•    
  Planetpositioner
  18-Jan-2018, 16:13 UT/GMT
  Sol2831' 4"20s27
  Måne1546'43"16s11
  Merkur1024' 9"23s28
  Venus045'33"21s01
  Mars259' 3"18s18
  Jupiter1938'30"16s36
  Saturn324'47"22s30
  Uranus2440'56"9n02
  Neptun1221'30"7s46
  Pluto1922'48"21s37
  Sand Månek.1454' 7"16n22
  Chiron2511'42"1n22
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Dick Szymanski [Adb], født 7 Oktober 1932
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Dicks fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Dick med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Endvidere har Dick nogle medfødte idealer, som får større og større betydning, efterhånden som han lærer at forstå og formulere dem ­ idealer som sandfærdighed, retfærdighed og venlighed over for andre. Denne etiske kerne bidrager til udviklingen af en retskaffen, elskværdig [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Dicks indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Så i stedet for at bruge sin store energi på langvarige raserianfald og højlydte forsøg på at ændre omverdenen vil han hellere først stille og roligt sondere den enkelte situation, fordøje resultatet og bruge hver eneste ny erfaring til at sikre, at han ikke igen overrumples [...]

[..] Han taber ikke let hovedet og vil måske vise sig at være en mere pålidelig støtte end de ikke så få voksne, der bryder sammen, så snart de udsættes for stress. Men det er ikke let at komme på tæt hold af Dick på grund af en vis selvbeherskelse og generthed i hans karakter [...]

Skjulte træk

[..] Det er derfor vigtigt, at man i hjemmet opmuntrer til at give udtryk for fantasien, for Dick har behov for et sted, hvor hans fantasier bliver accepteret og ikke bare bliver ugyldiggjort af realiteterne. Jo bedre han er tilpasset til den ydre omverden, jo mere vil hans indre [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Dick har så stort behov for stabilitet og struktur i sine forhold til andre, at han måske sommetider vil kræve umulige garantier for, at hans kære altid vil være lige omkring ham, og han kan blive meget ængstelig og utryg, hvis han ikke hele tiden får konkrete forsikringer [...]

[..] Der vil kunne opstå nogle følelsesmæssige vanskeligheder i forholdet, hvis Dicks far ikke forstår, hvor værdifuld og betydningsfuld hans tilstedeværelse og støtte er for hans søn. Det ville afgjort være trist, hvis far og søn distancerede sig fra hinanden, bare fordi de [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt