•    
  Actuele planetaire posities
  26-apr-2018, 16:23 UT/GMT
  Zon623' 3"13n39
  Maan250'26"5n11
  Mercurius943'25"1n31
  Venus225' 4"21n17
  Mars2123'30"22s52
  Jupiter1954' 0"r16s29
  Saturnus95'18"r22s14
  Uranus2856'55"10n37
  Neptunus1544'44"6s28
  Pluto2116'59"r21s28
  Ware Knoop116' 4"r17n26
  Cheiron029'26"3n20
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Marc Veyrat-Durebex [Adb], geboren op 8 mei 1950
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon in Stier, Maan in Waterman *Ascendant in Weegschaal, Venus in het Zesde Huis *Maan in het Vierde Huis *Venus in het Zesde Huis *Zon in het Achtste Huis *Saturnus in het Elfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 8 mei 1950 om 17:30 in Annecy,.

Uw zonneteken is Stier. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Weegschaal en uw Maan staat in Waterman.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

naar boven

Zon in Stier, Maan in Waterman

U bent geboren met de Zon in Stier en de Maan in Waterman. Deze stand van de Zon biedt u alle kans op een succesvol leven.

Aan de buitenkant lijkt u ongewoon, origineel en vaak onorthodox in uw opvattingen. U bent humanitair ingesteld en hebt het beste voor met de wereld in het algemeen, maar uw soms radicale aanpak kan beledigend overkomen op anderen. U hebt wellicht betrokkenheid naar anderen ontwikkeld, maar in essentie bent u vooral eigenzinnig.

Het teken Stier geeft u een behoorlijke dosis kracht, vastberadenheid, onafhankelijkheid en doelgerichtheid. Deze eigenschappen richt u op universele doeleinden. De vastberadenheid van de Stier wordt duidelijk door uw koppig vasthouden aan ideeën.

Innerlijk bent u innemend en hartelijk. Het is echter goed mogelijk dat u in gecompliceerde, soms ongezonde emotionele avonturen belandt. Dit kan uw ambities soms in de weg staan, maar desalniettemin bent u uit op een maatschappelijke positie met aanzien. U mag dan nobel en liberaal zijn, uw persoonlijkheid heeft het niet altijd gemakkelijk omdat uw kern zo anders is. Wat anderen het meest in u waarderen is uw sociale en sympathieke inborst.

Zit u niet lekker in uw rol en worstelt u met psychologische aspecten, laat dan de Stierkant van uw karakter wat meer zien.

naar boven

Ascendant in Weegschaal, Venus in het Zesde Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Weegschaal aan de horizon. De heerser Venus staat in het zesde huis.

Dit geeft aan dat u een hoffelijke, vriendelijke en zachtaardige houding naar de buitenwereld aanneemt in het leven.

Mensen met een Weegschaal Ascendant worden over het algemeen gestimuleerd door gevoelens en emoties en in mindere mate door intellectuele overwegingen. In uw bestaan zijn allerlei bewijzen te vinden van uw liefdevolle observatievermogen en oog voor schoonheid. U bent niet bijzonder actief en hebt vaak de neiging om de weg van de minste weerstand te kiezen en routineus te werk te gaan. U bent sympathiek, u hebt behoefte aan goedkeuring van anderen en u bent zeer flexibel. Uw intuïtie is opvallend goed en de omgang met anderen geeft u sensueel genoegen. U houdt van alle sociale aspecten in het leven.

Leert u deze neiging, om op te gaan in menselijke relaties, beheersen want het gevaar dreigt dat u te afhankelijk wordt van anderen.

Enige onrust, wispelturigheid en gebrek aan doorzettingsvermogen is u niet vreemd. Een van uw opvallendste kenmerken is dat u het altijd leuk vindt om dingen of mensen samen te brengen.

Deze drang naar harmonie en tussen mensen bemiddelen geeft aan dat u ook een tikje onrealistisch en afwachtend bent. Maar u bent vooral gemakkelijk in de omgang, aimabel en sociaal gericht. Ook bent u geobsedeerd door versieringen, schoonheid, kleding, sociale omgangsvormen en normen en waarden. In een serieuze liefdesrelatie ontdekt u dat de verhouding eerder vleiend is voor uzelf dan dat deze aan belangrijke emoties beantwoord.

Professioneel gezien draagt u het liefst een steentje bij aan activiteiten die een hoge mate van culturele, of zelfs artistieke kennis vereisen.

Adverteren
U hebt een goede gezondheid, maar kunt last krijgen van aandoeningen die te maken hebben met genotzucht en te veel eten.

Er is een aanwijzing dat u baat hebt bij dienstverleners en andere mensen die voor u werken. Deze stand geeft aan dat u met liefde werkt of tenminste met veel plezier wordt omringd op de werkvloer. U bent wellicht wat lui en verwend als het om dagelijkse plichtplegingen gaat.

naar boven

Maan in het Vierde Huis

De Maan staat in het vierde huis van uw geboortehoroscoop. De Maan zal hier absoluut invloed uitoefenen op zaken die met uw moeder, uw woonplaats of familieaangelegenheden te maken hebben.

Zowel uw jeugd als uw latere leven staan in het teken van liefde voor romantiek, reizen en interessante avonturen, in uw verbeelding of concreet.

Deze astrologische combinatie is tekenend voor een onzekere basis in het leven en een onophoudelijk streven naar materiële zekerheid die moeilijk te verwezenlijken lijkt. Dat kan tijdelijk worden opgelost door een kleine erfenis, maar het zal op latere leeftijd niet langer een rol spelen doordat u uitstekend gesteund en verzorgd wordt door uw familie.

naar boven

Venus in het Zesde Huis

Venus staat in het zesde huis van uw geboortehoroscoop. Prijst u zichzelf maar gelukkig. Uw gezondheid zal uw hele leven uitstekend zijn en als u al iets krijgt, bent u in staat om heel snel weer te genezen.

Door uw manier van omgaan met mensen op de werkvloer kunt u op meerdere vlakken winst boeken. Uw houding ten opzichte van werk is positief, u hebt er plezier in. U bent geen harde werker, integendeel, u bent zelfs een beetje gemakzuchtig. Door het lot belandt u in situaties waarin u werkt voor zeer aardige, aantrekkelijke mensen, wellicht in artistieke kringen. Daaruit lijken ongetwijfeld liefdesaffaires voort te komen.

naar boven

Zon in het Achtste Huis

De Zon staat in het achtste huis van uw geboortehoroscoop. Daardoor is uw persoonlijkheid hoe dan ook gericht op diepgang in het leven. Uw seksuele uithoudingsvermogen is groot, intens en vitaal. U hebt een fascinatie voor ongebruikelijke zaken, die gekoppeld zijn aan de cyclus van het leven, de dood en andere mysteries.

De traditionele astrologie geeft aan dat u op middelbare leeftijd, na een crisis, een ommezwaai ervaart. Komt u die periode goed door dan mag u een lang leven verwachten met verhoogde vitaliteit.

Financieel gezien loopt u absoluut kans op een erfenis van een partner of een familielid.

NB: De Zon staat technisch gezien op de grens van huis 7 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 8.

Adverteren
naar boven

Saturnus in het Elfde Huis

Saturnus staat in het elfde huis van uw geboortehoroscoop. Psychologisch geeft dit een beperkte, vrij sombere kijk op uw persoonlijke aspiraties, vriendschappen en toekomst. U bent ambitieus, behoedzaam, rechtvaardig, geduldig, verantwoordelijk en wellicht iets te serieus.

U hebt niet veel vrienden. Uw beperkte netwerk is echter duurzaam en trouw, al steunen mensen u eerder met goede raad dan met echte hulp, in tijden van nood.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Marc Veyrat-Durebex [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 8 mei 1950 kloktijd: 17:30
in Annecy, France U.T: 16:30
6e07, 45n54 sterrentijd: 07:58:11

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Stier 17°30'11 eind van huis 7 direct
Maan Waterman 14°28'49 in huis 4 direct
Mercurius Stier 26°30'33 in huis 8 retrograde
Venus Ram 3°09'01 in huis 6 direct
Mars Maagd 22°09'37 in huis 11 direct
Jupiter Vissen 3°47'55 in huis 5 direct
Saturnus Maagd 12°37'08 in huis 11 stationair (D)
Uranus Kreeft 2°26'01 in huis 9 direct
Neptunus Weegschaal 15°09'40 in huis 12 retrograde
Pluto Leeuw 15°47'37 in huis 10 direct
Maanskn.(t) Ram 6°41'28 in huis 6 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Weegschaal 22°11'39
2de huis Schorpioen 19°17'48
3de huis Boogschutter 21°33'15
Imum Coeli Steenbok 27°28'34
5de huis Vissen 1°22'22
6de huis Vissen 29°37'10
Descendant Ram 22°11'39
8ste huis Stier 19°17'48
9de huis Tweelingen 21°33'15
Medium Coeli Kreeft 27°28'34
11de huis Maagd 1°22'22
12de huis Maagd 29°37'10

Majeure aspecten
Zon Vierkant Maan 3°01
Zon Driehoek Mars 4°39
Zon Driehoek Saturnus 4°53
Zon Inconjunct Neptunus 2°21
Zon Vierkant Pluto 1°43
Maan Inconjunct Saturnus 1°52
Maan Driehoek Neptunus 0°41
Maan Oppositie Pluto 1°19
Maan Driehoek Ascendant 7°43
Mercurius Driehoek Mars 4°21
Venus Vierkant Uranus 0°43
Jupiter Driehoek Uranus 1°22
Neptunus Sextiel Pluto 0°38
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst