•    
  Actuele planetaire posities
  23-mei-2018, 18:55 UT/GMT
  Zon235'30"20n41
  Maan2318'46"5n57
  Mercurius1736'21"15n36
  Venus53'50"25n02
  Mars247'28"21s52
  Jupiter1631' 6"r15s35
  Saturnus89'47"r22s18
  Uranus025'26"11n08
  Neptunus1618'21"6s16
  Pluto213'33"r21s33
  Ware Knoop822'14"r18n10
  Cheiron139'39"3n50
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf mei 2018
voor Eve Kosofsky Sedgwick [Adb], geboren op 2 mei 1950
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Omdat uw wereld in grote mate een ontastbare wereld is die wortelt in gevoelens, verbeelding en besef van de eenheid van het leven zult u bepaalde mysterieuze gebeurtenissen en ontmoetingen in het komende jaar waarschijnlijk eerder verwelkomen en begrijpen dan vrezen. Dit betekent niet dat u niet met moeilijke uitdagingen geconfronteerd kunt worden en misschien zult u zich af en toe ook ongelukkig en teleurgesteld voelen. Maar het vervagen van uw persoonlijke grenzen dat uw ontwikkeling in deze [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] Zolang u uw ervaringen kunt zien als mogelijkheden om relaties te verbeteren en hechtere banden te ontwikkelen, zult u het hoofd kunnen bieden aan de meeste dingen die het leven op uw weg brengt. De komende twaalf maanden kunnen echter af en toe veranderlijk [...]

Ontevreden gevoelens

prog. Maan oppositie Maan: Midden juli 2018 tot midden september 2018

Waarschijnlijk ontdekt u momenteel veel over uw emotionele behoeften, al kunnen deze ontdekkingen eerder uit disharmonie dan uit emotionele tevredenheid voortkomen. U hebt een kritiek punt bereikt in de cyclus van uw emotionele ontwikkeling, en omdat u het verleden [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vier andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Sterke intuïtie

Pluto sextiel Maan: Midden januari 2016 tot begin december 2018

[..] Op het moment hebt u de mogelijkheid om evenwicht te vinden tussen de behoefte om de harmonie te bewaren in uw privé-leven en de behoefte om meer primitieve elementen van uw gevoelsleven te integreren in hechte relaties. U zult misschien bepaalde aanpassingen moeten [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vier andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Het hoofd bieden aan een onwelwillende wereld

Saturnus vierkant Midhemel: Begin februari 2018 tot midden december 2018

[..] Het kan echter een bijzonder lonende en constructieve periode zijn. U wordt ertoe uitgedaagd te definiëren wie u wilt zijn in de wereld, met respect voor zowel uw eigen verlangens als voor de realiteit waarmee u te maken hebt. Dit vereist [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vijf andere onderwerpen.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Een tijd om nieuwe dingen te leren

prog. Maan sextiel prog. Mercurius: Midden april 2018 tot begin juli 2018

[..] Misschien wilt u uw energie steken in het definiëren van uw idealen en grotere betrokkenheid bij het welzijn van de mens, en hoe meer tijd en energie u aan deze levensvlakken geeft, hoe gelukkiger u zich zult voelen. Verspil deze korte maar hoogst [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Grootmoedig

Jupiter conjunct Maan: Midden december 2017 tot midden september 2018

Emotioneel voelt u zich op het moment vermoedelijk buitengewoon tevreden, zeker en gelukkig, en u bent in staat om anderen daarin te laten delen. Waarschijnlijk hebt u veel en onwankelbaar vertrouwen in uw naasten en wordt u momenteel niet gestoord door vroegere onzekerheid. U kunt [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Verlangen naar macht

Jupiter vierkant Pluto: Begin december 2017 tot begin september 2018

[..] Als u artistieke mogelijkheden hebt die u in staat stellen uw hevige hartstochten en grootse dromen tot expressie te brengen, kunt u diepe bevrediging vinden in wat u produceert en kunnen uw creatieve ideeën en inspiratie zich vernieuwen. Maar als u geen creatieve [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst