•    
  Planetpositioner
  21-Mar-2018, 15:46 UT/GMT
  Sol058'24"0n23
  Måne223'58"13n22
  Merkur1647' 7"9n30
  Venus1812'28"6n20
  Mars215'39"23s31
  Jupiter2258'44"r17s19
  Saturn832' 8"22s17
  Uranus2655'31"9n53
  Neptun1434'28"6s55
  Pluto212' 5"21s27
  Sand Månek.1349'53"r16n40
  Chiron2827'40"2n32
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Hans-Hinrich Taeger [Adb], født 15 Oktober 1944
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Hans-Hinrichs fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Hans-Hinrich med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Uforklarlige anfald af irritabilitet og indesluttethed vil da ikke være ualmindeligt, og han vil også kunne have en tendens til pludselig at blive overmandet af følelser af ensomhed og isolation, som han ikke er i stand til at tale om. Hans-Hinrich har også en slags forsinket [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Hans-Hinrichs indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Han har vitalitet, udstråling og lederevner, hvilket kan medføre såvel misundelse som beundring hos søskende og skolekammerater. Men skønt han har et varmt og generøst hjerte, er han helt ude af stand til igennem længere tid at undertrykke sin markante personlighed blot [...]

[..] Den bedste måde at gribe denne tilbøjelighed an på er simpelthed at lade Hans-Hinrich være og overlade det til ham selv at finde ud af, at det faktisk er mest fordelagtigt for ham selv at gøre det forlangte. Hvis han f.eks. bliver bedt om at rydde op på sit værelse, og hans [...]

Skjulte træk

[..] Derfor vil han hurtigt kunne lære at skjule sin følsomhed og sine behov og vil kæmpe for at undertrykke periodiske udbrud af ængstelse og tvivl på sig selv. På overfladen kan han synes at være et modigt, til tider næsten dumdristigt barn, selvsikker og afvisende over for [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Man bør aldrig undervurdere betydningen af hans dybe behov for ritualer og rutiner i sine forhold til andre. Han reagerer ikke impulsivt, men lærer i tidens løb at holde dybt af og stole på mennesker, som han oplever er pålidelige og konsistente uanset de ydre omstændigheder. Der er [...]

[..] Det betyder ikke noget, at hans far måske ikke selv føler sig som nogen helt ­ Hans-Hinrich er stærkt draget imod det, som han opfatter som essensen af maskulin kraft, og han vil gerne efterligne sin far med hensyn til de maskuline egenskaber, der vækker genklang i hans [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt