•    
  Planetpositioner
  27-Apr-2018, 07:57 UT/GMT
  Sol70'54"13n51
  Måne347'47"2n10
  Merkur1015'51"1n41
  Venus312'21"21n28
  Mars2142'13"22s50
  Jupiter1949'18"r16s28
  Saturn94'45"r22s14
  Uranus2859' 8"10n37
  Neptun1545'46"6s28
  Pluto2116'54"r21s28
  Sand Månek.111'13"r17n28
  Chiron031'24"3n21
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Billy Dee Williams [Adb], født 6 April 1937
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Vædderen, Månen i Vandbæreren *Ascendanten i Skorpionen, Mars i 1. hus *Månen i 3. hus *Saturn i 4. hus *Solen i 5. hus *Venus i 5. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 6 April 1937 kl. 21:51 i Manhattan, New York.

Dit soltegn er Vædder. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Skorpion, og din Måne står i Vandbærer.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Vædderen, Månen i Vandbæreren

Du blev født med Solen i Vædderen og Månen i Vandbæreren. Der findes ingen bedre kombination, for du er et charmerende menneske fuldt af særpræg og spontanitet. Du fascineres af excentriske og uortodokse emner.

Du har nemt ved at få venner og tilslutter dig villigt ideer, som virker progressive. Du er den fødte humanist, og du synes i besiddelse af den gamle verdens sans for profetier og mirakler.

Du er et positivt og klarttænkende menneske og overtager uden videre styringen i alle forehavender. Din overtalelsesevne unddrager sig modstand. Du tilføjer en nøje afvejet mængde af humor, således at du sjældent bliver afsløret i et mere alvorligt lune. Dette er et af dine mest tiltalende karaktertræk.

Din individualitet er præget af Solen i Vædderen, som i sidste instans vil anbringe dig i en ledende stilling. Men Månens stilling giver dig en hang til det usædvanlige. De forskellige sider af dine personlighed vil sikre dig succes og popularitet i livet. Men du bør undlade at forsøge at påtvinge andre dine egne synspunkter, selvom du mener, at det er til deres eget bedste.

Nøglen til en større personlig helstøbthed ligger i en erkendelse af, at forsøg på at forbedre omgivelserne næsten altid har den modsatte effekt.

til top

Ascendanten i Skorpionen, Mars i 1. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Skorpionen op i horisonten. Dets hersker, Mars, er placeret i 1. hus.

Dit liv vil være præget af en skarpsindig, hemmelighedsfuld, stejl, klog og reserveret indstilling. Du forbliver en gåde: med disse træk kan dit liv enten blive meget tragisk eller meget heldigt. Hvilken af de to Skorpion-kategorier tilhører du? Der findes to typer, den ekstremt emotionelle, som tiltrækkes af de patologiske aspekter ved de biologiske relationer, eller den meget mystiske, som er optaget af spiritualitet.

Du er et menneske, som er optaget af ekstremer, yderst sensitiv og med en stærk trang til at knytte sig. Der optræder en vis dragning mod det okkulte eller mod psykiske fænomener. Du er aktiv i den forstand, at der foregår en psykisk kamp i dit indre mellem de positive og de negative poler - dem der bekræfter og tilfredsstiller, eller dem der afviser og undertrykker. Du er følelsesmæssigt meget intens og er lidenskabeligt knyttet til den person, som du elsker. Ligeledes vil du, hvis der er nogen, du ikke bryder dig om, være lige så fastlåst i denne følelse. Men der er grund til optimisme: uanset hvilken Skorpion-type du måtte være, findes der dybt i dit indre en dyb trang til psykologisk genfødelse.

På et tidspunkt i dit liv efter en større dramatisk hændelse som vil gøre et dybt indtryk på dig, kan dit jegs mål og hele udtryk ændre sig fuldkommen. Men dine lidenskabers intensitet og dybde vil altid være konstant. Du har en tendens til at gå ind i skyggen og i al hemmelighed planlægge den handlingskurs, som du vil vælge, idet du tøver med at lade andre kende dine stemningers eller følelsers præcise karakter. I seksuelle forhold er du opfyldt af lidenskab og knytter dig stærkt.

Udøv større selvkontrol over dine lidenskaber; vær ikke så fortørnet på andre. Brug din stærke vilje og karakter på positive og gavnlige ting.

Du har en stærk tilbøjelighed til at engagere dig i medicin, måske endda kirurgi. Du er tiltrukket af forskning og undersøgelse i almindelighed.

Annoncering
Du er en ambitiøs natur og er altid opsat på at forfølge tingene, hvad enten målet er konstruktivt eller destruktivt. Du kan være listig og snu, lidenskabelig, opfindsom, klog, vredladen og durkdreven.

Din natur er en anelse bedragerisk og stridslysten.

Positivt betragtet optræder der en udtalt tilbøjelighed for intellektuel udforskning og for at optræde effektivt i ledende stillinger.

til top

Månen i 3. hus

Månen stod i dit 3. hus ved fødslen. Dit intellekt er meget sensitivt over for ydre hændelser, idet det bestandigt ændrer sig og tilpasser sig situationen.

Din hukommelse er god og har en billedmæssig karakter. Dine tanker kan imidlertid blive for subjektive og overfladiske med en overdreven vægt på overfladisk viden og meget lidt praktisk anvendelighed eller en mangel på intellektuel fornuft. Positivt betragtet rummer du et stort kreativt reservoir, som kan bruges gunstigt til aktiviteter såsom skribentvirksomhed og poesi. Fysisk vil Månen give dig en intens og aktiv tilværelse fuld af forandringer, bevægelighed og en strøm af begivenheder.

Kravene ved denne placering er enkle: bestræb dig på at opnå en bedre kontrol over din ustabile og vedholdende fantasi og derved at øge din koncentration, og du vil opleve en positiv fremgang, ikke bare rent mentalt, men også med hensyn til din evne til at kommunikere med andre på en mere realistisk måde.

til top

Saturn i 4. hus

Saturn stod i dit 4. hus ved fødslen. Med denne placering kan du have følelsen af, at pligter og ansvar i din tidlige barndom var i modstrid med dine inderste, følelsesmæssige behov. Følgelig føler du dig frustreret og misforstået. Dette kan afstedkomme en følelse af frygt og mistillid til verden, som ikke virker fremmende på dine menneskelige relationer og din evne til kommunikation.

Men dette behøver ikke at være tilfældet. Selvom du måske føler, at din personlige frihed er blevet indskrænket, kan Saturn føre dig frem til en bedre forståelse af, hvad der har forvoldt denne følelse. Du ejer evnen til at lære meget om dit indre selv og om, hvad du behøver for at kunne opleve følelsesmæssig tryghed. Hvis du tager Saturns udfordringer på dig, vil du være i stand til at handle eller forlade tingene af egen fri vilje. Det er kun din indre pligtfølelse og ansvarlighed, som du står til ansvar over for.

til top

Solen i 5. hus

Solen stod i dit 5. hus ved fødslen. Dette er en meget betydningsfuld placering af Solen.

Dine følelser, især de forplantningsmæssige, synes at udvikle sig og blive gradvist mere omfattende med årene. Dit liv er orienteret imod succes i forbindelse med projekter, forretninger, økonomisk spekulation og selskabelige og fornøjelige aktiviteter. Dit kærlighedsliv bliver formentlig meget rigt og vil rumme mange gunstige, følelsesmæssige tilknytninger. I kærlighed fører du dig frem med værdighed og en vis balance.

Din stolthed er meget sårbar i situationer, som er forbundet med din følelsesmæssige natur. Du bliver nemt krænket, hvis din besiddertrang og værdighed i kærlighed bliver truet. Du kan være meget storsindet og tilgivende over for den, du elsker, og du vil udfolde mange positive egenskaber foruden en naturlig beskyttertrang og styrke.

til top

Venus i 5. hus

Venus stod i dit 5. hus ved fødslen. Ved første øjekast peger dette på nogle rige, intense og behagelige følelsesmæssige begivenheder, som vil berige din psykiske natur. Du er et menneske, som kan anses for at have held i kærlighed og for at være meget succesrig. Selvom Venus giver dig en grundlæggende evne til at opnå fuld nydelse gennem kærlighed og følelsesmæssigt engagement, kan den også tyde på en tendens til at være en anelse ubestandig, omskiftelig og foranderlig i forbindelse med kærlighed. Selvom du er i stand til at elske intenst og hengivent, har du en tendens til at miste interessen efter nogen tid. Det ville tjene dig bedre, hvis du kunne udøve en vis kontrol over dit brede spand af interesser.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Billy Dee Williams [Adb] (mand)
født den 6. april 1937 lokaltid: 21:51
i Manhattan, NY (US) U.T.: 02+51
73w59, 40n46 sid. tid: 10:54:56

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vædder 16°52'43 i hus 5 direkte
Måne Vandbærer 21°57'49 i hus 3 direkte
Merkur Tyr 0°08'04 i hus 5 direkte
Venus Tyr 3°39'45 i hus 5 retrograd
Mars Skytte 5°11'52 i hus 1 direkte
Jupiter Stenbuk 25°04'56 i hus 2 direkte
Saturn Fisk 27°54'49 i hus 4 direkte
Uranus Tyr 8°15'48 i hus 6 direkte
Neptun Jomfru 16°49'10 i hus 10 retrograd
Pluto Krebs 26°29'44 i hus 8 stationær (D)
Sand Måneknude Skytte 17°07'26 i hus 1 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skorpion 27°59'29
2.Hus Skytte 29°10'12
3.Hus Vandbærer 5°39'10
Imum Coeli Fisk 12°21'19
5.Hus Vædder 13°16'53
6.Hus Tyr 7°45'20
Descendant Tyr 27°59'29
8.Hus Tvilling 29°10'12
9.Hus Løve 5°39'10
Medium Coeli Jomfru 12°21'19
11.Hus Vægt 13°16'53
12.Hus Skorpion 7°45'20

Større aspekter
Sol Sekstil Måne 5°05
Sol Kvinkuns Neptun 0°04
Måne Kvadrat Ascendant 6°02
Merkur Konjunktion Venus 3°32
Merkur Kvadrat Jupiter 5°03
Merkur Kvadrat Pluto 3°38
Merkur Kvinkuns Ascendant 2°09
Venus Kvinkuns Mars 1°32
Venus Konjunktion Uranus 4°36
Jupiter Sekstil Saturn 2°50
Jupiter Opposition Pluto 1°25
Jupiter Sekstil Ascendant 2°55
Saturn Trigon Pluto 1°25
Saturn Trigon Ascendant 0°05
Pluto Trigon Ascendant 1°30
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt