•    
  Actuele planetaire posities
  20-feb-2018, 10:04 UT/GMT
  Zon142'47"10s52
  Maan2456'48"5n03
  Mercurius46' 9"11s42
  Venus1149'31"8s28
  Mars158' 9"22s12
  Jupiter2247'11"17s21
  Saturnus638'35"22s24
  Uranus2533'51"9n23
  Neptunus1328'25"7s20
  Pluto2023'57"21s31
  Ware Knoop1451' 9"r16n23
  Cheiron2645'20"1n54
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Imette Saint Guillen [Adb], geboren op 2 maart 1981
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon in Vissen, Maan in Steenbok *Ascendant in Weegschaal, Venus in het Vijfde Huis *Pluto Conjunct Ascendant *Maan in het Vierde Huis *Zon in het Vijfde Huis *Venus in het Vijfde Huis *Saturnus in het Twaalfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: vrouwelijk, geboren op 2 maart 1981 om 20:38 in Boston MA, Alaska.

Uw zonneteken is Vissen. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Weegschaal en uw Maan staat in Steenbok.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

naar boven

Zon in Vissen, Maan in Steenbok

Deze astrologische combinatie is niet zo harmonieus. Uw spontane reactie, die nuchter en realistisch is, sluit niet aan bij uw zelfbeeld. In wezen bent u zeer gevoelig en juist aangetrokken tot spirituele, ongrijpbare, creatieve sferen. Uw materiële kant is echter ambitieus en praktisch gericht op zakelijke en financiële aangelegenheden.

Deze innerlijke strijd tegen contrasten maakt het raadzaam om een actief leven te leiden. In feite trekt een maatschappelijk bestaan u meer dan een huiselijk. U bent vrij trots en bedrijvig. Als solide, harde werker organiseert u het dagelijks bestaan plichtsgetrouw. In de liefde bent u niet bepaald wild. Uw persoonlijkheid is sober, kalm en vol zelfbeheersing. De sleutel tot een harmonieus bestaan ligt in het richten van uw solide karakter en persoonlijke macht op goede doelen. U bent een geschenk voor de mensheid als u uw eigenschappen en inspiratie juist inzet.

naar boven

Ascendant in Weegschaal, Venus in het Vijfde Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Weegschaal aan de horizon. De heerser Venus staat in het vijfde huis.

Dit geeft aan dat u een hoffelijke, vriendelijke en zachtaardige houding naar de buitenwereld aanneemt in het leven.

Mensen met een Weegschaal Ascendant worden over het algemeen gestimuleerd door gevoelens en emoties en in mindere mate door intellectuele overwegingen. In uw bestaan zijn allerlei bewijzen te vinden van uw liefdevolle observatievermogen en oog voor schoonheid. U bent niet bijzonder actief en hebt vaak de neiging om de weg van de minste weerstand te kiezen en routineus te werk te gaan. U bent sympathiek, u hebt behoefte aan goedkeuring van anderen en u bent zeer flexibel. Uw intuïtie is opvallend goed en de omgang met anderen geeft u sensueel genoegen. U houdt van alle sociale aspecten in het leven.

Leert u deze neiging, om op te gaan in menselijke relaties, beheersen want het gevaar dreigt dat u te afhankelijk wordt van anderen.

Enige onrust, wispelturigheid en gebrek aan doorzettingsvermogen is u niet vreemd. Een van uw opvallendste kenmerken is dat u het altijd leuk vindt om dingen of mensen samen te brengen.

Deze drang naar harmonie en tussen mensen bemiddelen geeft aan dat u ook een tikje onrealistisch en afwachtend bent. Maar u bent vooral gemakkelijk in de omgang, aimabel en sociaal gericht. Ook bent u geobsedeerd door versieringen, schoonheid, kleding, sociale omgangsvormen en normen en waarden. In een serieuze liefdesrelatie ontdekt u dat de verhouding eerder vleiend is voor uzelf dan dat deze aan belangrijke emoties beantwoord.

Professioneel gezien draagt u het liefst een steentje bij aan activiteiten die een hoge mate van culturele, of zelfs artistieke kennis vereisen.

Adverteren
U bent een uitgesproken levensgenieter. U mag rekenen op veel geluk en plezierige aandacht vanwege uw creatieve aanleg. U hebt het aangeboren talent om anderen te entertainen, of om succesvol te zijn in alles wat met entertainment te maken heeft. Ook in zakelijke ondernemingen wordt u gesteund door Venus. Er kan sprake zijn van winst door speculatie, investering of allerhande creatieve ondernemingen. Romantiek is voor u een levensbehoefte en uw ervaringen zijn kleurrijk. Uiteindelijk zult u een succesvolle relatie aanknopen en wellicht meerdere, uiterst getalenteerde kinderen krijgen.

Venus in het vijfde huis is een garantie voor een gelukkig, succesvol liefdesleven.

naar boven

Pluto Conjunct Ascendant

De conjunctie van Pluto op uw ascendant geeft aan dat u de uitstraling hebt om de wereld om u heen naar uw hand te zetten.

U kunt een belangrijke openbare rol spelen en het publiek aanzetten tot eliminatie van parasieten en waardeloze eigenschappen die sociale omstandigheden ondermijnen. Omdat u autoriteit uitstraalt zal niemand u afdoen als een lastige oproerkraaier. U wordt pas gestimuleerd om daadwerkelijk actie te ondernemen als de situatie echt serieus is. Als het zover is, zet u alles op alles om degenen die verantwoordelijk zijn te overtuigen dat het tijd is om stappen te zetten en orde in de chaos te scheppen.

Over het algemeen weet u wat u wilt in het leven en bent u bereid talent en energie te investeren om uw doel te bereiken.

Kies uw opponenten met zorg, voordat u iemand uitdaagt die vernietigende plannen met u heeft. U kunt soms het slechtste in iemand naar boven halen.

naar boven

Maan in het Vierde Huis

De Maan staat in het vierde huis van uw geboortehoroscoop. De Maan zal hier absoluut invloed uitoefenen op zaken die met uw moeder, uw woonplaats of familieaangelegenheden te maken hebben.

Zowel uw jeugd als uw latere leven staan in het teken van liefde voor romantiek, reizen en interessante avonturen, in uw verbeelding of concreet.

Deze astrologische combinatie is tekenend voor een onzekere basis in het leven en een onophoudelijk streven naar materiële zekerheid die moeilijk te verwezenlijken lijkt. Dat kan tijdelijk worden opgelost door een kleine erfenis, maar het zal op latere leeftijd niet langer een rol spelen doordat u uitstekend gesteund en verzorgd wordt door uw familie.

naar boven

Zon in het Vijfde Huis

De Zon staat in het vijfde huis van uw geboortehoroscoop. Dit is een veelbetekenende stand voor de Zon.

U maakt grootse ontwikkelingen door en hebt met toenemende kracht behoefte om te laten zien wie u bent en wat u kunt. U bent gericht op succes; in ondernemingen, zaken, investeringen, sociaal gezien en wat creativiteit en vertier betreft. Uw liefdesleven lijkt bruisend te zijn en u zult vele zinvolle, emotionele verbintenissen aangaan. In de liefde straalt u waardigheid en een bepaald zelfvertrouwen uit.

Uw bent uitermate trots en, door uw emotionele aard, snel geraakt. U bent al gauw gekwetst als uw banden en unieke positie in de liefde worden bedreigd. U kunt uiterst nobel en vergevingsgezind zijn naar uw geliefde en toont veel positieve kwaliteiten zoals uw bescherming en kracht.

naar boven

Venus in het Vijfde Huis

Venus staat in het vijfde huis van uw geboortehoroscoop. Allereerst geeft dit een rijk, intens, creatief en plezierig liefdesleven aan dat heel bevorderlijk is voor uw psychische toestand. We mogen stellen dat u bevoorrecht bent in de liefde en ook in creatief opzicht zeer getalenteerd en succesvol. Venus geeft hier de aanleg om helemaal op te gaan in romantische en emotionele aangelegenheden, maar het veroorzaakt ook kwetsbaarheid, inconsequent gedrag en passiviteit. U bent in staat om intens toegewijd lief te hebben, maar u hebt ook de neiging uw interesse te verliezen na een tijdje. Het is goed als u zich leert beheersen op dit gebied.

Adverteren
naar boven

Saturnus in het Twaalfde Huis

Saturnus staat in het twaalfde huis van uw geboortehoroscoop. Deze planeet in dit huis kan veel onplezierige, irritante obstakels veroorzaken in uw bestaan. Het gevoel dat u opgesloten zit in uw omgeving kan erdoor worden versterkt.

Professioneel gezien bent u heel gevoelig en idealistisch, maar niet erg realistisch. Het kan zijn dat het lot u het verschil tussen feiten en fictie wil leren inzien.

Bepaalde complexen draagt u onbewust met u mee en steken soms geestelijk de kop op in de vorm van overgevoeligheid. Daardoor wilt u vaak alleen zijn en kruipt u in uw schulp zodat niemand weet wat er in u omgaat. U kunt wel wat meer humor en zelfvertrouwen gebruiken.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Imette Saint Guillen [Adb] (vrouwelijk)
geboortedatum 2 maart 1981 kloktijd: 20:38
in Boston MA, USA U.T: 01+38
71w03, 42n21 sterrentijd: 07:36:48

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Vissen 12°23'30 in huis 5 direct
Maan Steenbok 28°46'38 in huis 4 direct
Mercurius Waterman 19°52'49 in huis 4 stationair (D)
Venus Vissen 3°31'03 in huis 5 direct
Mars Vissen 19°01'08 in huis 5 direct
Jupiter Weegschaal 8°17'32 in huis 12 retrograde
Saturnus Weegschaal 8°13'24 in huis 12 retrograde
Uranus Boogschutter 0°06'36 in huis 2 stationair (R)
Neptunus Boogschutter 24°41'45 in huis 3 direct
Pluto Weegschaal 23°59'26 in huis 1 retrograde
Maanskn.(t) Leeuw 10°37'02 in huis 10 direct

Huis posities (Placidus)
Ascendant Weegschaal 18°52'04
2de huis Schorpioen 16°06'46
3de huis Boogschutter 17°43'36
Imum Coeli Steenbok 22°24'25
5de huis Waterman 25°57'17
6de huis Vissen 24°59'49
Descendant Ram 18°52'04
8ste huis Stier 16°06'46
9de huis Tweelingen 17°43'36
Medium Coeli Kreeft 22°24'25
11de huis Leeuw 25°57'17
12de huis Maagd 24°59'49

Majeure aspecten
Zon Conjunct Mars 6°38
Maan Sextiel Uranus 1°20
Maan Vierkant Pluto 4°47
Mercurius Sextiel Neptunus 4°49
Mercurius Driehoek Pluto 4°07
Mercurius Driehoek Ascendant 1°01
Venus Vierkant Uranus 3°24
Mars Vierkant Neptunus 5°41
Mars Inconjunct Ascendant 0°09
Jupiter Conjunct Saturnus 0°04
Neptunus Sextiel Pluto 0°42
Neptunus Sextiel Ascendant 5°50
Pluto Conjunct Ascendant 5°07
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst