•    
  Actuele planetaire posities
  19-feb-2018, 10:34 UT/GMT
  Zon043'33"11s13
  Maan125'38"0n42
  Mercurius217'46"12s24
  Venus1036' 3"8s56
  Mars1432'52"22s07
  Jupiter2244' 5"17s20
  Saturnus633'39"22s24
  Uranus2531'35"9n22
  Neptunus1326'14"7s21
  Pluto2022'20"21s31
  Ware Knoop1453'27"r16n22
  Cheiron2642' 6"1n52
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor J.J. Stokes [Adb], geboren op 6 oktober 1972
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon en Maan in Weegschaal *Ascendant in Schorpioen, Mars in het Elfde Huis *Saturnus in het Achtste Huis *Venus in het Tiende Huis *Zon in het Elfde Huis *Maan in het Elfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 6 oktober 1972 om 9:45 in San Diego, California.

Uw zonneteken is Weegschaal. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Schorpioen en uw Maan staat in Weegschaal.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

naar boven

Zon en Maan in Weegschaal

U bent communicatief van aard. Innerlijk bent u uit op harmonie en ten opzichte van anderen bent u altijd vredelievend. U snakt naar gezelschap, affectie en relaties. U voelt zich niet compleet als u niet een bepaalde verhouding hebt met iemand. U bent uit op balans, symmetrie en stabiliteit in uw bestaan. U bent een diplomaat die stijl en smaak uitdraagt.

Normaalgesproken hebt u een helder oordeel, maar spanning maakt u vooringenomen waardoor u het gevoel voor normen en waarden verliest. Over het algemeen vermijdt u beslissingen en blijft u liever vaag, maar soms laat u juist het andere uiterste zien. Wanneer u zich eenmaal inzet voor een zaak kunt u heel fanatiek worden. Het is moeilijk te achterhalen wat er in u omgaat achter het beeld van omzichtige tact en charme.

U houdt emotionele betrokkenheid af omdat u niet bereid bent de onvermijdelijke risico's te lopen. Toch verliest u nogal eens de controle. Vooral in de liefde bent u zeer toegeeflijk.

U bent ervan overtuigd dat de waarheid een vorm van schoonheid is. U leert dat deze eenvoudige definitie van de waarheid lang niet voldoende is om uw leven gelukkig te maken.

naar boven

Ascendant in Schorpioen, Mars in het Elfde Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Schorpioen aan de horizon. De heerser Mars staat in het elfde huis.

Uw leven wordt gekenmerkt door uw sluwe, ondoorgrondelijke, tegendraadse, slimme en gereserveerde houding. U bent een raadsel, dus met deze eigenschappen kan het in uw leven niet zo best of juist heel voorspoedig aflopen. Welk type Schorpioen bent u? Er zijn globaal twee types. De extreem emotionele, die sterk gericht is op de buitenissige aspecten van aardse relaties, of de uiterst mystieke, die zich bezighoudt met spiritualiteit.

U bent iemand van extremen, uiterst gevoelig en uit op intense verbondenheid. U hebt interesse in occulte zaken of bovenaardse fenomenen. U bent innerlijk zeer actief verwikkeld in een psychologisch gevecht tussen positieve en negatieve polen, die van bevestigen en bevredigen, of verwerpen en onderdrukken. Uw gevoelens zijn zeer intens en blijven hartstochtelijk gericht op degene van wie u houdt, tot het voorbij is. Ook als u een hekel hebt aan iemand blijft u zeer hardnekkig in negatieve gevoelens hangen. Maar er is hoop. Welk type Schorpioen u ook bent, diep van binnen verlangt u naar psychologische groei, herstel en transformatie.

Er komt een moment in uw leven, na een dramatische gebeurtenis die u intens raakt, dat u volkomen verandert van levensdoel en houding. De intensiteit en diepgang van uw passies blijft echter onveranderd. U hebt de neiging op een duistere en broeierige wijze uw aanpak te plannen, zonder dat u anderen laat weten wat uw stemming of exacte gevoelens zijn. Seksueel gezien bent u hartstochtelijk en sterk verbonden.

Probeer uw hartstocht in toom te houden en wees niet zo fel naar anderen. Zet uw wilskracht en sterke karakter in voor positieve zaken en goede doelen.

Geneeskunde, medicijnen of zelfs operaties hebben aantrekkingskracht op u. Onderzoek in het algemeen en ergens diep induiken past bij u, daar kunt u in uitblinken.

Adverteren
Dit huis geeft informatie over de meest persoonlijke en subtiele verlangens van de betrokkene. In feite is dit het huis van vriendschap en uw sociale netwerk. Mensen die op deze plaats de heerser van hun horoscoop hebben staan zijn individuen die strijd voeren met, maar ook gesteund worden door vrienden. Hoe dan ook geeft Mars aan dat iemand moeite met het thema vrienden of groepen kan verwachten.

Waarschijnlijk kost het u veel moeite om uw intiemste verlangens te kunnen realiseren. Vaak heeft dat te maken met het veilig stellen van uw bestaansmiddelen. Als u uw passie en impulsiviteit, die soms in agressie ontaardden, grotendeels leert beheersen hebt u alle kans van slagen in het bestaan.

naar boven

Saturnus in het Achtste Huis

Saturnus staat in het achtste huis van uw geboortehoroscoop. Door de beperkende invloed van deze planeet zullen zaken die met nalatenschap en erfenis te maken hebben, of met de financiële zaken van uw partner of zakenpartners, door het lot ernstig gefrustreerd kunnen worden.

Psychologisch gezien bent u nogal ernstig aangelegd wat seksuele situaties betreft. U benadert seks met omzichtigheid, rationaliteit en planning. Te veel nadenken op dit gebied kan ook frustraties veroorzaken.

naar boven

Venus in het Tiende Huis

Venus staat in het tiende huis van uw geboortehoroscoop.

U komt op de buitenwereld over als een harmonieus persoon met een scherp oog voor schoonheid. U bent gericht op artistieke activiteiten en dol op mooie dingen. U hebt alles in huis om succesvol te zijn in het leven, vooral als u zich kunstzinnig of muzikaal manifesteert.

Uw succes zal gebaseerd zijn op gedrevenheid en inzet. Door uw talenten en mogelijkheden, in combinatie met uw intelligente aanpak hebt u een uitstekende naam.

De kans dat u zich sociaal onderscheidt, een uistekende reputatie opbouwt en financieel succes boekt in uw leven is heel groot.

naar boven

Zon in het Elfde Huis

De Zon staat in het elfde huis van uw geboortehoroscoop.

Over het algemeen is dit een gunstige stand. U krijgt in uw leven steun van vrienden met belangrijke posities. Op middelbare leeftijd is de kans groot dat uw reputatie en aanzien groeit door uw netwerk van belangrijke personen. Het lot is u gunstig gezind. U hebt een sterk karakter en krijgt alle kansen om uw wensen optimaal in vervulling te laten gaan.

Spiritueel gezien bent u loyaal, eerlijk en recht door zee. Ook hebt u een soort superioriteitsgevoel en bent u zich bewust van uw individualiteit.

naar boven

Maan in het Elfde Huis

De Maan staat in het elfde huis van uw geboortehoroscoop. U bent iemand met veel vrienden en kennissen, die u in allerlei kringen leert kennen. U kunt vriendschappen sluiten in de hoogste kringen en in de lagere sociale regionen.

Deze stand verhoogt daarbij de kans op een bevredigend gezinsleven met een eigenzinnig, vriendelijk karakter. U woont wellicht op een unieke locatie, waar uw huis openstaat voor iedereen ondanks uw vrijheidslievende inborst en behoefte aan privacy.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor J.J. Stokes [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 6 oktober 1972 kloktijd: 9:45
in San Diego, CA (US) U.T: 16:45
117w09, 32n43 sterrentijd: 09:58:09

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Weegschaal 13°31'16 in huis 11 direct
Maan Weegschaal 6°16'41 in huis 11 direct
Mercurius Weegschaal 25°40'09 eind van huis 11 direct
Venus Maagd 1°32'14 in huis 10 direct
Mars Weegschaal 3°41'51 in huis 11 direct
Jupiter Steenbok 1°10'47 in huis 2 direct
Saturnus Tweelingen 20°35'00 in huis 8 stationair (R)
Uranus Weegschaal 18°22'25 in huis 11 direct
Neptunus Boogschutter 3°14'14 in huis 1 direct
Pluto Weegschaal 2°21'00 in huis 11 direct
Maanskn.(t) Steenbok 22°27'15 eind van huis 2 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Schorpioen 20°06'07
2de huis Boogschutter 19°51'09
3de huis Steenbok 22°49'56
Imum Coeli Waterman 27°20'20
5de huis Vissen 29°32'27
6de huis Ram 26°58'18
Descendant Stier 20°06'07
8ste huis Tweelingen 19°51'09
9de huis Kreeft 22°49'56
Medium Coeli Leeuw 27°20'20
11de huis Maagd 29°32'27
12de huis Weegschaal 26°58'18

Majeure aspecten
Zon Conjunct Maan 7°15
Zon Driehoek Saturnus 7°04
Zon Conjunct Uranus 4°51
Maan Conjunct Mars 2°35
Maan Vierkant Jupiter 5°06
Maan Sextiel Neptunus 3°02
Maan Conjunct Pluto 3°56
Mercurius Sextiel Venus 5°52
Mercurius Sextiel Jupiter 5°31
Mercurius Driehoek Saturnus 5°05
Venus Driehoek Jupiter 0°21
Venus Vierkant Neptunus 1°42
Mars Vierkant Jupiter 2°31
Mars Sextiel Neptunus 0°28
Mars Conjunct Pluto 1°21
Jupiter Vierkant Pluto 1°10
Saturnus Driehoek Uranus 2°13
Saturnus Inconjunct Ascendant 0°29
Neptunus Sextiel Pluto 0°53
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst