•    
  Actuele planetaire posities
  24-jan-2018, 12:12 UT/GMT
  Zon427'14"19s09
  Maan2911' 6"6n25
  Mercurius192'32"23s10
  Venus85'24"19s24
  Mars2845' 1"19s11
  Jupiter2023'48"16s47
  Saturnus42'56"22s30
  Uranus2446'39"9n05
  Neptunus1232' 7"7s42
  Pluto1934'31"21s36
  Ware Knoop1459'22"16n20
  Cheiron2525'42"1n26
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Marion Meyer Drew [Adb], geboren op 15 december 1889
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon in Boogschutter, Maan in Maagd *Ascendant in Weegschaal, Venus in het Derde Huis *Zon in het Derde Huis *Venus in het Derde Huis *Saturnus in het Elfde Huis *Maan in het Twaalfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: vrouwelijk, geboren op 15 december 1889 om 1:00 in Beacon NY, Alaska.

Uw zonneteken is Boogschutter. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Weegschaal en uw Maan staat in Maagd.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

naar boven

Zon in Boogschutter, Maan in Maagd

Deze astrologische combinatie geeft u een uitstekend onderscheidingsvermogen. Door intuïtie en precisie hebt u het talent om problemen op te lossen en intellectueel te overzien hoe materiële zaken in elkaar steken. U bent analytisch tot in de puntjes en gemaakt voor elke taak die om een nauwkeurig oog voor detail vraagt. Met uw aangeboren ijver bent u anderen graag van dienst. In liefdesaangelegenheden zult u niet snel van slag zijn. U wordt eerder door uw gedachten geleid dan door uw emoties. Het kan zijn dat u iets te snel geïrriteerd raakt of negatief reageert. U kunt vrienden en familie gek maken met uw specifieke eisen en pietepeuterig gedrag. Toch bent u voor uzelf net zo veeleisend als voor anderen. De sleutel tot meer balans in uzelf ligt in het bijstellen van uw kritische inborst.

naar boven

Ascendant in Weegschaal, Venus in het Derde Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Weegschaal aan de horizon. De heerser Venus staat in het derde huis.

Dit geeft aan dat u een hoffelijke, vriendelijke en zachtaardige houding naar de buitenwereld aanneemt in het leven.

Mensen met een Weegschaal Ascendant worden over het algemeen gestimuleerd door gevoelens en emoties en in mindere mate door intellectuele overwegingen. In uw bestaan zijn allerlei bewijzen te vinden van uw liefdevolle observatievermogen en oog voor schoonheid. U bent niet bijzonder actief en hebt vaak de neiging om de weg van de minste weerstand te kiezen en routineus te werk te gaan. U bent sympathiek, u hebt behoefte aan goedkeuring van anderen en u bent zeer flexibel. Uw intuïtie is opvallend goed en de omgang met anderen geeft u sensueel genoegen. U houdt van alle sociale aspecten in het leven.

Leert u deze neiging, om op te gaan in menselijke relaties, beheersen want het gevaar dreigt dat u te afhankelijk wordt van anderen.

Enige onrust, wispelturigheid en gebrek aan doorzettingsvermogen is u niet vreemd. Een van uw opvallendste kenmerken is dat u het altijd leuk vindt om dingen of mensen samen te brengen.

Deze drang naar harmonie en tussen mensen bemiddelen geeft aan dat u ook een tikje onrealistisch en afwachtend bent. Maar u bent vooral gemakkelijk in de omgang, aimabel en sociaal gericht. Ook bent u geobsedeerd door versieringen, schoonheid, kleding, sociale omgangsvormen en normen en waarden. In een serieuze liefdesrelatie ontdekt u dat de verhouding eerder vleiend is voor uzelf dan dat deze aan belangrijke emoties beantwoord.

Professioneel gezien draagt u het liefst een steentje bij aan activiteiten die een hoge mate van culturele, of zelfs artistieke kennis vereisen.

Dit geeft ondermeer aan dat u vol liefde kennis vergaart. Studie, communicatie, relaties met gelijkwaardige familieleden en alles wat met beweging en uitwisseling te maken heeft is van bijzondere betekenis voor u. Uw denkwijze is vriendelijk en emotioneel en u bent gevoelig voor schoonheid op dit gebied.

U hebt een vrolijk temperament, dat sprankelend, sereen en opgewekt reageert op anderen. U bent openhartig, maar ook snel verwend en een tikje lui. U kunt uzelf te zeer inlaten met sensuele pleziertjes.

naar boven

Zon in het Derde Huis

De Zon staat in het derde huis van uw geboortehoroscoop.

Uw identiteit, die door de Zon wordt bewaakt, moet in deze staat van bewustzijn diverse karmische testen doorstaan op mentaal gebied. Uw opdracht is communicatie en meer kennis vergaren. Uw geest streeft naar triomfen, sociaal succes, eer, macht en verhevenheid door intellectueel inzicht.

Uw pad naar roem, eer, respect en vooruitgang leidt langs studie, communicatie, beweging en zelfexpressie. Uw kijk op het leven is optimistisch, zelfverzekerd, vriendelijk en hartelijk.

Zwakke punten van uw denkwijze zijn; weinig interesse in details of een serieuze carrière en zaken negeren die u beneden uw waardigheid acht.

naar boven

Venus in het Derde Huis

Venus staat in het derde huis van uw geboortehoroscoop. U bent zeer geïnteresseerd in creativiteit en artistieke communicatie. Uw eigen woorden worden omfloerst door smaak, stijl en afwegingen. Uw gedachtegang staat open voor de vibraties die de natuur uitademt en de verfijnde kennis van menselijke aangelegenheden. Venus op deze locatie belooft plezierige en vriendelijke betrekkingen met familieleden. U communiceert sympathiek, levendig en aantrekkelijk.

De sleutel tot meer balans tussen uw mentale en emotionele systeem ligt in de verdieping van persoonlijke relaties. Keer uzelf eens wat vaker naar binnen, om de wereld beter te leren begrijpen middels uw zelfkennis.

naar boven

Saturnus in het Elfde Huis

Saturnus staat in het elfde huis van uw geboortehoroscoop. Psychologisch geeft dit een beperkte, vrij sombere kijk op uw persoonlijke aspiraties, vriendschappen en toekomst. U bent ambitieus, behoedzaam, rechtvaardig, geduldig, verantwoordelijk en wellicht iets te serieus.

U hebt niet veel vrienden. Uw beperkte netwerk is echter duurzaam en trouw, al steunen mensen u eerder met goede raad dan met echte hulp, in tijden van nood.

naar boven

Maan in het Twaalfde Huis

De Maan staat in het twaalfde huis van uw geboortehoroscoop. Heimelijk houdt u van romantiek en avontuur. Dat geeft kleur aan uw dagdromen, want uw fantasie is grenzeloos.

Het is mogelijk dat uw populariteit in dit bestaan uit een hele onverwachte, geheimzinnige hoek komt. Niet iedereen herkent uw kwaliteiten, maar uw aanhang kan uitgroeien tot massale proporties.

Het is te verwachten dat u succesvol bent in functies die te maken hebben met een bepaalde afzondering, of die zich afspelen op afgelegen locaties. U bent uiterst sfeergevoelig en zorgzaam, maar neem niet het leed van de hele wereld op uw schouders.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Marion Meyer Drew [Adb] (vrouwelijk)
geboortedatum 15 december 1889 kloktijd: 1:00
in Beacon NY, USA U.T: 06:00
73w58, 41n30 sterrentijd: 06:40:29

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Boogschutter 23°30'44 in huis 3 direct
Maan Maagd 19°11'57 in huis 12 direct
Mercurius Boogschutter 27°33'49 in huis 3 direct
Venus Boogschutter 7°53'31 in huis 3 direct
Mars Weegschaal 20°23'47 in huis 1 direct
Jupiter Steenbok 13°58'41 in huis 4 direct
Saturnus Maagd 3°54'49 in huis 11 stationair (R)
Uranus Weegschaal 25°43'53 in huis 1 direct
Neptunus Tweelingen 2°36'10 in huis 8 retrograde
Pluto Tweelingen 5°36'50 in huis 9 retrograde
Maanskn.(t) Kreeft 3°04'11 in huis 9 direct

Huis posities (Placidus)
Ascendant Weegschaal 7°58'04
2de huis Schorpioen 4°30'38
3de huis Boogschutter 5°21'06
Imum Coeli Steenbok 9°17'54
5de huis Waterman 12°52'06
6de huis Vissen 12°47'13
Descendant Ram 7°58'04
8ste huis Stier 4°30'38
9de huis Tweelingen 5°21'06
Medium Coeli Kreeft 9°17'54
11de huis Leeuw 12°52'06
12de huis Maagd 12°47'13

Majeure aspecten
Zon Vierkant Maan 4°19
Zon Conjunct Mercurius 4°03
Zon Sextiel Mars 3°07
Zon Sextiel Uranus 2°13
Maan Driehoek Jupiter 5°13
Mercurius Sextiel Uranus 1°50
Venus Vierkant Saturnus 3°59
Venus Oppositie Neptunus 5°17
Venus Oppositie Pluto 2°17
Venus Sextiel Ascendant 0°05
Mars Conjunct Uranus 5°20
Saturnus Vierkant Neptunus 1°19
Saturnus Vierkant Pluto 1°42
Neptunus Conjunct Pluto 3°01
Neptunus Driehoek Ascendant 5°22
Pluto Driehoek Ascendant 2°21
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst