•    
  Actuele planetaire posities
  18-jun-2018, 11:56 UT/GMT
  Zon2712'31"23n24
  Maan156' 7"12n52
  Mercurius1128'19"24n53
  Venus520'18"20n53
  Mars847'19"21s59
  Jupiter144'45"r14s58
  Saturnus631' 5"r22s25
  Uranus134'15"11n31
  Neptunus1629'33"6s13
  Pluto2035'12"r21s39
  Ware Knoop630'41"18n39
  Cheiron218' 3"4n08
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Rory Bremner [Adb], geboren op 6 april 1961
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon in Ram, Maan in Boogschutter *Ascendant in Weegschaal, Venus in het Zesde Huis *Maan in het Tweede Huis *Saturnus in het Derde Huis *Zon in het Zesde Huis *Venus in het Zesde Huis *Venus oppositie Ascendant

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 6 april 1961 om 21:05 in Edinburgh, Scotland.

Uw zonneteken is Ram. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Weegschaal en uw Maan staat in Boogschutter.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

naar boven

Zon in Ram, Maan in Boogschutter

U bent geboren met de Zon in Ram en de Maan in Boogschutter. Dat maakt u een vurig, gepassioneerd, dynamisch en uitbundig mens, zowel innerlijk als voor de buitenwereld. U bent beangstigend direct in uw mening en overtuigingen. Uw kennis delen met anderen doet u echt goed. U wordt aangetrokken door alles wat ongedwongen is en u geniet oprecht en vol levensvreugde.

Het leven is voor u een reis, een ontdekkingstocht, een zoektocht naar uzelf.

U hebt een enorme vitaliteit en een goede gezondheid. Uw goede humeur werkt aanstekelijk op uw omgeving en mensen worden enthousiast van uw optimisme.

Wat u ook doet in het leven, uw doelstellingen zijn meestal verbonden met plannen ontwikkelen en opstarten. U bent maar zelden betrokken bij de praktische consequenties daarvan. U initieert graag en u zult vaak de behoefte hebben om compleet opnieuw te beginnen.

Doorzettingsvermogen is niet uw sterkste kant. In liefdesaangelegenheden moet u omzichtig te werk gaan en eerst denken voor u doet, al gelooft u rotsvast in spontane reacties.

De beste manier om uw persoonlijkheid evenwichtig te ontwikkelen is door uzelf te concentreren op de nuchtere realiteit. Door met inzicht en geduld één ding tegelijk aan te pakken boekt u succesvolle resultaten.

naar boven

Ascendant in Weegschaal, Venus in het Zesde Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Weegschaal aan de horizon. De heerser Venus staat in het zesde huis.

Dit geeft aan dat u een hoffelijke, vriendelijke en zachtaardige houding naar de buitenwereld aanneemt in het leven.

Mensen met een Weegschaal Ascendant worden over het algemeen gestimuleerd door gevoelens en emoties en in mindere mate door intellectuele overwegingen. In uw bestaan zijn allerlei bewijzen te vinden van uw liefdevolle observatievermogen en oog voor schoonheid. U bent niet bijzonder actief en hebt vaak de neiging om de weg van de minste weerstand te kiezen en routineus te werk te gaan. U bent sympathiek, u hebt behoefte aan goedkeuring van anderen en u bent zeer flexibel. Uw intuïtie is opvallend goed en de omgang met anderen geeft u sensueel genoegen. U houdt van alle sociale aspecten in het leven.

Leert u deze neiging, om op te gaan in menselijke relaties, beheersen want het gevaar dreigt dat u te afhankelijk wordt van anderen.

Enige onrust, wispelturigheid en gebrek aan doorzettingsvermogen is u niet vreemd. Een van uw opvallendste kenmerken is dat u het altijd leuk vindt om dingen of mensen samen te brengen.

Deze drang naar harmonie en tussen mensen bemiddelen geeft aan dat u ook een tikje onrealistisch en afwachtend bent. Maar u bent vooral gemakkelijk in de omgang, aimabel en sociaal gericht. Ook bent u geobsedeerd door versieringen, schoonheid, kleding, sociale omgangsvormen en normen en waarden. In een serieuze liefdesrelatie ontdekt u dat de verhouding eerder vleiend is voor uzelf dan dat deze aan belangrijke emoties beantwoord.

Professioneel gezien draagt u het liefst een steentje bij aan activiteiten die een hoge mate van culturele, of zelfs artistieke kennis vereisen.

Adverteren
U hebt een goede gezondheid, maar kunt last krijgen van aandoeningen die te maken hebben met genotzucht en te veel eten.

Er is een aanwijzing dat u baat hebt bij dienstverleners en andere mensen die voor u werken. Deze stand geeft aan dat u met liefde werkt of tenminste met veel plezier wordt omringd op de werkvloer. U bent wellicht wat lui en verwend als het om dagelijkse plichtplegingen gaat.

naar boven

Maan in het Tweede Huis

De Maan staat in het tweede huis van uw geboortehoroscoop. Uw zakelijke pad en bron van inkomsten zijn verdeeld over allerlei activiteiten waarin u steeds met veel mensen te maken hebt. Deze stand is over het algemeen gunstig.

Beroepsmatig verdient u geld met populaire activiteiten of met publiek.

Wees hoe dan ook voorbereid op een gevarieerd en afwisselend financieel plaatje. Probeer uw geldzaken te richten op de massa want daar hebt u een neus voor en daar ligt uw kans van slagen.

naar boven

Saturnus in het Derde Huis

Saturnus staat in het derde huis van uw geboortehoroscoop. Deze planeet geeft objectiviteit en praktisch inzicht op mentaal gebied. U communiceert to the point, serieus en met weinig dynamiek, warmte of flexibiliteit. U denkt diep na en bent traag maar vastberaden in uw motoriek.

Het lijkt moeilijk voor u om uw levensdoel te bereiken en u denkt niet veel steun te krijgen van uw naasten.

U hebt de neiging zinloos te piekeren, of te veel aandacht te besteden aan ideeën die weinig opleveren in relatie tot de energie die ze kosten. Het devies is om uw aanpak nauwkeurig en realistisch te houden, maar niet te overdrijven.

Saturnus in dit huis staat voor het nakomen van uw verplichtingen van intellectuele aard. Het staat ook voor testen in de omgang met anderen, waarvoor u slechts kunt slagen als u een altruïstische en meelevende houding ontwikkelt die vergiffenis en flexibiliteit mogelijk maakt.

naar boven

Zon in het Zesde Huis

De Zon staat in het zesde huis van uw geboortehoroscoop. Deze stand geeft aan dat u sterk gericht bent op uw werk en de taken en verplichtingen van het dagelijks leven. Over het algemeen bent u behept met de vervulling van uw professionele verantwoordelijkheden. U bent graag nuttig bezig. Wat gezondheid betreft is dit, astrologisch gezien, geen ideale stand. De vitale energie van de Zon komt hier niet goed uit de verf en kan u soms een gebrek aan fysieke kracht geven. Maar daardoor bent u, hoe dan ook, zeer gespitst op uw gezondheid en dat is weer positief en geeft u wellicht expertise op dit vlak. Op de werkvloer bent u waardig, krachtig en hulpvaardig en wellicht enigszins dominant naar ondergeschikten.

U bent heel trots op alles wat u in uw werk bereikt.

naar boven

Venus in het Zesde Huis

Venus staat in het zesde huis van uw geboortehoroscoop. Prijst u zichzelf maar gelukkig. Uw gezondheid zal uw hele leven uitstekend zijn en als u al iets krijgt, bent u in staat om heel snel weer te genezen.

Door uw manier van omgaan met mensen op de werkvloer kunt u op meerdere vlakken winst boeken. Uw houding ten opzichte van werk is positief, u hebt er plezier in. U bent geen harde werker, integendeel, u bent zelfs een beetje gemakzuchtig. Door het lot belandt u in situaties waarin u werkt voor zeer aardige, aantrekkelijke mensen, wellicht in artistieke kringen. Daaruit lijken ongetwijfeld liefdesaffaires voort te komen.

Adverteren
naar boven

Venus oppositie Ascendant

Venus in oppositie met uw Ascendant geeft aan dat u zich sterk aangetrokken voelt tot verfijnde, stijlvolle mensen. U bent welgemanierd en mensen hebben over het algemeen een goede indruk van u. U hebt geen moeite met concessies als die nodig zijn om harmonieuze relaties te handhaven.

Ook al komt u zelfverzekerd over, het is voor u niet gemakkelijk om alleen te staan. U doet op subtiele wijze uw uiterste best om ervoor te zorgen dat mensen u een warm hart toedragen. U hoopt dat niemand uw negatieve kwaliteiten zal opvallen en ontdekt hoe onzeker u in feite bent.

Uw vrienden zijn uw beste promotors, omdat zij u roemen wanneer iemand daar maar om vraagt.

Op het oog lijkt u meegaand, zachtaardig en charmant, maar onderhuids bekokstooft u van alles en nog wat om een graantje mee te pikken van de mensen met wie u omgaat.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Rory Bremner [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 6 april 1961 kloktijd: 21:05
in Edinburgh, SCOT (UK) U.T: 20:05
3w13, 55n57 sterrentijd: 08:51:36

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Ram 16°46'41 in huis 6 direct
Maan Boogschutter 26°04'04 in huis 2 direct
Mercurius Vissen 24°20'27 in huis 5 direct
Venus Ram 23°26'22 in huis 6 retrograde
Mars Kreeft 15°56'08 in huis 9 direct
Jupiter Waterman 3°35'44 in huis 3 direct
Saturnus Steenbok 28°59'17 in huis 3 direct
Uranus Leeuw 21°52'38 in huis 10 retrograde
Neptunus Schorpioen 10°34'28 in huis 1 retrograde
Pluto Maagd 5°55'35 in huis 10 retrograde
Maanskn.(t) Maagd 5°24'05 in huis 10 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Weegschaal 28°21'55
2de huis Schorpioen 24°51'14
3de huis Boogschutter 29°37'42
Imum Coeli Waterman 10°26'56
5de huis Vissen 14°41'10
6de huis Ram 9°50'22
Descendant Ram 28°21'55
8ste huis Stier 24°51'14
9de huis Tweelingen 29°37'42
Medium Coeli Leeuw 10°26'56
11de huis Maagd 14°41'10
12de huis Weegschaal 9°50'22

Majeure aspecten
Zon Conjunct Venus 6°40
Zon Vierkant Mars 0°51
Zon Driehoek Uranus 5°06
Maan Vierkant Mercurius 1°44
Maan Driehoek Venus 2°38
Maan Driehoek Uranus 4°11
Maan Sextiel Ascendant 2°18
Mercurius Sextiel Saturnus 4°39
Mercurius Inconjunct Uranus 2°28
Venus Vierkant Saturnus 5°33
Venus Driehoek Uranus 1°34
Venus Oppositie Ascendant 4°56
Mars Driehoek Neptunus 5°22
Jupiter Conjunct Saturnus 4°36
Jupiter Inconjunct Pluto 2°20
Jupiter Vierkant Ascendant 5°14
Saturnus Vierkant Ascendant 0°37
Neptunus Sextiel Pluto 4°39
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - FAQ - Forum - Contact Astrodienst - Privacybeleid - Gebruiksvoorwaarden - Sitemap