•    
  Actuele planetaire posities
  21-jan-2018, 23:22 UT/GMT
  Zon152'31"19s44
  Maan2615'57"4s42
  Mercurius1514'25"23s23
  Venus454'17"20s09
  Mars2711'17"18s48
  Jupiter204'40"16s43
  Saturnus346'31"22s30
  Uranus2443'57"9n04
  Neptunus1227'25"7s43
  Pluto1929'27"21s36
  Ware Knoop1457'17"16n21
  Cheiron2519'27"1n24
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf januari 2018
voor Amy Carnevale [Adb], geboren op 13 april 1977
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

U zult een aantal van de ervaringen en gevoelens waarmee u in het komende jaar wordt geconfronteerd waarschijnlijk niet altijd op prijs stellen, gedeeltelijk omdat u er niet van houdt rekenschap te moeten afleggen over uw doen en laten. Woorden zijn niet altijd het beste middel om tot uitdrukking te brengen wat u werkelijk voelt, maar woorden, vooral woorden die duidelijk en ondubbelzinnig zijn, zijn misschien wat in deze tijd van u wordt geëist. Misschien kunt u zich binnen het kader van creatieve [...]

Drukkende gedachten

prog. Mercurius vierkant Saturnus: Midden oktober 2017 tot midden maart 2020

[..] Maar ondanks het feit dat u waarschijnlijk problemen van een of andere aard zult ontmoeten, hoeft het geen destructieve periode te zijn. Op een dieper niveau hebt u de mogelijkheid om veel gebieden te ontdekken waarin oude denkpatronen en afweermechanismen een rem [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] In uw privé-leven kunt u geconfronteerd worden met een zekere eenzaamheid of met beperkingen als gevolg van een scheiding die u dwingt om terug te keren naar de realiteit, of omdat uw eigen stemming het moeilijk maakt om u gesteund te voelen door uw naasten [...]

Liefde kan zwaar zijn

Saturnus vierkant Venus: Eind maart 2018 tot eind januari 2019

[..] Probeer om zelf het hoofd te bieden aan gevoelens van eenzaamheid en gebruik uw energie om te ontdekken wat u van anderen wilt en wat u zelf kunt bieden als individu. U moet misschien leren om meer van uzelf te houden en om uzelf evenveel waarde toe te kennen [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Innerlijke harmonie

prog. Maan driehoek Zon: Eind mei 2018 tot eind juli 2018

In deze periode zult u waarschijnlijk diep in vrede zijn met uzelf en veel meer zelfvertrouwen hebben. Al is deze innerlijke gemoedsrust niet sensationeel of opwindend, het betekent evenwichtigheid op de achtergrond die u zal helpen bij elke moeilijkheid of belangrijke [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Zich ontheemd voelen

Uranus conjunct prog. Middernachtspunt: Eind mei 2018 tot eind februari 2021

[..] U verlangt waarschijnlijk naar meer vrijheid om een individu te zijn en hebt vermoedelijk behoefte om bevrijd te worden van oude gewoontepatronen en rollen die u al zo lang speelt. Als u weigert om uw innerlijke behoefte aan verandering te onderkennen, kunt u onbewust [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vier andere onderwerpen.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Grillige gedachten

Jupiter oppositie Mercurius: Eind november 2017 tot begin augustus 2018

Uw intuïtie is momenteel waarschijnlijk erg actief en u hebt vermoedelijk veel oog voor de grote lijnen. Hierdoor is uw geest waarschijnlijk gericht op de toekomst en op een algemeen beeld van wat u van het leven wilt. Op het moment hebt u de mogelijkheid om verbanden [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Te hoog grijpen

Jupiter oppositie Jupiter: Begin november 2018 tot eind november 2018

Momenteel bent u waarschijnlijk erg optimistisch en ziet u veel mogelijkheden in het leven die er alleen maar op wachten te worden aangeboord. Op het diepste niveau wordt uw vertrouwen in het leven geactiveerd, op een positieve en creatieve manier, en daardoor ziet u waarschijnlijk [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Ontwrichting en verwarring

Uranus conjunct Chiron: Eind april 2018 tot begin februari 2020

[..] U zult misschien ontdekken dat u in het verleden altijd bijzonder gevoelig bent geweest ten aanzien van uw trots en uw behoefte om door anderen te worden erkend, en op het moment bent u daar waarschijnlijk nog gevoeliger voor dan anders. Maar u hebt misschien [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst