•    
  Actuele planetaire posities
  18-jan-2018, 12:47 UT/GMT
  Zon2822'20"20s29
  Maan143'38"16s32
  Mercurius1011'44"23s28
  Venus034'45"21s03
  Mars253'45"18s17
  Jupiter1937'20"16s36
  Saturnus323'50"22s30
  Uranus2440'48"9n02
  Neptunus1221'14"7s46
  Pluto1922'30"21s37
  Ware Knoop1454' 7"r16n22
  Cheiron2511'22"1n22
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Milton Campbell [Adb], geboren op 9 december 1933
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Stier Ascendant *Zon in Boogschutter *Zon in het Zevende Huis *Maan in Maagd *Maan in het Vijfde Huis *Venus in Waterman *Venus in het Negende Huis *Venus Conjunct Midhemel *Mars in Steenbok *Mars in het Negende Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Mannelijk, geboren op 9 december 1933 om 15:22 in Plainfield NJ, Alaska.

Je zonneteken is Boogschutter. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Stier en je Maan staat in Maagd.

naar boven

Stier Ascendant

Je reageert kalm en bedachtzaam op dingen. Je houdt niet van een te snelle of overhaaste aanpak.

Soms kun je heel koppig zijn en hoe meer druk iemand uitoefent, hoe meer jij je hakken in het zand drukt.

Van de buitenkant lijk je altijd kalm en beheerst. Niet dat je bepaalde gevoelens onderdrukt, maar uiterlijk laat je niet snel iets merken. Tegelijkertijd straal je aardse warmte en gemoedelijkheid uit.

Je houdt van comfort en de goede dingen van het leven.

naar boven

Zon in Boogschutter

Je bent een flierefluiter en dol op sport en spel. Je bruist en bent energiek. Breng maar veel tijd buitenshuis door om al die energie kwijt te raken. Omdat je een sterke behoefte aan vrijheid hebt kost het je moeite om de beperkingen te accepteren die volwassenen je willen opleggen.

Iedereen heeft volgens jou recht op vrijheid en je laat je niet door anderen de wet voorschrijven.

Je bent heel nieuwsgierig en zoekt een antwoord op elke vraag die je hebt. Naarmate je ouder wordt zul je steeds meer interesse krijgen voor het universum en hoe de wereld en het leven in elkaar steekt, in de breedste zin van het woord.

Je bent opgewekt en positief ingesteld waardoor het voor anderen een feest is als je in de buurt bent.

naar boven

Zon in het Zevende Huis

Je bent op je best in combinatie met een ander, of je nu samenwerkt of plezier maakt. Je verstaat de kunst je eigen behoeftes af te stemmen op die van een ander, zodat jullie samen een duo vormen dat beter functioneert dan elk van jullie apart.

Je bent heel sociaal en hebt al vroeg geleerd om goed met anderen om te gaan. Je bent dan ook in staat om bijvoorbeeld een meningsverschil bij te leggen tussen twee mensen omdat jij beide kanten van een verhaal begrijpt.

Sommige mensen met deze stand laten een andere kant van de zevendehuis Zon zien. Dan ben je dominant en heb je de neiging om te bazen en bekvechten met anderen, in plaats van vredig met hen om te gaan. Maak daar geen gewoonte van, want uiteindelijk wordt iedereen moe van ruzie.

Leer om wat onafhankelijker te zijn. Probeer te vermijden dat je compromissen gaat sluiten waardoor je belangrijke dingen moet opgeven, alleen maar om aardig te zijn en vriendjes te blijven.

naar boven

Maan in Maagd

Je bent een vrij serieus, maar meestal goedgemutst type. Zodra je beseft dat je iets kunt betekenen voor iemand, ben je bereid om aan te pakken. Je bent handig en fabriceert graag dingen. Dat doe je goed want je bent heel zorgvuldig.

Je bent keurig netjes en je stelt prijs op een ordelijke omgeving. Het stoort je als iets niet op z'n plaats ligt. Je bent kien op je gezondheid en volgt de beste adviezen op die je kent op dat gebied.

Wanneer je onder de mensen bent, stel je jezelf bescheiden op want je bent wat verlegen. Leer oog te hebben voor je eigen kwaliteiten en niet zo kritisch te zijn op jezelf.

Je bent graag nuttig en hulpvaardig naar anderen omdat dat je het gevoel geeft de moeite waard te zijn. Zorg wel dat je die diensten ook echt wilt bewijzen, want als je het tegen je zin doet hebben mensen er niet zoveel aan.

naar boven

Maan in het Vijfde Huis

Je laat zien wie je bent door je gevoelens te tonen, die heel sterk en levendig zijn.

Je snakt naar plezier en als ontspanning houd je van spelletjes, verhalen en televisieprogramma's, kortom, alles wat je emoties raakt.

Je maakt van je hart geen moordkuil en laat merken waarvan of van wie je houdt of een hekel hebt. Het is belangrijk voor je om eerlijk je emoties te kunnen tonen.

Soms kun je in een dwaze optimistische bui risico's nemen die echt zot zijn. Ook kunnen je gevoelens soms met je op de loop gaan, iets waar anderen niet goed raad mee weten.

naar boven

Venus in Waterman

Je bent heel vriendelijk tegen mensen, maar het kan je soms moeite kosten om hechte relaties aan te knopen. Je geeft de voorkeur aan vrienden die op een of andere manier opwindend en anders zijn.

Je bent graag populair en kunt goed samenwerken in groepsprojecten en teamwork. Je ziet onmiddellijk wat goed is voor de groep en zorgt ervoor dat je eigen doelstellingen daarbij aansluiten.

naar boven

Venus in het Negende Huis

Je geniet van elke activiteit die je levenservaring verruimt. Je houdt van reizen naar nieuwe, wonderschone oorden en steekt graag iets op over andere denkwijzen dan die je al kent.

Je brengt ideeën en concepten graag harmonieus met elkaar in verbinding. Juist omdat zij raakvlakken hebben en niet alleen omdat zij logisch met elkaar verbonden zijn, dat vindt je interessant. Alleen denkwijzen die over menselijke gevoelens gaan trekken je aan. Voor jou is schoonheid de basis van de wereld zoals die zou moeten zijn.

naar boven

Venus Conjunct Midhemel

Op z'n best betekent deze stand dat je liefde en aandacht voor anderen hebt, maar tegelijkertijd ga je je eigen gang en trek je vooral mensen aan die je kunnen bijhouden.

Je hebt een scherp oog voor en kunt intens genieten van schoonheid en die weet je dagelijks om je heen te creëren.

Je bent uit op vrede en harmonie en kunt heel goed met anderen overweg. De sleutel van jouw talent ligt in trouw aan jezelf en eerlijkheid naar anderen. Je diplomatieke aanleg kun je later in je beroep gebruiken.

Wat voor carrière je ook kiest, je talent om gemakkelijk met mensen om te gaan zal een belangrijk onderdeel van je succes zijn.

naar boven

Mars in Steenbok

Voor een jong mens ben je behoorlijk ambitieus en bereid hard te werken voor iets dat oprecht belangrijk voor je is. Je bent eerder praktisch dan idealistisch en werkt graag aan tastbare resultaten. Omdat je vrij gedisciplineerd bent voor je leeftijd kun je heel veel verantwoordelijkheid aan.

Je hebt een hoop lef, maar zult niet vechten voor iets waarvan je de zin niet heel helder voor ogen hebt. Het enige wat je moet zien te vermijden is dat je de waarde van mensen bepaalt op basis van hun inkomen of maatschappelijk aanzien.

naar boven

Mars in het Negende Huis

Je bent zeer gehecht aan je eigen kijk en als je wordt uitgedaagd knok je voor je eigen mening. Je vecht waarschijnlijk eerder voor een ideaal dan voor jezelf. Van de ene kant kun je wat je opvattingen betreft vrij eigengereid en fanatiek zijn, maar je bent ook heel moedig als je de rechten verdedigt van mensen die onrechtvaardig zijn behandeld.

Je wordt niet alleen mentaal erdoor geraakt, je hebt fanatieke overtuigingen. Probeer niet zo verstrikt te raken in je eigen mening dat je die van een ander niet eens meer wilt overwegen.

Naarmate je ouder wordt zul je willen reizen en heel wat van de wereld zien, wat een uitstekende ervaring voor je is.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Milton Campbell [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 9 december 1933 kloktijd: 15:22
in Plainfield NJ, USA U.T: 20:22
74w24, 40n38 sterrentijd: 20:36:53

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Boogschutter 17°20'09 in huis 7 direct
Maan Maagd 12°30'58 in huis 5 direct
Mercurius Schorpioen 27°06'52 eind van huis 6 direct
Venus Waterman 3°44'35 in huis 9 direct
Mars Steenbok 15°43'54 in huis 9 direct
Jupiter Weegschaal 18°09'28 in huis 6 direct
Saturnus Waterman 12°15'11 in huis 10 direct
Uranus Ram 23°41'37 in huis 12 retrograde
Neptunus Maagd 12°22'48 in huis 5 direct
Pluto Kreeft 24°22'04 in huis 3 retrograde
Maanskn.(t) Waterman 21°31'50 in huis 10 direct
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Stier 29°43'03
2de huis Tweelingen 24°12'52
3de huis Kreeft 14°55'36
Imum Coeli Leeuw 6°49'33
5de huis Maagd 4°29'36
6de huis Weegschaal 13°18'10
Descendant Schorpioen 29°43'03
8ste huis Boogschutter 24°12'52
9de huis Steenbok 14°55'36
Medium Coeli Waterman 6°49'33
11de huis Vissen 4°29'36
12de huis Ram 13°18'10

Majeure aspecten
Zon Vierkant Maan 4°49
Zon Sextiel Jupiter 0°49
Zon Sextiel Saturnus 5°05
Zon Driehoek Uranus 6°21
Zon Vierkant Neptunus 4°57
Maan Driehoek Mars 3°13
Maan Inconjunct Saturnus 0°16
Maan Conjunct Neptunus 0°08
Mercurius Driehoek Pluto 2°45
Mercurius Oppositie Ascendant 2°36
Venus Driehoek Ascendant 4°02
Venus Conjunct Midhemel 3°05
Mars Vierkant Jupiter 2°26
Mars Driehoek Neptunus 3°21
Jupiter Driehoek Saturnus 5°54
Jupiter Oppositie Uranus 5°32
Saturnus Inconjunct Neptunus 0°08
Saturnus Conjunct Midhemel 5°26
Uranus Vierkant Pluto 0°40
Pluto Sextiel Ascendant 5°21
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst