Tweelingen 9°37'17 in huis 7 direct

Huis posities (Placidus)
Ascendant Schorpioen 13°56'51
2de huis Boogschutter 13°21'05
3de huis Steenbok 18°46'18
Imum Coeli Waterman 26°13'32
5de huis Vissen 28°32'40
6de huis Ram 23°52'38
Descendant Stier 13°56'51
8ste huis Tweelingen 13°21'05
9de huis Kreeft 18°46'18
Medium Coeli Leeuw 26°13'32
11de huis Maagd 28°32'40
12de huis Weegschaal 23°52'38

Majeure aspecten
Zon Sextiel Mars 5°20
Zon Vierkant Neptunus 5°38
Zon Sextiel Pluto 5°25
Zon Oppositie Ascendant 6°49
Maan Driehoek Mercurius 6°53
Maan Vierkant Venus 0°20
Maan Sextiel Uranus 1°28
Maan Vierkant Ascendant 6°33
Mercurius Sextiel Mars 4°25
Mercurius Sextiel Uranus 5°25
Mercurius Vierkant Neptunus 4°07
Mars Inconjunct Neptunus 0°18
Jupiter Driehoek Neptunus 1°31
Saturnus Inconjunct Pluto 2°18
Pluto Driehoek Ascendant 1°24
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst