•    
  Planetpositioner
  21-Mar-2018, 23:46 UT/GMT
  Sol118'15"0n31
  Måne2641' 1"14n32
  Merkur1650'18"9n34
  Venus1837'13"6n30
  Mars227' 0"23s31
  Jupiter2257'56"r17s19
  Saturn833' 1"22s17
  Uranus2656'34"9n53
  Neptun1435'13"6s54
  Pluto212'24"21s27
  Sand Månek.1348' 3"r16n41
  Chiron2828'52"2n32
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Eleanor Roosevelt [Adb], født 11 Oktober 1884
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Eleanors fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører hende. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Eleanor med at hjælpe hende til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for hende.

[..] Hvis denne tiltalende overflade imidlertid gennembrydes af oprørende oplevelser, vil intensiteten og subjektiviteten i hendes følelsesudbrud minde om noget, der stammer fra et meget yngre barn. Da Eleanor oplever stærke følelser ­ både sine egne og andres ­ som noget truende, [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Eleanors indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

"...Og de levede lykkeligt til deres dages ende." ­ således vil Eleanor helst have, at enhver historie slutter. Dette håbefulde syn på livet er ikke bare udtryk for barnlig naivitet, men det er en livsanskuelse, som ligger dybt forankret i hendes natur, og som vil præge [...]

[..] I virkeligheden skal der meget lidt til for at gøre hende glad. Men desværre er der mange mennesker, der synes at sådanne små ting er overflødige, sammenlignet med praktiske og nødvendige ting. For Eleanor er de af stor betydning, og forældrene bør indse, at disse tilsyneladende [...]

Skjulte træk

[..] Hendes tendens til at benægte smertefulde, vrede følelser kan føre til en indre spændingstilstand, der kan forårsage mange humørsvingninger og undertiden også grådanfald eller meget negative og angstfulde forventninger. Hun kan pludselig uden nogen ydre årsag få en følelse [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Hendes længsel efter at føle sig tæt forbundet og tryg er så intens, at hun kan blive rasende eller få teatralske anfald af dårligt humør, hvis hun føler sig isoleret eller bliver tvunget til at dele forældrenes kærlighed med søskende. Eleanor er meget modtagelig og sensitiv [...]

Eleanor tiltror sin mor en god forstand og intellektuelle evner. Det er uden betydning, om moderen har været i stand til at udvikle sådanne evner gennem en videregående uddannelse, og det betyder heller ikke noget, at hun måske selv føler sig alt andet end intellektuelt [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt