•    
  Actuele planetaire posities
  18-feb-2018, 22:41 UT/GMT
  Zon013'35"11s23
  Maan540'45"1s30
  Mercurius123'14"12s46
  Venus958'54"9s11
  Mars1415' 1"22s05
  Jupiter2242'27"17s20
  Saturnus631' 8"22s24
  Uranus2530'27"9n21
  Neptunus1325' 7"7s21
  Pluto2021'31"21s31
  Ware Knoop1454'38"r16n22
  Cheiron2640'28"1n52
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Amy Carnevale [Adb], geboren op 13 april 1977
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon in Ram, Maan in Vissen *Ascendant in Boogschutter, Jupiter in het Zevende Huis *Maan in het Derde Huis *Venus in het Vierde Huis *Zon in het Vijfde Huis *Jupiter oppositie Ascendant *Saturnus in het Achtste Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: vrouwelijk, geboren op 13 april 1977 om 21:35 in Danvers, Massachusetts.

Uw zonneteken is Ram. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Boogschutter en uw Maan staat in Vissen.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

naar boven

Zon in Ram, Maan in Vissen

U bent geboren met de Zon in Ram en de Maan in Vissen. De Zon zorgt voor vitaliteit, gezondheid en levenslust en geeft wilskracht en ondernemingsdrang. Maar door de stand van de Maan kunt u moeite hebben om deze innerlijke invloeden te uiten. Uw dilemma schuilt in de neiging om ontvankelijk en passief te zijn terwijl tegelijkertijd een innerlijke stem roept om actief en ondernemend te zijn. U lijkt een bedaard en meegaand mens, dat ook een tikje rusteloos en veranderlijk is. De Maan in Vissen zal wellicht problemen geven, maar wanneer u zich bewust wordt van waar het 'm in zit, zal dat al wat struikelblokken opruimen. Beschouw de obstakels op uw pad als rijke ervaringen.

Een romantische of emotionele kant is ook karakteristiek voor uw combinatie. U hebt een bepaalde religieuze instelling, vermoedelijk eerder uit emotionele overwegingen dan uit intellectuele. Zodra u de innerlijke kracht van de Zon beseft, zal uw wilskracht toenemen en zult u een positie met verantwoordelijkheid aantrekken.

Van binnen bent u namelijk een onafhankelijk en bekwaam individu dat heel goed alleen kan zijn. Maar door omstandigheden kunnen de wisselvallige, twijfelende aspecten van uw persoonlijkheid dominant zijn geworden. Wanneer u leert leven met het beste van beide invloeden, zult u ongetwijfeld een evenwichtiger mens worden.

naar boven

Ascendant in Boogschutter, Jupiter in het Zevende Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Boogschutter aan de horizon. De heerser Jupiter staat in het zevende huis.

Boogschutter als ascendant kan op een leven duiden dat vrij dualistisch verloopt. Situaties komen voorbij alsof er slechts twee categorieën zijn, succes of falen.

Als het u lukt om uw interessegebied te verplaatsen van alledaagse, triviale zaken naar diepzinnigere onderwerpen, zal uw geest zich zeer filosofisch ontwikkelen, gericht zijn op rechtspraak en vrede en eerder intuïtief dan rationeel werken. Uw leven zal hoe dan ook gekleurd worden door vrij impulsieve en koppige neigingen en de tendens om een extreme houding aan te nemen.

Probeert u in de loop van uw bestaan uw intuïtie te trainen en psychologisch inzicht te ontwikkelen, zodat u in staat bent om anderen bij te staan met uw adviezen.

Boogschutter geeft u een grote liefde voor de natuur en een vrij extravert, expressief en hartstochtelijk optreden. U bent regelmatig tot over uw oren verliefd. U bent een intellectueel, een intelligent persoon, die gelukkig ook een goede emotionele ontwikkeling doormaakt.

Uw liefdesleven zal intens en afwisselend zijn. Uw geliefde kan u wellicht moeilijk doorgronden. U komt van de ene kant hartstochtelijk en energiek over, maar omdat uw ascendant een beweeglijk teken is vertoont u ook de tegengestelde neiging om betrokkenheid in de liefdesrelatie te ontlopen. Dat is te wijten aan uw innerlijke drang naar persoonlijke vrijheid.

Over het algemeen zal het teken Boogschutter u naar omstandigheden leiden waarin uw fysieke lichaam, uw emoties en uw gedachten zich vrij kunnen ontwikkelen. Op intellectueel niveau hebt u wellicht de neiging om uzelf te verdiepen in de complexiteit van filosofie, metafysica, religie of rechtspraak. U bent veelzijdig genoeg om meer dan een onderwerp tegelijk te bestuderen, terwijl u niet vergeet om ook uw lichaam in beweging te houden, want u hebt behoefte aan zowel intellectuele als fysieke training.

Adverteren
Uw leven zal grotendeels gericht zijn op de buitenwereld, dus dit geeft al aan dat u psychologisch extravert bent ingesteld. U hebt veel geluk in uw huwelijksleven en andere intieme relaties. Jupiter in dit huis is een teken van een voortreffelijke, edelmoedige partner. Ook biedt dit mogelijkheden wat betreft financieel succes, door een huwelijk of partnerschap.

naar boven

Maan in het Derde Huis

De Maan staat in het derde huis van uw geboortehoroscoop. Uw bent heel gevoelig voor de buitenwereld en daardoor veranderlijk. Uw mening past zich steeds aan per situatie.

Uw geheugen en verbeeldingskracht zijn sterk en beeldend. Maar de kans is groot dat u te subjectief en oppervlakkig nadenkt en weinig kennis of praktisch inzicht opdoet, laat staan uzelf intellectueel ontwikkelt. Positief gezien hebt u een onuitputtelijke bron van creativiteit tot uw beschikking die u succesvol kan maken op het gebied van schrijven en poëzie. De Maan zorgt voor een intens actief bestaan vol veranderingen, beweeglijkheid en reizen.

Het devies bij deze stand is eenvoudig: probeer vat te krijgen op uw instabiele en rusteloze verbeelding en leer uzelf concentreren. Dat zal enorme verbeteringen op mentaal niveau geven, maar ook het vermogen om realistisch te communiceren met anderen.

naar boven

Venus in het Vierde Huis

Venus staat in het vierde huis van uw geboortehoroscoop. Dit is over het algemeen een zeer gunstige en vruchtbare stand die uitstekende familiebanden en een vredige, mooie woonsituatie aangeeft.

Deze stand geeft talloze sociale toestanden, feestjes, evenementen en andere festiviteiten in uw privé-leven aan.

Aan het einde van uw leven boekt u financiële winst en mag u op grote economische verbeteringen rekenen.

Als natuurliefhebber kunt u uw hart ophalen.

naar boven

Zon in het Vijfde Huis

De Zon staat in het vijfde huis van uw geboortehoroscoop. Dit is een veelbetekenende stand voor de Zon.

U maakt grootse ontwikkelingen door en hebt met toenemende kracht behoefte om te laten zien wie u bent en wat u kunt. U bent gericht op succes; in ondernemingen, zaken, investeringen, sociaal gezien en wat creativiteit en vertier betreft. Uw liefdesleven lijkt bruisend te zijn en u zult vele zinvolle, emotionele verbintenissen aangaan. In de liefde straalt u waardigheid en een bepaald zelfvertrouwen uit.

Uw bent uitermate trots en, door uw emotionele aard, snel geraakt. U bent al gauw gekwetst als uw banden en unieke positie in de liefde worden bedreigd. U kunt uiterst nobel en vergevingsgezind zijn naar uw geliefde en toont veel positieve kwaliteiten zoals uw bescherming en kracht.

naar boven

Jupiter oppositie Ascendant

Jupiter in oppositie met de Ascendant geeft aan dat u zeer loyaal bent in uw relaties en hoffelijk naar tegenstanders. U bent ontwikkeld, diplomatiek en verfijnd, soms zo erg dat anderen uw motieven wantrouwen. U gaat het liefst om met mensen die zeker zijn van zichzelf en van hun doelstellingen. Net als investeerders op financieel gebied, bekijkt u het potentieel van mensen; wie zijn zij en wat kunnen zij betekenen voor henzelf en voor u? U bent weliswaar trots op uw inschattingsvermogen, maar u negeert het feit dat u vooral neemt en niet geeft, tenzij het in uw toekomstplanning past.

Uw grootste handicap is dat u anderen gebruikt voor uw persoonlijke doeleinden. U moet leren dat vrijgevig zijn net zo voordelig voor u is als het accepteren van de gulheid van anderen.

Adverteren
naar boven

Saturnus in het Achtste Huis

Saturnus staat in het achtste huis van uw geboortehoroscoop. Door de beperkende invloed van deze planeet zullen zaken die met nalatenschap en erfenis te maken hebben, of met de financiële zaken van uw partner of zakenpartners, door het lot ernstig gefrustreerd kunnen worden.

Psychologisch gezien bent u nogal ernstig aangelegd wat seksuele situaties betreft. U benadert seks met omzichtigheid, rationaliteit en planning. Te veel nadenken op dit gebied kan ook frustraties veroorzaken.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Amy Carnevale [Adb] (vrouwelijk)
geboortedatum 13 april 1977 kloktijd: 21:35
in Danvers, MA (US) U.T: 02+35
70w56, 42n35 sterrentijd: 11:19:54

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Ram 24°02'05 in huis 5 direct
Maan Vissen 4°41'36 in huis 3 direct
Mercurius Stier 12°40'58 in huis 6 direct
Venus Ram 11°44'11 in huis 4 retrograde
Mars Vissen 19°29'54 in huis 4 direct
Jupiter Tweelingen 2°06'40 in huis 7 direct
Saturnus Leeuw 9°57'33 in huis 8 stationair (D)
Uranus Schorpioen 10°26'19 in huis 11 retrograde
Neptunus Boogschutter 15°57'16 in huis 1 retrograde
Pluto Weegschaal 12°30'17 in huis 10 retrograde
Maanskn.(t) Weegschaal 24°20'47 in huis 11 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Boogschutter 1°55'27
2de huis Steenbok 4°00'38
3de huis Waterman 12°00'27
Imum Coeli Vissen 19°05'43
5de huis Ram 19°08'20
6de huis Stier 12°30'52
Descendant Tweelingen 1°55'27
8ste huis Kreeft 4°00'38
9de huis Leeuw 12°00'27
Medium Coeli Maagd 19°05'43
11de huis Weegschaal 19°08'20
12de huis Schorpioen 12°30'52

Majeure aspecten
Maan Sextiel Mercurius 7°59
Maan Vierkant Jupiter 2°35
Maan Driehoek Uranus 5°45
Maan Vierkant Ascendant 2°46
Mercurius Vierkant Saturnus 2°43
Mercurius Oppositie Uranus 2°15
Mercurius Inconjunct Pluto 0°11
Venus Driehoek Saturnus 1°47
Venus Inconjunct Uranus 1°18
Venus Driehoek Neptunus 4°13
Venus Oppositie Pluto 0°46
Mars Vierkant Neptunus 3°33
Jupiter Oppositie Ascendant 0°11
Saturnus Vierkant Uranus 0°29
Saturnus Driehoek Neptunus 6°00
Saturnus Sextiel Pluto 2°33
Neptunus Sextiel Pluto 3°27
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst