•    
  Actuele planetaire posities
  19-maa-2018, 09:28 UT/GMT
  Zon2843'28"0n30
  Maan2112'40"3n53
  Mercurius161'37"8n55
  Venus1524'20"5n12
  Mars058'22"23s29
  Jupiter233'32"r17s21
  Saturnus825'54"22s17
  Uranus2648'23"9n50
  Neptunus1429'28"6s57
  Pluto2059'54"21s28
  Ware Knoop146'17"r16n36
  Cheiron2819'34"2n29
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf maart 2018
voor Rory Bremner [Adb], geboren op 6 april 1961
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
Groeiend zelfbewustzijn

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Van nature bent u een zelfstandig iemand en zorgt u ervoor dat u uw ontwikkeling en zelfexpressie stimuleert. Daarom zal de aard van bepaalde ervaringen waarmee u het komende jaar waarschijnlijk geconfronteerd zult worden u vermoedelijk niet buitengewoon enthousiast maken. Dit komt omdat uw aandacht waarschijnlijk zal worden opgeëist door relationele vraagstukken die van u vergen dat u zich bewuster wordt van de gevoelens en behoeften van anderen, en die eerder inschikkelijkheid en aanpassingsvermogen [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] U bent misschien te veel gericht op handhaving van bepaalde opvattingen en structuren die u beter los kunt laten. Probeer te voorkomen dat u in paniek alles vastlegt, u zou daardoor precies dat kunnen bewerkstelligen waar u bang voor bent. Het is waarschijnlijk [...]

Veranderingen in relaties

Uranus conjunct Descendant: Midden mei 2017 tot midden maart 2019

[..] U hebt altijd de neiging gehad om met anderen om te gaan op een voorkomende en beschaafde manier. Nu ontdekt u misschien de behoefte aan meer directe en eerlijke confrontatie. U kunt iemand ontmoeten die deze eigenschappen lijkt te belichamen en die u kennis [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Veranderingen aan de basis

prog. Maan conjunct Middernachtspunt: Eind oktober 2018 tot midden december 2018

[..] Deze behoeften kunnen in conflict raken met uw maatschappelijke doelen en professionele belangen, aangezien uw persoonlijke behoeften momenteel waarschijnlijk voor gaan. Uw gewoonlijke tendens om de wereld tegemoet te treden als een uiterst individualistische [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vijf andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Een periode van stress

Uranus vierkant Saturnus: Eind mei 2017 tot eind maart 2019

[..] Misschien moet u bepaalde doelen of ambities herzien om de vrijheid te krijgen voorwaarts te gaan. Uw werk past misschien niet bij de persoon die u bezig bent te worden of u hebt meer onafhankelijkheid nodig en moet misschien een beroepsleven opbouwen dat zelfstandiger [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Groeiend zelfbewustzijn

prog. Mercurius driehoek Chiron: Eind september 2016 tot begin januari 2019

Het zal vermoedelijk een tijd van bezinning zijn omdat uw mentale energie naar binnen is gekeerd en gericht is op de complexiteit van uw eigen aard. U kunt aanzienlijke psychologische kennis en inzicht opdoen, en al zijn de onderwerpen van dergelijke overpeinzingen [...]

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Smachten naar verandering

Uranus conjunct prog. Venus: Begin juli 2016 tot midden maart 2019

[..] U hebt misschien intens behoefte aan het soort liefde dat bijna ritualistisch is in de orde, schoonheid en stijlvolle charme ervan, en het is mogelijk dat u iemand ontmoet die deze wensen lijkt te kunnen vervullen. U doet er in deze tijd echter verstandig [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Leef een zinvol leven

Jupiter driehoek Zon: Begin januari 2019 tot begin oktober 2019

[..] Omdat u vermoedelijk zult bereiken waar u voor hebt gewerkt, zult u waarschijnlijk beloond worden met toegenomen vermogen om de dagelijkse taken en verantwoordelijkheden aan te kunnen en met het gevoel bezig te zijn met zinvol werk, en dat kan een van de gelukkigste [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vijf andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst