•    
  Actuele planetaire posities
  18-maa-2018, 20:36 UT/GMT
  Zon2811'28"0n43
  Maan143'16"1n26
  Mercurius1544'43"8n44
  Venus1444'28"4n56
  Mars039'59"23s29
  Jupiter234'32"r17s21
  Saturnus824'22"22s18
  Uranus2646'43"9n50
  Neptunus1428'16"6s57
  Pluto2059'21"21s28
  Ware Knoop1410'30"r16n34
  Cheiron2817'39"2n28
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Joseph Allen [Adb], geboren op 27 juni 1937
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Kreeft Ascendant *Zon in Kreeft *Zon in het Eerste Huis *Zon Conjunct Ascendant *Maan in Waterman *Maan in het Negende Huis *Venus in Stier *Venus in het Elfde Huis *Mars in Schorpioen *Mars in het Vijfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Mannelijk, geboren op 27 juni 1937 om 4:24 in Crawfordsville IN, Alaska.

Je zonneteken is Kreeft. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat ook in Kreeft en je Maan staat in Waterman.

naar boven

Kreeft Ascendant

Je bent een heel gevoelig type dat zich sterk hecht aan een vertrouwde omgeving. Wanneer je nieuwe mensen ontmoet, ben je heel vriendelijk, maar je praat niet over je innerlijke gevoelens tot je hen vrij goed kent. Heb je echter besloten dat iemand betrouwbaar is, dan heb je ook het volste vertrouwen.

De plek waar je bent opgegroeid zal je hele leven belangrijk voor je blijven.

Wanneer je goed in je vel zit en zelfvertrouwen hebt, ben je heel hartelijk en altijd bereid om jezelf in te zetten.

Zaken waarin je geen zelfvertrouwen hebt kunnen serieuze problemen opleveren. Door je gevoeligheid kun je maar moeilijk omgaan met kritische of harde woorden van anderen, vooral als die afkomstig zijn van degenen van wie je houdt. Ben je gekwetst, dan trek je jezelf terug en vermijdt je anderen.

naar boven

Zon in Kreeft

Je bent een emotioneel type dat gevoelig reageert op de subtiele manieren waarop mensen met elkaar communiceren.

Je hebt veel behoefte aan emotionele steun en wilt zeker zijn dat geliefden en familie van je houden, vooral je moeder. Wanneer daaraan wordt voldaan ben je een warm en goedgeefs mens.

Kom je tekort in je basisbehoeften dan trek je jezelf terug en word je heel onzeker. Een onzekere Kreeft kan net zo egoïstisch zijn als een sterke gul is.

De kans is groot dat je een geheime, rustige plek hebt die helemaal van jou is, waar je heen kunt om alleen te zijn met je gedachten. Waarheen je pad ook leidt, het eerste wat je zoekt in een nieuwe omgeving is zo'n plekje voor jezelf.

Je huis en haard, geborgenheid en familie zullen altijd belangrijk voor je zijn.

Adverteren
naar boven

Zon in het Eerste Huis

Je hebt een sterke persoonlijkheid waarmee je direct indruk maakt op anderen. Je bent wilskrachtig en energiek. Het kan een probleem zijn dat je mensen om je heen overheerst en niet zichzelf laat zijn. Toch hebben zij het recht om voor zichzelf op te komen, dus die kans moet je hun geven.

Je enorme zelfvertrouwen kan nuttig zijn, zolang je maar je grenzen in de gaten houdt.

Je bent fysiek vitaal en hebt over 't algemeen een goede gezondheid. Leer je beperkingen in te zien en je energie op een juiste manier te beheersen, dan kun je veel bereiken.

naar boven

Zon Conjunct Ascendant

Je hebt een sterke, markante persoonlijkheid. Wanneer jij de kamer binnenkomt valt dat iedereen op. Je wilt liefst de leider van de groep zijn, degene om wie alles draait. Al kun je heel charmant en ontwapenend zijn, je dominante houding is voor sommige mensen heel irritant. Probeer je te concentreren op zelfkennis en leer zo goed mogelijk je beperkingen inschatten.

Je kunt niet goed met autoritaire figuren overweg, zelfs als je nog jong bent wil je je eigen baas zijn.

Je beste eigenschap is eerlijkheid. Je hebt respect voor de unieke kwaliteiten van anderen en bent bereid die ook in jezelf te ontwikkelen.

Mensen zien dat je het beste met iedereen voor hebt en zij zullen je over het algemeen graag mogen. Met jouw streven naar oprecht succes zul je uiteindelijk ieders respect winnen.

naar boven

Maan in Waterman

Vrijheid staat bij jou hoog in het vaandel. Iedereen heeft volgens jou het recht om te doen wat ie wil doen en vooral jij maakt daar dankbaar gebruik van.

Je bent graag omringd door mensen, vooral vrienden, omdat je manieren en verlangens meer betekenis krijgen wanneer je ze met anderen kunt delen.

Ben je eenmaal zover dat je hebt geleerd om met je gevoelens om te gaan, dan kun je die heel spontaan laten zien aan anderen en heb je zelfs weinig geduld met mensen die ze proberen te verstoppen. Probeer tolerant te blijven ten opzichte van deze en andere emotionele verschillen tussen jou en anderen.

naar boven

Maan in het Negende Huis

Je bent voortdurend rusteloos en altijd uit op nieuwe ervaringen. Later in je leven krijg je veel behoefte om te reizen en zoveel mogelijk van de wereld te ervaren.

Jouw wereldbeeld wordt sterk gekleurd door je gevoelens waardoor je gedachtegang beïnvloedbaar en minder objectief en helder is.

De Maan geeft aan dat alles wat je leert enorme invloed op je heeft, dus wees zorgvuldig in welke kennis je opdoet. Wil je de wereld zien, laat je dan niet begrenzen door de ideeën die je hebt meegekregen in je vroege jeugd.

NB: De Maan staat technisch gezien op de grens van huis 8 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 9.

Adverteren
naar boven

Venus in Stier

Je bent wat liefde betreft een warme persoonlijkheid die duurzame banden smeedt met anderen. Het enige probleem is dat je eigenlijk wilt dat degene met wie je samen bent alleen aan jou aandacht besteedt. Je moet leren om wat minder bezitterig te zijn.

Je bent dol op mooie dingen en luxe omstandigheden.

Wees niet al te zelftoegeeflijk, bijvoorbeeld met eten en het kopen van mooie dingen. Besef dat je er iets voor moet doen om de dingen die je verlangt waar te maken, ook al heb je wellicht wat meer mazzel dan anderen. Mensen mogen je zo graag dat ze meestal bereid zijn om je een plezier te doen. Dat kan jouw neiging tot luiheid versterken. Onderneem zelf actie en wees niet afhankelijk van anderen.

naar boven

Venus in het Elfde Huis

Je bent een heel sociaal type dat echt dol is op goed gezelschap en plezier. Je functioneert op je best in een groep en bent een uitstekende teamspeler, bij welke groep of activiteit je ook betrokken raakt.

Je bevindt je graag in een warme, sociale vriendenkring en hebt een scherp oog voor sympathieke, artistieke mensen. Je eigen creativiteit toont eigenzinnigheid en originaliteit.

Wie je vrienden ook zijn, je geniet van hen. Je leven lang zal vriendschap een bron van vreugde en plezier zijn.

naar boven

Mars in Schorpioen

Je hebt een sterke wil en je laat zonder poespas weten wat je wilt. Toch lijk je niet bijzonder opdringerig, eerder aanhoudend. Als iemand je kwaad maakt, ontplof je niet, maar begint er wel iets te broeien. Dat je van streek bent wordt duidelijk door de neiging om dan sarcastische en bittere opmerkingen te maken.

Ook de intensiteit van je woede, al is die ingehouden, kan vrij beangstigend zijn. Vooral voor mensen die niet zo'n sterke emoties hebben als jij.

Als het nodig is ben je een vechter, maar je bent er niet op uit. Neem je de uitdaging aan, dan vecht je met hart en ziel.

Je bent heel emotioneel betrokken bij de wereld om je heen en er is maar weinig waarop je niet reageert.

naar boven

Mars in het Vijfde Huis

Je hebt sterk de behoefte jezelf te uiten, te laten zien wie je bent en jezelf te zijn. Een creatieve uitlaatklep of sport zijn belangrijk voor je. Je laat merken wat je bezighoudt en iedereen mag weten dat je voor jezelf opkomt. Je hebt daarom een naam wat directheid en eerlijkheid betreft, maar hoe zit het met tact?

Je stopt veel energie in persoonlijke ondernemingen, vooral in wat je echt leuk vindt. Je zit niet graag lang vast aan dingen want je wordt rusteloos als je jezelf niet echt amuseert. In wezen doe je liever leuke dingen dan dat je werkt. Als volwassene heb je wellicht succes in een carrière die ook echt vol 'pret' is en waarmee je anderen amuseert.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Joseph Allen [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 27 juni 1937 kloktijd: 4:24
in Crawfordsville IN, USA U.T: 10:24
86w52, 40n02 sterrentijd: 22:56:59

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Kreeft 5°19'53 in huis 1 direct
Maan Waterman 14°55'07 eind van huis 8 direct
Mercurius Tweelingen 22°30'44 in huis 12 direct
Venus Stier 19°39'52 in huis 11 direct
Mars Schorpioen 19°31'54 in huis 5 stationair (D)
Jupiter Steenbok 24°37'53 eind van huis 7 retrograde
Saturnus Ram 4°48'15 in huis 10 direct
Uranus Stier 12°34'33 in huis 11 direct
Neptunus Maagd 16°25'26 in huis 4 direct
Pluto Kreeft 27°39'40 in huis 2 direct
Maanskn.(t) Boogschutter 15°00'34 in huis 6 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Kreeft 5°03'29
2de huis Kreeft 24°56'54
3de huis Leeuw 16°24'40
Imum Coeli Maagd 12°54'29
5de huis Weegschaal 17°33'39
6de huis Schorpioen 28°12'49
Descendant Steenbok 5°03'29
8ste huis Steenbok 24°56'54
9de huis Waterman 16°24'40
Medium Coeli Vissen 12°54'29
11de huis Ram 17°33'39
12de huis Stier 28°12'49

Majeure aspecten
Zon Vierkant Saturnus 0°32
Zon Sextiel Uranus 7°15
Zon Conjunct Ascendant 0°16
Zon Driehoek Midhemel 7°35
Maan Driehoek Mercurius 7°36
Maan Vierkant Venus 4°45
Maan Vierkant Mars 4°37
Maan Vierkant Uranus 2°21
Maan Inconjunct Neptunus 1°30
Mercurius Inconjunct Mars 2°59
Mercurius Inconjunct Jupiter 2°07
Venus Oppositie Mars 0°08
Venus Driehoek Jupiter 4°58
Venus Driehoek Neptunus 3°14
Mars Sextiel Jupiter 5°06
Mars Sextiel Neptunus 3°06
Jupiter Oppositie Pluto 3°02
Saturnus Vierkant Ascendant 0°15
Uranus Driehoek Neptunus 3°51
Uranus Sextiel Midhemel 0°20
Neptunus Oppositie Midhemel 3°31
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst