•    
  Actuele planetaire posities
  24-mei-2018, 02:43 UT/GMT
  Zon254'14"20n44
  Maan2741' 8"4n27
  Mercurius1813'26"15n49
  Venus527' 5"25n02
  Mars254' 8"21s51
  Jupiter1628'48"r15s34
  Saturnus88'45"r22s18
  Uranus026'25"11n08
  Neptunus1618'38"6s16
  Pluto213'16"r21s33
  Ware Knoop821'11"r18n10
  Cheiron140'19"3n50
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Miguel Indurain-Larraya [Adb], geboren op 16 juli 1964
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Leeuw *Zon in Kreeft *Zon in het Twaalfde Huis *Maan in Weegschaal *Maan in het Derde Huis *Venus in Tweelingen *Venus in het Elfde Huis *Mars in Tweelingen *Mars in het Elfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 16 juli 1964 om 8:00 in Villava, Spain.

Uw zonneteken is Kreeft. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Leeuw en uw Maan staat in Weegschaal.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Leeuw

Deze Ascendant geeft aan dat u een plezierige, affectieve aard hebt waarmee u liefdevol de nadruk legt op fysieke expressie. Op een speelse, haast kinderlijke manier bent u uit op fysieke passie, waardoor anderen u zien als open en vriendelijk.

U lijkt toegankelijk en direct, zonder al te complexe kanten. U hebt zelfvertrouwen en bent charmant met een eerlijke, natuurlijke, sociale elegantie. Dit kan tevens uw innerlijke aard weerspiegelen, maar waarschijnlijk schuilt achter uw vrolijke, extraverte houding een gecompliceerde, ietwat gesloten persoonlijkheid.

Het nadeel van deze dualiteit is dat u hoe dan ook een bepaalde druk voelt om een imago hoog te houden dat u van binnen niet echt voelt. Oprecht en duurzaam contact ontstaat echter pas als u een innerlijke, begripvolle band opbouwt met uw partner. Dat bepaalt het succes van de relatie.

naar boven

Zon in Kreeft

U stelt uzelf nogal defensief op in relaties maar als u zeer gemotiveerd bent, stort u zich juist in het tegenovergestelde; onbaatzuchtige, soms welhaast zelfontkennende, emotionele verstrengelingen.

Ware betekenisvolle relaties houdt u waarschijnlijk privé, zodat de buitenwereld niet te weten komt wat er werkelijk aan de hand is in uw emotionele bestaan.

De fysieke zorg voor en het welzijn van uw geliefde zijn heel belangrijk voor u. U kunt zo goedgeefs zijn dat het niet leuk meer is.

Met uw Zon in Kreeft zou u een geliefde willen omringen en helemaal inpakken, dus zoek iemand die niet al te onafhankelijk is, iemand die niet geïrriteerd raakt van uw onophoudelijke, subtiele blijken van liefde.

Het is belangrijk dat u emotioneel gezien heel subtiel uw balans bewaart, zodat u zich niet afsluit voor anderen, maar ook niet te toegankelijk bent.

Adverteren
naar boven

Zon in het Twaalfde Huis

Uw gevoel voor privacy en individualiteit is sterk ontwikkeld. U toont uw diepste gevoelens slechts in zeer intieme omstandigheden en alleen aan degenen die u als beste vrienden beschouwt. Die openheid is in feite de grootste eer en het mooiste teken van liefde dat u in een vriendschap of aan een geliefde kunt geven.

Door uw aangeboren reserve bent u niet actief uit op nieuwe relaties. U wacht liever af tot anderen nieuwsgierig worden naar u.

Voor anderen is uw privéleven een groot intrigerend mysterie, wat geroddel kan oproepen over geheime affaires. Zelden zullen zij ook echt doordringen tot uw privédomein, maar het mysterie op zich maakt u al begeerlijker en aantrekkelijker dan de meesten.

naar boven

Maan in Weegschaal

U verstaat de kunst andermans problemen op te lossen omdat u beide kanten van een situatie helder ziet.

Binnen een relatie bent u wellicht voortdurend aan het poetsen en verbeteren, maar dat is maar tot op bepaalde hoogte goed. Concentreert u zich alleen op moeilijkheden die de relatie actief in de weg staan.

U verbetert de algemene omstandigheden door zowel fysieke zaken te rangschikken als sociale situaties aan te pakken, waardoor u schoonheid en balans creëert.

De wereld is doorlopend een interessante uitdaging voor u, vooral als u een partner hebt die net zo bereid is als u om de waarheid onder ogen te zien en die er direct en helder mee kan omgaan.

naar boven

Maan in het Derde Huis

Meestal en bij voorkeur uit u uw emoties verbaal, dus aarzel niet om uw geliefde precies te laten weten hoe u zich voelt.

Het is ook niet verkeerd om persoonlijke problemen uitvoerig uit te praten met uw geliefde, dat is voor u de beste manier om ermee om te gaan.

Woorden zijn inderdaad uw allereerste medium om op alle fronten liefde en begrip over te brengen. In elke intieme situatie zullen uw lieve, bemoedigende woorden de seksuele ervaring verhogen, dus hou uzelf niet in.

De beste relatie met een geliefde heeft iets informeels en vriendschappelijks, met de intieme vertrouwelijkheid van een broer-zus relatie.

naar boven

Venus in Tweelingen

In de liefde houdt u van delicate en subtiele details en u koestert de aanrakingen van een ervaren en zorgzame geliefde. Hoe zachter en spiritueler de fysieke kwaliteit van het liefdesspel, hoe sterker uw reacties.

Ook hoort u graag in woorden hoe geliefd u bent. Niet iedereen is in staat om liefdevolle gevoelens vloeiend te formuleren, dus voel uzelf niet afgewezen als uw geliefde verbaal niet zo affectief is.

Opperste liefde is een vrolijk, soms gecompliceerd spel van voortdurend wisselende impulsen. Voor u is ze gebaseerd op een onderliggend, simpel, emotioneel fundament van wederzijdse vriendschap en kameraadschap.

naar boven

Venus in het Elfde Huis

U geeft de voorkeur aan een geliefde die fysiek, emotioneel en sociaal goed in elkaar zit, iemand die u vol trots kunt laten kennismaken met uw vrienden.

Uw oordeel is heel precies wat dit betreft, maar u moet wel onderscheid maken tussen de realiteit en dat wat cool of trendy is. Val uw partner niet onnodig lastig met details over kleding, imago en sociale wetten.

Dat is echt heel belangrijk, want u wilt met uw partner een innige, dierbare vriendschap delen en de liefde moet meer inhouden dan iets tijdelijks. Heb daarom geduld en vermijd futiliteiten, dan kunt u een blijvende relatie opbouwen die voor beiden verheffend is.

Adverteren
naar boven

Mars in Tweelingen

U bent vrij leergierig en handig en u hebt de delicate kunst van het liefdesspel dan ook snel onder de knie. U zet ideeën met gemak om in daden, dus u kunt heel vaardig worden zonder veel fysieke ervaring, zolang u maar een heleboel kennis tot uw beschikking hebt.

U moet natuurlijk niet overdrijven en in één nacht te veel verschillende technieken proberen in te zetten. Van de andere kant gaat het u enorm vervelen als de fysieke expressie voorspelbaar is. Uw geliefde moet bereid zijn om te experimenteren of op z'n minst mee te gaan in wat u maar verzint, in naam van de afwisseling.

naar boven

Mars in het Elfde Huis

U steekt heel veel energie in elke intieme, persoonlijke relatie, ook als die niet seksueel is, want u hecht veel waarde aam loyaliteit en vriendschap, van uzelf en van anderen.

U geeft daarom de voorkeur aan langdurige verhoudingen die de tijd krijgen om tot bloei te komen, in plaats van nieuwe, minder solide verbintenissen.

In het leven van alledag wordt u aangetrokken door partners met een goede reputatie, want u verlangt naar onberispelijkheid in een relatie. Onthoud vooral dat het gaat om inhoudelijke kwaliteiten, dan zal deze aanpak voortdurend vruchten afwerpen. Maar als u zich enkel en alleen concentreert op uiterlijke kwaliteiten, eindigt u als een sociale meeloper die trends najaagt.

In het liefdesspel streeft u naar perfectionisme en doet u alle moeite om er een gracieuze, esthetisch verantwoorde ervaring van te maken, die zowel inhoud als vorm heeft.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Miguel Indurain-Larraya [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 16 juli 1964 kloktijd: 8:00
in Villava, Spain U.T: 07:00
1w37, 42n50 sterrentijd: 02:30:07

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Kreeft 23°45'46 in huis 12 direct
Maan Weegschaal 21°28'21 in huis 3 direct
Mercurius Leeuw 13°06'47 in huis 12 direct
Venus Tweelingen 20°46'34 in huis 11 direct
Mars Tweelingen 20°10'41 in huis 11 direct
Jupiter Stier 20°40'56 in huis 10 direct
Saturnus Vissen 4°16'19 in huis 7 retrograde
Uranus Maagd 7°36'42 in huis 1 direct
Neptunus Schorpioen 15°05'33 in huis 4 retrograde
Pluto Maagd 12°19'03 in huis 2 direct
Maanskn.(t) Kreeft 1°52'42 in huis 11 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Leeuw 19°28'33
2de huis Maagd 10°44'35
3de huis Weegschaal 7°13'59
Imum Coeli Schorpioen 9°56'18
5de huis Boogschutter 16°19'49
6de huis Steenbok 20°26'25
Descendant Waterman 19°28'33
8ste huis Vissen 10°44'35
9de huis Ram 7°13'59
Medium Coeli Stier 9°56'18
11de huis Tweelingen 16°19'49
12de huis Kreeft 20°26'25

Majeure aspecten
Zon Vierkant Maan 2°17
Zon Sextiel Jupiter 3°05
Maan Driehoek Venus 0°42
Maan Driehoek Mars 1°18
Maan Inconjunct Jupiter 0°47
Maan Sextiel Ascendant 2°00
Mercurius Vierkant Neptunus 1°59
Venus Conjunct Mars 0°36
Venus Sextiel Ascendant 1°18
Mars Sextiel Ascendant 0°42
Jupiter Oppositie Neptunus 5°35
Jupiter Vierkant Ascendant 1°12
Saturnus Oppositie Uranus 3°20
Uranus Conjunct Pluto 4°42
Neptunus Sextiel Pluto 2°46
Neptunus Vierkant Ascendant 4°23
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst