•    
  Actuele planetaire posities
  22-jan-2018, 16:27 UT/GMT
  Zon235'58"19s35
  Maan518'41"1s38
  Mercurius1618' 3"23s20
  Venus547'58"19s57
  Mars2737'37"18s55
  Jupiter2010' 8"16s44
  Saturnus351' 9"22s30
  Uranus2444'41"9n04
  Neptunus1228'43"7s43
  Pluto1930'52"21s36
  Ware Knoop1458' 8"16n21
  Cheiron2521'11"1n25
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Ettore Majorana [Adb], geboren op 5 augustus 1906
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon in Leeuw, Maan in Waterman *Ascendant Vissen, Neptunus in het Vijfde Huis *Saturnus in het Eerste Huis *Saturnus Conjunct Ascendant *Zon in het Zesde Huis *Venus in het Zevende Huis *Maan in het Twaalfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 5 augustus 1906 om 20:15 in Catania, Italy.

Uw zonneteken is Leeuw. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Vissen en uw Maan staat in Waterman.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

naar boven

Zon in Leeuw, Maan in Waterman

U bent geboren met de Zon in Leeuw en de Maan in Waterman. Dit geeft direct een strijd aan tussen uw bewuste en onbewuste kant. U voelt zich aangetrokken tot ongewone en onorthodoxe zaken. Tegelijkertijd voelt u weerstand tegen irrationele en onconventionele toestanden, want u bent ook vrij behoudend, nobel en trots. De Zon in Leeuw geeft u dominantie, kracht en hartelijke eigenschappen, maar dat klopt niet helemaal met uw spontane reacties. Uw persoonlijkheid staat ook onder invloed van de Maan in Waterman. Anderen zien u als een eigenzinnig, vrijheidslievend, onafhankelijk en radicaal mens. Uw karakter heeft ook een koele, afstandelijke kant. U benadrukt vaak uw eigen ideeën en sluit daardoor alle anderen uit. Uw bent uiterst grillig in uw hang naar vrijheid en privacy. Uw levensdoel is absoluut niet gangbaar. U volgt studies met een ongewoon karakter en grijpt vaak terug naar ofwel heel oud, of naar zeer vernieuwend. De sleutel tot evenwichtigheid in uw karakter schuilt in vereniging van de krachtige Leeuwenaanleg met uw honger naar het ongewone veroorzaakt door Waterman. In deze harmonie schuilt het geheim van totale spirituele evolutie.

naar boven

Ascendant Vissen, Neptunus in het Vijfde Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Vissen aan de horizon. De heerser Neptunus staat in het vijfde huis.

Het beweeglijke karakter van dit teken laat uw ervaringen steeds op en neer slingeren tussen twee extremen. Emotioneel gezien kunt u enorm verward raken wanneer uw ziel tussen twee tegengestelden wordt verscheurd. Uw houding is hoe dan ook vriendelijk en u kunt genieten van de meest subtiele emotionele ervaringen.

U leeft vrij introvert, teruggetrokken en op uzelf. Het is goed voor u wanneer u bezigheden hebt waarin u uw creativiteit vrijelijk kunt uiten.

Het wemelt in uw bestaan van de veranderingen, maar dat hindert u niet, want u kunt zich uitstekend aanpassen.

In wezen bent u ruimdenkend. U wordt geleid door intuïtie en emotie en kunt gemakkelijk wisselen tussen verheven en depressieve stemmingen.

U hebt een aangeboren ontvankelijkheid en voelsprieten waar het verstand niet tussenkomt. Dat vermogen wordt helaas niet vaak begrepen, want wat moet een mens ermee in het dagelijks leven? Maar houdt u zich bezig met de schone kunsten, dan is de kans groot dat u heel succesvol bent als schrijver, musicus, schilder of dichter.

Uw liefdesleven zal zeer intens en afwisselend verlopen. Wanneer u verliefd bent lijken de grenzen van uw persoonlijkheid te vervagen en staat u open voor al wat leeft.

U hebt strenge begeleiding nodig die u helpt bij de praktische kanten van het bestaan. Over het algemeen hebt u aanleg voor beroepen die met occulte of mediamieke zaken werken, religie, zeevaart, acteren, psychometrie, helderziendheid, schilderkunst, dichtkunst, mystiek en spionage.

Als u leert om uw lagere driften te beheersen zal Neptunus u het vermogen schenken om een verrijkende, platonische relatie te onderhouden die u vervult met inspiratie en geluk. Anders mag u nogal wat moeilijkheden, schandalen en gedoe verwachten op seksueel gebied.

Maar ondanks de minder positieve ervaringen zal Neptunus in dit huis u een aangeboren liefde voor schoonheid geven, oneindig veel inspiratie en creativiteit, danstalent en het vermogen om dierlijke instincten om te zetten in aardse, of spirituele beschaving.

naar boven

Saturnus in het Eerste Huis

Saturnus staat in het eerste huis. Saturnus geeft u in dit huis een conservatieve, sombere en wat onzekere kijk op het leven. Omdat u elk contact van groot belang acht, neemt u liever afstand en bent u zelfs wat kil, zodat u weet waar u staat. U kunt heel onzeker zijn en bent vaak ongemakkelijk en stijfjes wanneer anderen zich luchtiger bewegen. De manier waarop u uzelf serieus neemt is karakteristiek voor de wijze waarop u met anderen omgaat.

U hebt al vroeg geleerd om onafhankelijk te zijn in het leven en u kreeg meer verantwoordelijkheid toebedeeld dan normaal was voor uw leeftijd.

U bent consequent en verstandig en laat uzelf niet afleiden door tijdelijke gevoelens en vlagen. Logica speelt een belangrijke rol in uw denkwijze. In uitbundige voorstellen en theorieën bent u niet geïnteresseerd.

Wanneer u eenmaal uw eigen beperkingen onder ogen ziet en uitdagingen en verantwoordelijkheden doelgericht aangaat, zult u op elk gebied kunnen slagen. Uw gezondheid is over het algemeen goed, zolang u door voldoende beweging uw spanningen maar kwijtraakt.

naar boven

Saturnus Conjunct Ascendant

Saturnus conjunct de Ascendant geeft aan dat u conservatief en gedisciplineerd bent. U hebt een vrij gereserveerde houding waardoor mensen aannemen dat zij u onverschillig laten.

Uw gebrek aan zelfvertrouwen zal uiteindelijk plaatsmaken voor zelfverzekerdheid naarmate u door pittige ervaringen uzelf beter leert kennen. U hebt niet de assertieve aanleg om direct een goede indruk te maken op mensen, maar u straalt betrouwbaarheid uit en uw omgeving leert op u te bouwen.

U bent zeer efficiënt en weet uw doel te bereiken, maar u onderschat uw mogelijkheden.

Uw verantwoordelijkheidsgevoel is zeer groot en u zult nooit iemand teleurstellen die op u rekent. Leer meer van uzelf houden zodat u voelt dat u recht hebt op de goede dingen van het leven waarvoor u zo hard werkt. U kunt het slachtoffer worden van mensen die misbruik maken van uw angst om voor uw rechten op te komen, maar dat zijn incidenten die u nooit meer vergeet en waarvan u leert.

naar boven

Zon in het Zesde Huis

De Zon staat in het zesde huis van uw geboortehoroscoop. Deze stand geeft aan dat u sterk gericht bent op uw werk en de taken en verplichtingen van het dagelijks leven. Over het algemeen bent u behept met de vervulling van uw professionele verantwoordelijkheden. U bent graag nuttig bezig. Wat gezondheid betreft is dit, astrologisch gezien, geen ideale stand. De vitale energie van de Zon komt hier niet goed uit de verf en kan u soms een gebrek aan fysieke kracht geven. Maar daardoor bent u, hoe dan ook, zeer gespitst op uw gezondheid en dat is weer positief en geeft u wellicht expertise op dit vlak. Op de werkvloer bent u waardig, krachtig en hulpvaardig en wellicht enigszins dominant naar ondergeschikten.

U bent heel trots op alles wat u in uw werk bereikt.

naar boven

Venus in het Zevende Huis

Venus staat in het zevende huis van uw geboortehoroscoop. Wat het huwelijk of andere intieme relaties betreft is dit een van de beste invloeden. U mag rekenen op een gelukkige relatie met een zeer aantrekkelijke, sympathieke en liefdevolle persoon. De kans is groot dat u zowel emotioneel als financieel winst boekt door deze verbintenis.

U bent gericht op de buitenwereld en op uw omgeving. Dat brengt u veel geluk en geeft psychologische steun bij minder gemakkelijke kanten van het bestaan. U trekt zeer harmonieuze relaties aan.

U vindt balans door sentimenten en affectie, schoonheid, kunst en relaties.

naar boven

Maan in het Twaalfde Huis

De Maan staat in het twaalfde huis van uw geboortehoroscoop. Heimelijk houdt u van romantiek en avontuur. Dat geeft kleur aan uw dagdromen, want uw fantasie is grenzeloos.

Het is mogelijk dat uw populariteit in dit bestaan uit een hele onverwachte, geheimzinnige hoek komt. Niet iedereen herkent uw kwaliteiten, maar uw aanhang kan uitgroeien tot massale proporties.

Het is te verwachten dat u succesvol bent in functies die te maken hebben met een bepaalde afzondering, of die zich afspelen op afgelegen locaties. U bent uiterst sfeergevoelig en zorgzaam, maar neem niet het leed van de hele wereld op uw schouders.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Ettore Majorana [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 5 augustus 1906 kloktijd: 20:15
in Catania, ITALY U.T: 19:15
15e06, 37n30 sterrentijd: 17:09:06

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Leeuw 12°25'15 in huis 6 direct
Maan Waterman 28°39'46 in huis 12 direct
Mercurius Leeuw 23°51'48 in huis 6 retrograde
Venus Maagd 23°57'27 in huis 7 direct
Mars Leeuw 5°55'59 in huis 6 direct
Jupiter Kreeft 1°10'43 in huis 4 direct
Saturnus Vissen 13°46'29 in huis 1 retrograde
Uranus Steenbok 5°07'09 in huis 10 retrograde
Neptunus Kreeft 11°19'51 in huis 5 direct
Pluto Tweelingen 23°20'19 in huis 4 direct
Maanskn.(t) Leeuw 11°43'22 in huis 6 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Vissen 9°30'42
2de huis Ram 23°50'07
3de huis Stier 24°43'44
Imum Coeli Tweelingen 18°17'43
5de huis Kreeft 10°02'01
6de huis Leeuw 4°39'14
Descendant Maagd 9°30'42
8ste huis Weegschaal 23°50'07
9de huis Schorpioen 24°43'44
Medium Coeli Boogschutter 18°17'43
11de huis Steenbok 10°02'01
12de huis Waterman 4°39'14

Majeure aspecten
Zon Conjunct Mars 6°29
Zon Inconjunct Saturnus 1°21
Zon Inconjunct Ascendant 2°55
Maan Oppositie Mercurius 4°48
Maan Driehoek Jupiter 2°31
Maan Sextiel Uranus 6°27
Maan Driehoek Pluto 5°19
Mercurius Sextiel Pluto 0°31
Venus Vierkant Pluto 0°37
Mars Inconjunct Uranus 0°49
Jupiter Oppositie Uranus 3°56
Saturnus Driehoek Neptunus 2°27
Saturnus Conjunct Ascendant 4°16
Uranus Sextiel Ascendant 4°24
Neptunus Driehoek Ascendant 1°49
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst