•    
  Actuele planetaire posities
  18-feb-2018, 19:07 UT/GMT
  Zon04'35"11s27
  Maan345'52"2s09
  Mercurius16'54"12s52
  Venus947'45"9s15
  Mars149'40"22s04
  Jupiter2241'57"17s20
  Saturnus630'23"22s24
  Uranus2530' 7"9n21
  Neptunus1324'48"7s21
  Pluto2021'16"21s31
  Ware Knoop1454'59"r16n21
  Cheiron2639'59"1n52
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Aidan Daley Mitchell [Adb], geboren op 4 oktober 1993
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Aidan Daley's geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Aidan Daley al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Dingen als huiswerk maken, meehelpen in het huishouden en het leren omgaan met zakgeld kan Aidan Daley waarschijnlijk gemakkelijker aan dan veel andere kinderen, tenminste, zolang hem helder en duidelijk verteld wordt wat er van hem verwacht wordt, want hij is van nature [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Aidan Daley's innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Zijn ouders, net als de rest van het gezin, mogen wellicht gewend zijn aan scheldpartijen of gegooi met borden, en die manier van kwaad worden helemaal niet zo serieus nemen, maar zelf zal hij dat soort gedrag nooit normaal vinden. Het beste zou zijn, als iedereen zijn best [...]

[..] Als het even kan moeten zijn ouders een goede Encyclopedie voor Kinderen voor hem kopen, en hem zonder zich er mee te bemoeien laten lezen wat hij interessant vindt. Er is kans dat hij heel veel tijd voor zichzelf wil hebben. Het feit dat hij van nature kieskeurig en introvert [...]

Verborgen trekjes

[..] Deze onzichtbare kant van Aidan Daley heeft ook een heel vitaal lichamelijk aspect, dat uiterst energiek is en een gezonde sensuele inslag heeft, en dat hem in staat stelt om in materieel opzicht van het goede van het leven te genieten. Als hij kan leren om dit meer aardse [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Dit betekent dat hij vastbesloten is de respons te krijgen (en de persoon) die hij wil hebben. Als zijn wensen niet onmiddellijk ingewilligd worden zal hij al het mogelijke in het werk stellen om de bestaande weerstand te overwinnen. Hij hecht zich sterk aan iedereen die [...]

[..] Zich abrupt terugtrekken of feitelijk afwezig zijn, zonder een woord van uitleg, kan natuurlijk ook als onafhankelijk gedrag uitgelegd worden. Maar Aidan Daley begrijpt dan niet waarom zijn vader er niet is, emotioneel niet of daadwerkelijk niet, en het is heel moeilijk [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst