•    
  Actuele planetaire posities
  18-jan-2018, 20:26 UT/GMT
  Zon2841'48"20s25
  Maan1753'30"15s44
  Mercurius1039'25"23s29
  Venus058'48"20s58
  Mars2515'34"18s20
  Jupiter1939'56"16s36
  Saturnus325'57"22s30
  Uranus2441' 4"9n02
  Neptunus1221'48"7s46
  Pluto1923' 9"21s37
  Ware Knoop1454' 9"16n22
  Cheiron2512' 6"1n22
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Michel Auclair [Adb], geboren op 14 september 1922
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon in Maagd, Maan in Tweelingen *Ascendant in Kreeft, Maan in het Elfde Huis *Zon in het Derde Huis *Venus in het Vierde Huis *Saturnus in het Vierde Huis *Maan in het Elfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 14 september 1922 om 1:15 in Koblenz,.

Uw zonneteken is Maagd. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Kreeft en uw Maan staat in Tweelingen.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

naar boven

Zon in Maagd, Maan in Tweelingen

U bent geboren met de Zon in Maagd en de Maan in Tweelingen. Dat zijn twee vrij intellectuele tekens die een praktische en pragmatische aard aangeven en aangeboren organisatietalent.

Als Maagd bent u bescheiden en gedienstig naar anderen. U hebt een scherp oog voor detail, waardoor u uiterst zorgvuldig bent, vooral in taken die om oplettendheid en precisie vragen. Door invloeden van buitenaf ontwikkelt u met name uw gewiekste, intelligente en uiterst veelzijdige kanten. U bent zo iemand die behendig en flexibel alles aanpakt. In de liefde bent u nogal koel, maar wel expressief.

Probeer niet te veel te aarzelen, van de hak op de tak te springen en u afhankelijk op te stellen, maar gewoon door te zetten. En wees zuinig met kritiek naar anderen.

naar boven

Ascendant in Kreeft, Maan in het Elfde Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Kreeft aan de horizon. Heerser de Maan staat in het elfde huis.

Kreeft is het vierde teken van de dierenriem. Omdat dat uw ascendant is wordt uw houding sterk beïnvloed door de Maan. Uw leven zal veranderlijk verlopen en duidelijk afwisselend periodes van activiteit of ontspanning kennen. U staat zodanig onbelemmerd open voor invloeden van buitenaf, dat u onbewust manieren en stijlen van de mensen met wie u omgaat, imiteert.

In veel gevallen zult u door de omstandigheden de rol spelen van verfijnd en deskundig persoon, maar achter het masker schuilt een zeer gevoelig mens. U bent snel geraakt omdat u niet alleen openstaat voor allerlei invloeden en subtiele indrukken, maar ook voor psychologische vibraties.

Kreeft geeft u de neiging uzelf volledig terug te trekken wanneer u wordt gekwetst of angstig bent in een bepaalde situatie. Dat overkomt u nogal eens omdat u spontaan uw neus in andermans zaken pleegt te steken. U zult uw leven lang emotioneel en niet rationeel reageren op uw omgeving.

Kreeft ascendant wil ook zeggen dat uw leven draait om huis, haard en familie. U bent zo gehecht aan uw huiselijke gewoontes en privé-leven, dat u zich daarbuiten verloren voelt. In de liefde bent u emotioneel en zacht.

Een lastig aspect kan zijn dat u te veel opgaat in triviale details van psychologische aard. Ook staat u heel snel klaar met zowel een vriendelijk woord als een kritische noot. Uw zorgzaamheid kan anderen overvallen.

Het lot brengt u in situaties waarin uw aangeboren eigenschappen goed tot hun recht komen. Wanneer u uzelf kunt bezighouden met mensen, sferen, voedsel of zoeken naar voorwerpen, niet eens noodzakelijk voor uw werk, bent u in uw element.

Uw levenspad verloopt verrassend en grillig en is gericht op interessante connecties, groepssferen en vriendschappen, maar zo dat u toch het gevoel van vrijheid behoudt.

U bent verslingerd aan sociale connecties, vertier, psychologie en populaire activiteiten.

Dit is een gunstige stand voor een afwisselend gezinsleven en uw sociale inborst. U bent gemakkelijk in de omgang en kunt met allerlei soorten mensen overweg. Helaas is niet iedereen zo oprecht als u zou willen, al krijgt u veel steun van de vrienden in uw bestaan.

naar boven

Zon in het Derde Huis

De Zon staat in het derde huis van uw geboortehoroscoop.

Uw identiteit, die door de Zon wordt bewaakt, moet in deze staat van bewustzijn diverse karmische testen doorstaan op mentaal gebied. Uw opdracht is communicatie en meer kennis vergaren. Uw geest streeft naar triomfen, sociaal succes, eer, macht en verhevenheid door intellectueel inzicht.

Uw pad naar roem, eer, respect en vooruitgang leidt langs studie, communicatie, beweging en zelfexpressie. Uw kijk op het leven is optimistisch, zelfverzekerd, vriendelijk en hartelijk.

Zwakke punten van uw denkwijze zijn; weinig interesse in details of een serieuze carrière en zaken negeren die u beneden uw waardigheid acht.

naar boven

Venus in het Vierde Huis

Venus staat in het vierde huis van uw geboortehoroscoop. Dit is over het algemeen een zeer gunstige en vruchtbare stand die uitstekende familiebanden en een vredige, mooie woonsituatie aangeeft.

Deze stand geeft talloze sociale toestanden, feestjes, evenementen en andere festiviteiten in uw privé-leven aan.

Aan het einde van uw leven boekt u financiële winst en mag u op grote economische verbeteringen rekenen.

Als natuurliefhebber kunt u uw hart ophalen.

naar boven

Saturnus in het Vierde Huis

Saturnus staat in het vierde huis van uw geboortehoroscoop. Deze stand geeft aan dat u wellicht het gevoel hebt dat bepaalde plichtplegingen of ervaringen in uw jonge jaren niet strookten met uw innerlijke, emotionele behoeftes. Het gevolg daarvan was dat u zich gefrustreerd en onbegrepen voelde. Dat kan geleid hebben tot een bepaalde angst of wantrouwen naar de wereld, die niet bevorderlijk is voor succesvolle sociale relaties en communicatie.

Dit hoeft niet zonder meer het geval te zijn. Al hebt u wellicht het gevoel dat uw persoonlijke ruimte beperkt is, toch kan Saturnus u hier begrip geven voor hetgeen deze emoties veroorzaakt. U hebt de aanleg om veel te leren over uw innerlijke roerselen en over wat u nodig hebt om emotionele veiligheid te voelen. Neemt u de uitdagingen van Saturnus aan, dan leert u langzaam maar zeker dingen te doen en te laten volgens uw eigen wensen. U hoeft dan enkel gehoor te geven aan uw innerlijke verplichtingen en verantwoordelijkheden.

naar boven

Maan in het Elfde Huis

De Maan staat in het elfde huis van uw geboortehoroscoop. U bent iemand met veel vrienden en kennissen, die u in allerlei kringen leert kennen. U kunt vriendschappen sluiten in de hoogste kringen en in de lagere sociale regionen.

Deze stand verhoogt daarbij de kans op een bevredigend gezinsleven met een eigenzinnig, vriendelijk karakter. U woont wellicht op een unieke locatie, waar uw huis openstaat voor iedereen ondanks uw vrijheidslievende inborst en behoefte aan privacy.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Michel Auclair [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 14 september 1922 kloktijd: 1:15
in Koblenz, Germany U.T: 00:15
7e35, 50n21 sterrentijd: 00:14:07

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Maagd 20°23'44 in huis 3 direct
Maan Tweelingen 15°24'28 in huis 11 direct
Mercurius Weegschaal 15°58'23 in huis 4 direct
Venus Schorpioen 6°43'26 in huis 4 direct
Mars Steenbok 0°15'26 in huis 6 direct
Jupiter Weegschaal 20°54'19 in huis 4 direct
Saturnus Weegschaal 8°09'19 in huis 4 direct
Uranus Vissen 11°15'21 in huis 9 retrograde
Neptunus Leeuw 16°58'15 in huis 2 direct
Pluto Kreeft 11°03'41 in huis 12 direct
Maanskn.(t) Maagd 29°48'31 in huis 3 direct

Huis posities (Placidus)
Ascendant Kreeft 28°15'49
2de huis Leeuw 14°54'11
3de huis Maagd 5°35'32
Imum Coeli Weegschaal 3°50'47
5de huis Schorpioen 12°32'36
6de huis Boogschutter 24°54'46
Descendant Steenbok 28°15'49
8ste huis Waterman 14°54'11
9de huis Vissen 5°35'32
Medium Coeli Ram 3°50'47
11de huis Stier 12°32'36
12de huis Tweelingen 24°54'46

Majeure aspecten
Zon Vierkant Maan 4°59
Zon Sextiel Ascendant 7°52
Maan Driehoek Mercurius 0°34
Maan Driehoek Jupiter 5°30
Maan Driehoek Saturnus 7°15
Maan Vierkant Uranus 4°09
Maan Sextiel Neptunus 1°34
Mercurius Conjunct Jupiter 4°56
Mercurius Sextiel Neptunus 1°00
Mercurius Vierkant Pluto 4°55
Venus Driehoek Uranus 4°32
Venus Driehoek Pluto 4°20
Mars Inconjunct Ascendant 2°00
Jupiter Sextiel Neptunus 3°56
Saturnus Vierkant Pluto 2°54
Uranus Driehoek Pluto 0°12
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst