•    
  Actuele planetaire posities
  17-maa-2018, 10:55 UT/GMT
  Zon2647'39"1s16
  Maan2539'44"4s51
  Mercurius1449'40"8n08
  Venus130' 5"4n13
  Mars2951'45"23s27
  Jupiter236'55"r17s22
  Saturnus820'12"22s18
  Uranus2642'22"9n48
  Neptunus1425' 8"6s58
  Pluto2057'55"21s28
  Ware Knoop1420'26"r16n32
  Cheiron2812'38"2n26
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Billy Dee Williams [Adb], geboren op 6 april 1937
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Billy Dees geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Billy Dee al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Omdat wat anderen voelen zo belangrijk voor hem is zal hij vermoedelijk gaan onderdrukken wat hij zelf graag wil, en zich gaan bezighouden met het vervullen van andermans behoefte. Hij is ontzettend aardig, iets wat toch zeldzaam is, en weet op een natuurlijke manier te

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Billy Dees innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Zijn ouders moeten niet verwachten dat hij het eens is met pogingen om allerlei zaken anders voor te stellen dan ze in werkelijkheid zijn. Hij is iemand die er uitflapt hoe het precies zit, en 't liefst juist op het moment dat zijn ouders proberen een zo goed mogelijke indruk [...]

[..] Billy Dee is het type dat zich hard teweer stelt, en hij zal de strijd niet opgeven voordat iedereen op de rand van uitputting is ­ hij zelf niet uitgezonderd. Dat is verspilling van energie, een energie die heel vitaal en creatief is, en hij heeft er recht op om die op [...]

Verborgen trekjes

[..] De kans bestaat ook dat zijn fantasie, waar hij normaliter geen acht op slaat als hij bezig is met het gewone leven van alledag, hem soms overweldigt met beelden van betoverend mooie plaatsen en prachtig mooie mensen. Maar tegelijk heeft hij dan het gevoel dat hij nooit [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Billy Dee is uiterst geïnteresseerd in mensen, en het lijkt soms of hij geen respect heeft voor de rol van ouderen, gezien de vragen die hij hen kan stellen ­ net alsof er geen verschil is tussen zijn ouders en grootouders en zijn vriendjes en vriendinnetjes op school. Of hij [...]

[..] Ook als echtscheiding onregelmatig contact veroorzaakt, is het belangrijk dat de nadruk ligt op een gevoel van continuïteit en vertrouwen. Wat Billy Dee het meest nodig heeft is het gevoel dat zijn vader er altijd voor hem is, wat er ook gebeurt. Hij wil dat hij altijd zijn [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst