•    
  Actuele planetaire posities
  23-mei-2018, 02:07 UT/GMT
  Zon155' 7"20n33
  Maan1348'46"9n05
  Mercurius1617'16"15n08
  Venus413'45"25n03
  Mars232'57"21s53
  Jupiter1636' 5"r15s36
  Saturnus811'58"r22s18
  Uranus023'18"11n07
  Neptunus1617'45"6s16
  Pluto214' 8"r21s32
  Ware Knoop823'42"r18n10
  Cheiron138'11"3n49
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Miguel Indurain-Larraya [Adb], geboren op 16 juli 1964
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon in Kreeft, Maan in Weegschaal *Ascendant Leeuw, Zon in het Twaalfde Huis *Maan in het Derde Huis *Saturnus in het Zevende Huis *Venus in het Elfde Huis *Zon in het Twaalfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 16 juli 1964 om 8:00 in Villava, Spain.

Uw zonneteken is Kreeft. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Leeuw en uw Maan staat in Weegschaal.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

naar boven

Zon in Kreeft, Maan in Weegschaal

U bent geboren met de Zon in Kreeft en de Maan in Weegschaal. Omdat uw kern beïnvloed wordt door het teken Kreeft, bent u gevoelig, huiselijk en behulpzaam. U bent meegaand en dol op vertier. Wanneer een serieuze aanpak vereist is probeert u zich er soms iets te gemakkelijk vanaf te maken. U wilt zo ongecompliceerd en comfortabel mogelijk leven.

Anderen vinden u affectief, vriendelijk, goedgemutst en sociaal. U maakt bijzonder snel vrienden. Veel gebeurtenissen in uw leven draaien om uw connecties met anderen. U raakt gemakkelijk in de ban van individuen met een sterker karakter. Mensen kunnen kritiek hebben op uw instabiele kant en besluiteloosheid. De sleutel tot evenwicht in uw karakter schuilt in aandacht voor uw intellectuele aanleg.

naar boven

Ascendant Leeuw, Zon in het Twaalfde Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Leeuw aan de horizon. De Zon is heerser van dit teken en staat in het twaalfde huis.

Mensen met ascendant Leeuw lijken een bepaalde flair te hebben, zij stralen waardigheid of iets koninklijks uit. Uw leven zal in vele opzichten worden beïnvloed door beslissingen die u op basis van trots of verlangen naar macht en autoriteit neemt, want u wilt anderen overtuigen van uw moed.

U hebt een hartelijke, open en krachtige houding. De gebeurtenissen in uw leven volgen elkaar snel op. U krijgt volop kansen en belandt in allerlei omstandigheden omdat u graag van alles regelt. U neemt vaak het initiatief opdat u de touwtjes in handen hebt. Vergeet niet dat overdreven impulsen het gevaar van mislukking en toestanden meebrengt. Over het algemeen wordt u gezien als een aimabel, oprecht en hartelijk mens, met veel trots en gevoeligheid. Egocentrisch gedrag is de tol van geboren worden met een ascendant Leeuw. Een ander aspect van dit dierenriemteken kan zijn dat u overloopt van passie en seksuele verlangens. Maar dit teken staat vooral voor een enorme dosis vitaliteit, goede fysieke vormen en een sterk, gezond gestel.

Wilskracht is karakteristiek voor uw persoonlijkheid. U grijpt begeesterd en vastberaden uw kansen en zet zowel uw verstand als uw emoties in om te slagen. U straalt veel zelfvertrouwen uit en brengt uw ideeën met zoveel overtuiging dat het lijkt alsof niets uw succes in de weg staat.

Het zou soms beter zijn als u niet zo frank en vrij zou overkomen en niet van iedereen zou verwachten dat zij hetzelfde doen en voelen als u.

Leeuw staat garant voor zeer oprechte en affectieve relaties waarin u geluk wilt brengen en uw geliefde vrijgevig met warmte overlaadt. In seksuele relaties komt u vrolijk, sterk, speels en zelfs een beetje onschuldig over.

U kunt beter leiding geven dan ondergeschikt zijn.

Adverteren
Deze stand verklaart waarom u de neiging hebt meestal op de achtergrond te blijven. U brengt graag helderheid op alle gebied, door zaken en mensen onopvallend uit te pluizen. Dit horoscoopgegeven is ook een teken van talent voor interpretatie, waardoor u veel tijd kunt besteden aan zelfanalyse. Wellicht hebt u acteertalent of bent u muzikaal geniaal. Het is ook een sterke aanwijzing voor interesse in bovennatuurlijke en occulte zaken. U verstaat de kunst ongeluk te accepteren en vervolgens sentimenteel te worden.

U kunt een bepaalde vorm van heldervoelendheid hebben en occult zijn. Laat de vlam niet doven.

naar boven

Maan in het Derde Huis

De Maan staat in het derde huis van uw geboortehoroscoop. Uw bent heel gevoelig voor de buitenwereld en daardoor veranderlijk. Uw mening past zich steeds aan per situatie.

Uw geheugen en verbeeldingskracht zijn sterk en beeldend. Maar de kans is groot dat u te subjectief en oppervlakkig nadenkt en weinig kennis of praktisch inzicht opdoet, laat staan uzelf intellectueel ontwikkelt. Positief gezien hebt u een onuitputtelijke bron van creativiteit tot uw beschikking die u succesvol kan maken op het gebied van schrijven en poëzie. De Maan zorgt voor een intens actief bestaan vol veranderingen, beweeglijkheid en reizen.

Het devies bij deze stand is eenvoudig: probeer vat te krijgen op uw instabiele en rusteloze verbeelding en leer uzelf concentreren. Dat zal enorme verbeteringen op mentaal niveau geven, maar ook het vermogen om realistisch te communiceren met anderen.

naar boven

Saturnus in het Zevende Huis

Saturnus staat in het zevende huis van uw geboortehoroscoop. In de omgang met anderen bent u zeer omzichtig en gereserveerd. U werkt langzaam maar zeker naar een gevoel van vertrouwen toe. In de buitenwereld schuilen voor u vele obstakels. Dezelfde barrière die u verhindert relaties met anderen aan te gaan zal zich uiten in eenkennigheid in ideeën en gevoelens. Dat geeft aan dat de sleutel tot spirituele en materiële ontwikkelingen voor u ligt in uw reactie op de diverse testen die u moet ondergaan. Leer geduldig accepteren dat menselijke relaties nu eenmaal moeilijkheden met zich meebrengen.

Saturnus toont niet snel emoties. Maar gaat u eenmaal een relatie voor het leven aan, dan zal diegene plichtsgetrouw en emotioneel stabiel zijn, net zoals u ook in zo'n situatie die eigenschappen vertoont. Toch krijgt u in uw leven zorgelijke ervaringen te verwerken op relatiegebied. Dat zal meestal betrekking hebben op bepaalde beperkingen die een verbintenis oplegt. Wellicht wordt uw persoonlijke vrijheid op een bepaalde manier aan banden gelegd.

De sleutel tot stabiele relaties schuilt in de kunst om deze obstakels in een filosofisch licht te plaatsen.

naar boven

Venus in het Elfde Huis

Venus staat in het elfde huis van uw geboortehoroscoop. Uw aspiraties in het leven zijn absoluut esthetisch verantwoord en artistiek.

U streeft naar vrede en harmonie en als het aan u ligt zou de wereld er humaner, vriendelijker en mooier uitzien. Venus in dit huis verhoogt de kans dat uw vrienden u veel winst en vreugde opleveren. Uw vrienden steunen u en hebben het beste met u voor. Uw netwerk is kleurrijk en u omringt zich graag met sympathieke, artistieke mensen.

naar boven

Zon in het Twaalfde Huis

De Zon staat in het twaalfde huis van uw geboortehoroscoop. Dit kan een bestaan aangeven vol dwalingen, onbegrip en sociale weerstand, maar van de andere kant ook veel spirituele, innerlijke kracht en creatieve energie.

U wordt regelmatig gedwongen om na te denken over uw eigen geschiedenis. Neem tijd voor introspectie. Dat kan verhelderend werken en uw schuldgevoelens ten opzichte van de wereld verminderen.

Innerlijk gaan er andere dingen in u om dan u uiterlijk laat merken. U hebt een verborgen energievoorraad waarvan u zichzelf niet bewust bent.

Innerlijk bent u vol verbeeldingskracht, toegankelijk en ongekend vrijgevig. Probeert u deze eigenschappen steeds meer naar buiten te brengen, dan zullen ze de minder aangename trekjes van uw persoonlijkheid uitwissen.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Miguel Indurain-Larraya [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 16 juli 1964 kloktijd: 8:00
in Villava, Spain U.T: 07:00
1w37, 42n50 sterrentijd: 02:30:07

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Kreeft 23°45'46 in huis 12 direct
Maan Weegschaal 21°28'21 in huis 3 direct
Mercurius Leeuw 13°06'47 in huis 12 direct
Venus Tweelingen 20°46'34 in huis 11 direct
Mars Tweelingen 20°10'41 in huis 11 direct
Jupiter Stier 20°40'56 in huis 10 direct
Saturnus Vissen 4°16'19 in huis 7 retrograde
Uranus Maagd 7°36'42 in huis 1 direct
Neptunus Schorpioen 15°05'33 in huis 4 retrograde
Pluto Maagd 12°19'03 in huis 2 direct
Maanskn.(t) Kreeft 1°52'42 in huis 11 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Leeuw 19°28'33
2de huis Maagd 10°44'35
3de huis Weegschaal 7°13'59
Imum Coeli Schorpioen 9°56'18
5de huis Boogschutter 16°19'49
6de huis Steenbok 20°26'25
Descendant Waterman 19°28'33
8ste huis Vissen 10°44'35
9de huis Ram 7°13'59
Medium Coeli Stier 9°56'18
11de huis Tweelingen 16°19'49
12de huis Kreeft 20°26'25

Majeure aspecten
Zon Vierkant Maan 2°17
Zon Sextiel Jupiter 3°05
Maan Driehoek Venus 0°42
Maan Driehoek Mars 1°18
Maan Inconjunct Jupiter 0°47
Maan Sextiel Ascendant 2°00
Mercurius Vierkant Neptunus 1°59
Venus Conjunct Mars 0°36
Venus Sextiel Ascendant 1°18
Mars Sextiel Ascendant 0°42
Jupiter Oppositie Neptunus 5°35
Jupiter Vierkant Ascendant 1°12
Saturnus Oppositie Uranus 3°20
Uranus Conjunct Pluto 4°42
Neptunus Sextiel Pluto 2°46
Neptunus Vierkant Ascendant 4°23
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst