•    
  Planetpositioner
  20-Jan-2018, 02:03 UT/GMT
  Sol2957'12"20s09
  Måne251' 3"11s59
  Merkur1227'18"23s28
  Venus231'53"20s39
  Mars261'20"18s31
  Jupiter1949'51"16s39
  Saturn334' 7"22s30
  Uranus2442' 9"9n03
  Neptun1224' 0"7s45
  Pluto1925'39"21s37
  Sand Månek.1454'57"16n21
  Chiron2514'57"1n23
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Januar 2018
for Hans-Hinrich Taeger [Adb], født 15 Oktober 1944
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Da du af naturen er et selvstændigt menneske og almindeligvis god til at fremme din egen udvikling og selvudfoldelse, vil karakteren af de oplevelser, du måtte få i det kommende år, måske ikke vække den helt store begejstring hos dig. Det skyldes, at du måske bliver nødt til at koncentrere dig om nogle problemer i forholdet til andre, som kræver, at du bliver mere bevidst om andres følelser og behov, og som indebærer kompromis og tilpasning i stedet for den modige udfoldelse af individualitet, som [...]

Et åbent hjerte

Jupiter konjunktion Venus: Begyndelsen af januar 2018 indtil begyndelsen af oktober 2018

[..] Situationen kan forekomme særligt behagelig på det materielle og det sanselige niveau, og du vil sikkert føle en tilfredshed, som kan have unddraget sig dig på andre tidspunkter i tilværelsen. Selvom der er tale om en kortvarig periode, er den ikke desto mindre vigtig, [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Hold øjnene åbne, men kæmp ikke for voldsomt imod. Det kan være meget værdifuldt at forsøge at forstå de ting, du oplever; men forståelse er ment som et værktøj, ikke et våben imod livet. Hvis du kan lade nogle af de gamle strukturer og holdninger forsvinde [...]

Anløbne drømme

Saturn kvadrat Neptun: Begyndelsen af januar 2018 indtil midten af november 2018

[..] Måske oplever du en dyb lydhørhed over for musik, poesi og andre former for kunst, som udtrykker disse stærke, barnlige følelser i et sprog, som går til hjertet. Hvis du overhovedet er interesseret i at udvikle dine kreative evner, kan dette være et glimrende tidspunkt [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Betydningen af partnerskab

prog. Måne konjunktion prog. Descendant: Begyndelsen af juni 2018 indtil slutningen af juli 2018

Måske føler du en stærk længsel efter at opleve en tæt, følelsesmæssig kontakt til andre i denne tid, og partnerskab eller parforhold kan antage en kolossal betydning i din tilværelse. Din sædvanlige diplomatiske sans og taktfuldhed kan vige til fordel for et større [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

Konflikter med omverdenen

Uranus kvadrat MC: Begyndelsen af juli 2017 indtil midten af april 2019

[..] Men på et vist niveau er du vokset fra den persona eller rolle, som du har indtaget i verden. Du kan have brug for at udfolde en større originalitet og en mere individuel stil for at føle tilfredsstillelse både i din personlige tilværelse og i dit arbejde. Du er [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Negative tankers magt

prog. Merkur kvadrat Chiron: Slutningen af december 2016 indtil begyndelsen af december 2018

[..] Du kan lære en hel del om dine egne kommunikationsblokeringer i øjeblikket, og dette kan give dig mulighed for at bryde med gamle tankemønstre og omgås andre på en mere åben og spontan måde. Prøv at acceptere og klare de problemer, som du møder, med en filosofisk [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Udfordring af dit livssyn

Neptun kvadrat Uranus: Begyndelsen af april 2016 indtil slutningen af januar 2019

[..] Måske bliver du nødt til at blødgøre og smidiggøre nogle af dine stærkeste holdninger og idealer - især dem, som du ikke har testet i din egen tilværelse. Måske er tiden inde til at genoverveje hele din livsfilosofi eller forsøge at udvikle en, hvis du ikke [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

Den stærkeste overlever

Pluto kvadrat Sol: Slutningen af januar 2018 indtil midten af december 2020

Dette er en yderst vigtig periode i dit liv, og når den er ovre, vil den sikkert radikalt have forvandlet den person, du er, og de ting, du ønsker. Du vil måske opleve omvæltninger, frustration eller konflikter i din ydre tilværelse, som kan få dig til at ændre retning, [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fem emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt