•    
  Planetpositioner
  22-Jan-2018, 06:55 UT/GMT
  Sol211'43"19s40
  Måne014'47"3s21
  Merkur1542'30"23s22
  Venus518' 1"20s03
  Mars2722'55"18s51
  Jupiter207' 5"16s43
  Saturn348'34"22s30
  Uranus2444'16"9n04
  Neptun1228' 0"7s43
  Pluto1930' 5"21s36
  Sand Månek.1457'40"16n21
  Chiron2520'12"1n25
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Julia Randall [Adb], født 11 April 1997
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Skytten *Solen i Vædderen *Solen i 4. hus *Månen i Tvillingerne *Månen i 6. hus *Månen i opposition til Ascendanten *Venus i Vædderen *Venus i 4. hus *Mars i Jomfruen *Mars i 9. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Kvinde, født 11 April 1997 kl. 0:05 i New York NY, Alaska.

Dit soltegn er Vædder. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Skytte, og din Måne står i Tvilling.

til top

Ascendanten i Skytten

Du er et meget åbent og udadvendt menneske, ganske ligefrem og ærlig; faktisk kan du være så ligefrem, at det nærmer sig det indiskrete. Men mennesker, som bliver såret over dine ligefremme bemærkninger, får det bedre, når de indser, at du faktisk ikke har til hensigt at såre.

Du har masser af energi, og du nyder friheden uhyre meget. Hvis du ikke kan styre dit eget liv så meget, som du ønsker, føler du dig fanget og fastlåst.

Du er sandsynligvis interesseret i sport og udendørsaktiviteter.

til top

Solen i Vædderen

Du er meget energisk og livfuld. Du er tilbøjelig til at blive utålmodig, hvis tingene ikke går så hurtigt, som du ønsker. Dette kan bevirke, at du bliver totalt opslugt af din egen verden, fordi du ikke forholder dig tilstrækkeligt til andre mennesker. Du kan tænke selv, og du er ligeglad med, om andre er enige med dig.

Du vil gerne være den første til alting, og ofte tager du chancer, som andre anser for ukloge. Pas blot på at du undgår de virkelige problemer og prøv at lytte til, hvad andre har at sige; i virkeligheden prøver de måske på at hjælpe dig.

Du bliver ret nemt vred, men du bærer ikke nag. Når du er vred, handler du imidlertid overilet og kan komme til at sige ting, som du senere fortryder.

Når du taler med folk, foretrækker du at sige tingene enkelt og direkte. Pas blot på at du ikke er så ligefrem, at du sårer andres følelser.

til top

Solen i 4. hus

Varmen og trygheden i dit hjem er meget vigtig for dig, for du har brug for at vide, at du har et sted at trække dig tilbage til. Dine forældre er meget betydningsfulde i dit liv, og deres indstilling vil have en kolossal indvirkning på dig.

Du er sandsynligvis en stille person med stærke følelser og emotioner, og du holder dig meget for dig selv. Men du er ikke egentlig svag eller sky, for du samler kræfter ved at vende dig indad.

Selvom du skulle opleve en rimelig grad af succes, når du bliver ældre, vil du ikke være særlig interesseret i at være berømt. Du er langt mere optaget af at leve op til dine egne indre normer og have en givtig personlig tilværelse.

Når du har det godt og er sikker på dig selv, ynder du at lukke mennesker ind i dit hjem og dele dit gode humør med dem.

til top

Månen i Tvillingerne

Dine følelser skifter meget hurtigt, og du er temmelig rastløs. Du kommer hurtigt til at kede dig, og tankerne har tendens til at vandre, hvis du er tvunget til at fastholde opmærksomheden for længe ved én bestemt ting. Men du er meget nysgerrig og ivrig efter at prøve alle nye oplevelser.

Du nyder at rejse, fordi det giver mulighed for nye oplevelser. Og du har det på samme måde med nye ideer, for du ønsker at vide alt, der er at vide.

Et meget positivt aspekt ved denne Måne-placering er, at du formentlig vil lære at lade intellektet styre følelserne. I situationer hvor andre handler vildt og følelsesladet, bevarer du roen og er i stand til at se, hvad der i virkeligheden foregår.

til top

Månen i 6. hus

Der eksisterer en stærk forbindelse mellem dit humør og dit fysiske helbred. Hvis du føler dig ulykkelig eller nedtrykt i en længere periode, vil du sandsynligvis blive syg af det. Du tager ikke særlig godt vare på dig selv, når du er nedtrykt, og det gør dig modtagelig for sygdom.

Det kan muligvis være vanskeligt for dig at arbejde på en planlagt og disciplineret måde. Men du nyder et arbejde, som holder din egen verden pæn og ordentlig.

Sædvanligvis foretrækker du at arbejde for andre, fordi du hellere vil lade dig styre af en vilje, der er stærkere end din egen.

Som voksen vil du sandsynligvis blive interesseret i en karriere inden for et område, som omhandler hjemmeservice eller huslige produkter, kropspleje, fødevareservice eller landbrug.

til top

Månen i opposition til Ascendanten

Du er altid på udkig efter følelsesmæssig støtte fra andre og, hvis du er virkelig deprimeret, beskyttelse mod tilværelsens vanskeligheder. Du nyder ikke at kende nogen på en flygtig måde; du ønsker at vide alt om de mennesker, som er tæt på dig. Dette kan skabe visse misforståelser, fordi dine venner vil kunne føle, at du blander dig for meget i deres personlige anliggender og vice versa.

Dit forhold til din mor vil have meget at gøre med den persontype, som du vælger som kæreste eller ægtefælle, når du bliver ældre. Hvis dit forhold til hende har været trygt, nært og varmt, vil du være støttende og beskyttende over for den, du elsker.

Hvis din mor har virket fjern eller simpelthen ikke været til stede, når du havde brug for hende, vil du, når du bliver ældre, lede efter en partner, som vil være 'mor' for dig.

til top

Venus i Vædderen

Du er meget kærlig over for andre, men du hader at være bundet af nogen. Du er hverken genert eller reserveret, men udtrykker frit dine kærlige følelser, og du har brug for at være fri til at elske, hvem du måtte vælge. Du er uvillig til at bøje af for din partner, fordi du altid ønsker tingene på din måde. Dette kan blive et problem i dine venskaber. Men nu er tiden inde til, at du kan lære at give og at indgå kompromis med venner, familiemedlemmer og andre mennesker.

Mennesker vil som regel kunne lide dig, fordi du er dig selv, ikke fordi du er charmerende. Du ved, hvad du ønsker, og du er villig til at gå efter det.

til top

Venus i 4. hus

Du holder af, at dine omgivelser er komfortable, behagelige, elegante og graciøse. Når du bliver ældre, vil du måske give dig til at samle på kunst eller andre genstande til udsmykning af dit hjem.

Det er vigtigere for dig end for andre at blive elsket af dine forældre. Formentlig vil du modtage al den varme og kærlighed fra dem, som du behøver. Men hvis dit forhold til dem begge eller den ene af dem er vanskeligt, vil du rent psykisk blive mere såret end de fleste andre.

til top

Mars i Jomfruen

Du er omhyggelig med, hvad du foretager dig, for du føler, at hver eneste handling bør overvejes nøje, og hvert eneste skridt bør have et formål.

Du vil ret hurtigt lære at udføre de opgaver, som skal udføres, før du kaster dig ud i aktiviteter, som du nyder. Og du vil kræve, at andre gør det samme, for du bryder dig ikke om uansvarlighed, hverken hos andre eller hos dig selv.

Men prøv på ikke at være alt for kritisk over for andre. Prøv at være mere tolerant over for deres måder at gøre tingene på og vær ikke så sikker på, at din opfattelse af, hvad der er perfekt, er den eneste mulige. Andre kan have deres egen måde at yde en indsats på, ligesom du har din.

til top

Mars i 9. hus

Du er stærkt knyttet til dine egne synspunkter, og hvis du bliver udfordret, vil du kæmpe hårdt for dine meninger. Men det er langt mere sandsynligt, at du vil kæmpe for et ideal end for dig selv. På den ene side kan du være ganske selvretfærdig og snævert fanatisk i dine standpunkter, men du kan også være modig i forsvaret af rettighederne for dem, der trædes under fode.

Du engagerer dig ikke kun mentalt; du handler ud fra det, du tror på. Gør et forsøg på ikke at blive så opslugt af dine egne synspunkter, at du end ikke vil overveje andres.

Når du bliver ældre, vil du muligvis have lyst til at rejse rundt og se lidt af verden, hvilket kan blive en god oplevelse for dig.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Julia Randall [Adb] (kvinde)
født den 11. april 1997 lokaltid: 0:05
i New York NY, USA U.T.: 04:05
74w00, 40n42 sid. tid: 12:26:40

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vædder 21°18'56 i hus 4 direkte
Måne Tvilling 9°55'03 i hus 6 direkte
Merkur Tyr 8°52'20 i hus 5 direkte
Venus Vædder 23°31'09 i hus 4 direkte
Mars Jomfru 18°31'05 i hus 9 retrograd
Jupiter Vandbærer 16°44'14 i hus 2 direkte
Saturn Vædder 11°39'17 i hus 4 direkte
Uranus Vandbærer 8°15'07 i hus 2 direkte
Neptun Stenbuk 29°50'20 i hus 2 direkte
Pluto Skytte 5°17'41 i hus 12 retrograd
Sand Måneknude Jomfru 28°33'02 i hus 9 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skytte 16°39'19
2.Hus Stenbuk 21°34'34
3.Hus Fisk 1°26'54
Imum Coeli Vædder 7°15'33
5.Hus Tyr 5°04'02
6.Hus Tyr 27°07'17
Descendant Tvilling 16°39'19
8.Hus Krebs 21°34'34
9.Hus Jomfru 1°26'54
Medium Coeli Vægt 7°15'33
11.Hus Skorpion 5°04'02
12.Hus Skorpion 27°07'17

Større aspekter
Sol Konjunktion Venus 2°12
Sol Kvinkuns Mars 2°48
Sol Sekstil Jupiter 4°35
Sol Trigon Ascendant 4°40
Måne Trigon Jupiter 6°49
Måne Sekstil Saturn 1°44
Måne Trigon Uranus 1°40
Måne Opposition Pluto 4°37
Måne Opposition Ascendant 6°44
Måne Trigon Medium Coeli 2°39
Merkur Kvadrat Uranus 0°37
Merkur Kvinkuns Medium Coeli 1°37
Mars Kvinkuns Jupiter 1°47
Mars Kvadrat Ascendant 1°52
Jupiter Sekstil Saturn 5°05
Jupiter Sekstil Ascendant 0°05
Saturn Sekstil Uranus 3°24
Saturn Trigon Ascendant 5°00
Saturn Opposition Medium Coeli 4°24
Uranus Sekstil Pluto 2°57
Uranus Trigon Medium Coeli 1°00
Neptun Sekstil Pluto 5°27
Pluto Sekstil Medium Coeli 1°58
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt