•    
  Planetpositioner
  23-Feb-2018, 07:32 UT/GMT
  Sol437'44"9s49
  Måne417'42"16n07
  Merkur930'18"9s28
  Venus1526'32"7s04
  Mars1652' 7"22s25
  Jupiter2255'23"17s22
  Saturn652'46"22s23
  Uranus2540'44"9n25
  Neptun1334'56"7s17
  Pluto2028'35"21s30
  Sand Månek.1447'29"r16n24
  Chiron2655' 1"1n57
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Amy Carnevale [Adb], født 13 April 1977
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Amys fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører hende. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Amy med at hjælpe hende til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for hende.

[..] Alle former for rutinearbejde både i skolen og i hjemmet vil let kunne provokere til udsættelse eller direkte opsætsighed, hvis det ikke fører til et "slutresultat", som indebærer en fremtidig mulighed. Med sin fantasifulde natur, kan Amy være meget utålmodig over for fysiske [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Amys indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] ved at tegne eller male, fortælle eller digte historier, dyrke musik eller dans. Hendes fantasiverden er overordentlig rig og vil sommetider kunne blive for kulørt for forældre og søskende, som måske undrer sig over, hvorfor hun ikke bare kan tage tingene for det, de er. Enhver ydre [...]

[..] Hendes tilbøjelighed for teater er ikke et forsøg på at provokere andre, men afspejler et behov for at forstærke sit eget følelsesmæssige engagement og gøre den ydre verden mere farverig. Sommetider kan hun virke arrogant, opstyltet og med en smule storhedsvanvid, hvis hun [...]

Skjulte træk

[..] Gennem hele sin barndom vil hun instinktivt forsøge at løse denne konflikt mellem det visionære og det almindelige barn. Hendes opførsel er derfor sikkert præget af store udsving, og nogle gange vil hun overdrive sin stærke "skæbnefornemmelse" ved særligt teatralske optrin, [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Hun har en tilbøjelighed til at forestille sig dem, hun holder af, som personer i spændende og farverige eventyr. Hun har en instinktiv forståelse for de mørkere områder af det menneskelig følelsesliv, man hun kan ikke bære at se sine finere og mere ophøjede følelser kvalt [...]

[..] Dette billede grænser til det mytiske, for pigen forestiller sig mystiske, skjulte dybder i sin mor, der fascinerer hende ­ og måske også skræmmer hende lidt. Det er i den forbindelse ligegyldigt, om moderen måske i virkeligheden føler sig træt, stresset og alt andet end [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt