•    
  Actuele planetaire posities
  23-apr-2018, 02:44 UT/GMT
  Zon254'30"12n29
  Maan537'16"18n23
  Mercurius711'35"0n57
  Venus284'33"20n13
  Mars1939' 2"23s00
  Jupiter2019'20"r16s36
  Saturnus97'41"r22s14
  Uranus2844'41"10n32
  Neptunus1538'52"6s31
  Pluto2117'14"r21s28
  Ware Knoop1114'10"17n24
  Cheiron018'27"3n16
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Eleanor Roosevelt [Adb], geboren op 11 oktober 1884
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Eleanor's geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Eleanor al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Omdat Eleanor heftige emoties ­ of ze nu van haar zelf of van anderen zijn ­ bedreigend vindt, zal zij een confrontatie daarmee proberen te vermijden, totdat er niet meer aan te ontkomen valt. Woede jaagt haar in het bijzonder angst aan, en haar ouders moeten leren inzien [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Eleanor's innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

"...En ze leefden nog lang en gelukkig." Eleanor zou het ideaal vinden, als elk verhaal op deze manier zou eindigen. Deze kijk op het leven, vol hoop en verwachting, is niet gewoon een afspiegeling van kinderlijke naïviteit ­ het is een kijk op de wereld die de kern van [...]

[..] Maar jammer genoeg geloven veel mensen niet dat zulke "overbodige" gebaren net zo belangrijk zijn als dingen die uit praktisch oogpunt noodzakelijk zijn. Voor Eleanor zijn ze zelfs belangrijker, en haar ouders moeten wellicht nog leren inzien, dat deze ogenschijnlijk oppervlakkige [...]

Verborgen trekjes

[..] Dat is er de oorzaak van dat zij heel veranderlijk van stemming is, en van tijd tot tijd onverwacht in een huilbui uitbarst, of heel negatief en bang naar de wereld kijkt. Het is mogelijk dat zij plotseling het gevoel krijgt dat alles verkeerd gaat, of dat er iets verschrikkelijks [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Haar verlangen naar zekerheid en naar een gevoelsband is zo groot, dat zij zich op een theatrale manier echt bokkig en humeurig kan gedragen. Dat gebeurt vooral als zij zich in een isolement voelt, of ouderlijke genegenheid met broertjes of zusjes moet delen. Eleanor is [...]

De mentale capaciteiten van haar moeder en de manier waarop zij denkt, spreken Eleanor heel erg aan. Het is daarbij minder belangrijk, of haar moeder die capaciteiten daadwerkelijk heeft kunnen ontwikkelen door het volgen van een bepaalde opleiding ­ zelf kan ze best het [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst