•    
  Actuele planetaire posities
  21-mei-2018, 00:12 UT/GMT
  Zon2955' 5"20n08
  Maan1453'33"16n55
  Mercurius1228'17"13n44
  Venus144'43"25n03
  Mars148'40"21s56
  Jupiter1651' 7"r15s40
  Saturnus818'15"r22s18
  Uranus016'55"11n05
  Neptunus1615'53"6s17
  Pluto215'48"r21s32
  Ware Knoop823'55"18n10
  Cheiron133'43"3n47
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren
                        

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Eve Kosofsky Sedgwick [Adb]
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
Selecteer a.u.b. de tekstdelen die u wilt delen.
Klik dan hier: Delen

I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Eve Kosofsky's geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Eve Kosofsky al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Dat is vervolgens een reden om in bed te blijven, en op die manier contact te vermijden met iemand die haar gekwetst heeft. Zij kan ook nogal dramatisch reageren op wat er in emotioneel opzicht onderhuids binnen het gezin speelt, waarbij zij de conflicten en de onuitgesproken

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Eve Kosofsky's innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Dat wil zeggen, dat zij zich er instinctief toe aangetrokken voelt om alles wat jong is, zich hulpeloos voelt en pijn lijdt, te beschermen. In de eerste paar maanden van haar bestaan kan dit invoelend vermogen blijken uit een scherp aanvoelen van wat haar ouders bezig houdt, [...]

[..] Ook al begrijpt zij de ingewikkelde argumenten wellicht niet waarom bepaalde veranderingen noodzakelijk zijn, zij is zo gevoelig voor de kleine emotionele nuanceverschillen in de sfeer thuis, dat het feit dat er met haar over gepraat wordt al een stevige band schept, en [...]

Verborgen trekjes

[..] Het is niet te vermijden dat het streven naar meer vrijheid met kracht in haar opkomt, steeds weer opnieuw, elke keer als zij teveel verstrikt is geraakt in de emotionele banden die zij met anderen heeft, en niet genoeg werkt aan het ontwikkelen van haar eigen individualiteit. Deze impuls [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Zij weet zich ook lang te herinneren dat zij door iemand onheus bejegend werd, en kan zo iemand "straffen", totdat zij er zeker van is dat het hem of haar echt spijt. Zij wil ook weten dat mensen die haar na aan het hart liggen haar nooit zullen laten vallen, en kan hen [...]

[..] De dochter reageert op haar moeders emotionele behoeftes met een combinatie van grote loyaliteit, ontzag en een klein beetje angst. Heel diep in haar hart wil Eve Kosofsky dat haar moeder een gecompliceerde vrouw is, ondefinieerbaar en onpeilbaar. De wereld die het meisje [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst