•    
  Actuele planetaire posities
  24-maa-2018, 06:37 UT/GMT
  Zon334'20"1n25
  Maan2840'15"19n47
  Mercurius1648'16"r9n43
  Venus2126'52"7n39
  Mars344'31"23s33
  Jupiter2252' 0"r17s17
  Saturnus838'45"22s17
  Uranus273'53"9n56
  Neptunus1440'13"6s53
  Pluto214'27"21s27
  Ware Knoop1341'34"r16n43
  Cheiron2837' 2"2n35
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Rory Bremner [Adb], geboren op 6 april 1961
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Weegschaal *Zon in Ram *Zon in het Zesde Huis *Maan in Boogschutter *Maan in het Tweede Huis *Venus in Ram *Venus in het Zesde Huis *Venus oppositie Ascendant *Mars in Kreeft *Mars in het Negende Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 6 april 1961 om 21:05 in Edinburgh, Scotland.

Uw zonneteken is Ram. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Weegschaal en uw Maan staat in Boogschutter.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Weegschaal

Met de Ascendant in Weegschaal bent u zo goed als verslingerd aan schoonheid en stijl, ook op seksueel gebied.

Zou er al een nadeel kleven aan deze stand, dan is het wellicht dat u de liefde zo hevig idealiseert dat het voor elke partner moeilijk wordt om, zowel fysiek als emotioneel, aan uw verwachtingen te voldoen. Stel uzelf zo nu en dan wat aardser op, anders legt u de lat te hoog voor een realistische relatie.

In de meeste relaties bent u degene die de ideeën uitvoert, niet zo zeer degene die ze bedenkt. Geeft u uw geliefde echter de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vermijdt de verleiding te manipuleren om uw zin te krijgen.

Is de relatie in balans, dan kunt u deze subtiel vormen en bijvijlen tot het punt waarop anderen u samen zien als "een prachtig stel".

naar boven

Zon in Ram

U hebt meestal zoveel fysieke en seksuele energie dat u steeds nieuwe gevoelens in uw partner weet op te wekken, zelfs gevoelens die allang verdwenen leken.

Toch is het niet verkeerd om het vuur een beetje te temperen. Al loopt u over van energie, uw partner is wellicht eerder moe, zowel fysiek als emotioneel en daar moet u rekening mee houden.

De liefde wordt een groot feest als u langzamer aan doet en elke stap even uitstelt, al jaagt uw enorme energie u op om sneller te gaan. Dat uiterst intense innerlijke vuur kan het liefdesspel tot in details verhevigen, mits u het leert beheersen.

Adverteren
naar boven

Zon in het Zesde Huis

Om uw seksuele ontwikkeling echt succesvol te laten zijn, moet uw liefdesrelatie een duidelijk omlijnd kader hebben. U bent beter af met een vaste partner dan wanneer u maar wat aanrommelt. Uw sterkste kant in persoonlijke relaties is dat u de kunst verstaat om goed doordachte, solide banden te smeden die jarenlang standhouden.

Vriendschapsgevoelens voor een geliefde zijn heel belangrijk voor u. Zonder dat zal de meest hartstochtelijke nacht toch een beetje leeg lijken.

Het is dan ook niet verstandig om een partner te kiezen die de extraverte, beweeglijke spil van een feest is, ook al voelt u zich nog zo tot zo iemand aangetrokken.

naar boven

Maan in Boogschutter

Zelfs in deprimerende situaties waarvan anderen ontmoedigd zouden raken ziet u sprankjes humor die alles doen opklaren en veraangenamen.

U moet een geliefde zoeken die uw gemakkelijke en brede kijk op het leven deelt.

U hebt waarschijnlijk een kleurrijke fantasie, die sommige mensen overdreven vinden. Maar u hebt in feite geen bijzondere bedoelingen met uw fantasieën, u speelt er gewoon mee en houdt net zoveel van verzinnen als van waarmaken.

Uiteindelijk lijkt uw manier van liefhebben nog het meest op een gastvrij kampvuur in een herfstnacht; warm, vrolijk, aangenaam en iets dat de essentie van ongecompliceerde kameraadschap versterkt.

naar boven

Maan in het Tweede Huis

Een goede fysieke gezondheid en comfortabel financieel welzijn zijn noodzakelijk voor uw emotionele gevoel van veiligheid. U wordt niet blij van een armoedige liefdesrelatie, hoe romantisch die ook mag zijn.

Om problemen tussen u beiden goed te maken verwacht u wellicht kostbare cadeaus of onbetaalbare blijken van liefde van uw partner. Het is natuurlijk geoorloofd om liefdesgeschenken te koesteren om hun emotionele waarde, maar het is ook gevaarlijk, omdat u zo problemen omzeilt die een bepaalde oorzaak hebben.

U verlangt in wezen naar eerlijkheid en integriteit in een relatie, waardoor u dit obstakel kunt vermijden, want u wordt geleid door fundamentele normen en waarden.

naar boven

Venus in Ram

Uw lust wordt snel opgewekt en u zou het onderwerp van uw affectie onomwonden, direct willen bezitten.

Van de andere kant is uw verlangen meestal snel bevredigd. Dat verhoogt de kans dat u aan de lopende band van korte, hartstochtelijke affaires geniet. In een duurzame relatie hebt u al snel het gevoel dat uw partner die intense passie mist waarnaar u verlangt.

Doe uw best om uw verlangens in te tomen en wees tegemoetkomender in uw voorkeuren zodat die aansluiten bij die van uw partner. Het zal even duren voor zo'n relatie zich ontwikkelt, maar u bent het beste af met een geduldige, begripvolle geliefde die zich aan uw timing weet aan te passen.

naar boven

Venus in het Zesde Huis

U kunt het waarderen als de liefde vaardig wordt bedreven en u bewondert een geliefde die er iets voor doet om de relatie en de kunst van het liefdesspel te verbeteren.

Binnen de relatie moeten u en uw partner gelijkwaardig zijn, maar gelijkwaardigheid in bed is voor u niet noodzakelijk. Een geliefde die u verwent of die u van uw kant kunt verwennen of die seksueel gehoorzaam is, is voor u een extra kick.

Adverteren
naar boven

Venus oppositie Ascendant

Een partner of intieme liefdesrelatie is van levensbelang voor u. Het biedt u de mogelijkheid om uw persoonlijke verlangens, zowel seksueel als emotioneel, te bevredigen.

U bent een voortreffelijke, uiterst liefdevolle partner. Iemand die een geliefde overlaadt met affectie. Zorg er wel voor dat uw partner geen misbruik maakt van uw sympathieke, goedgeefse karakter en dat hij of zij net zo gul is voor u.

Wees selectief met uw warmte en uw liefdesrelaties zullen rijker en duurzamer zijn. Als u fouten op korte termijn door de vingers ziet, maar wel eist dat ze op den duur worden aangepakt, komt u er uiteindelijk beiden beter uit. U hebt hoe dan ook meer kans op een solide, liefdevolle relatie dan anderen. Het zal een van de grote beloningen van uw bestaan zijn.

naar boven

Mars in Kreeft

Uw seksuele tempo heeft mogelijk een onregelmatig ritme, dat zich een tijdje zonder expressie opbouwt en dat vervolgens met veel intensiteit tot een uitbarsting komt. U krijgt waarschijnlijk een prettige reactie als u uw geliefde bijtijds laat weten wat u van plan bent, zodat hij of zij er ook klaar voor is.

Probeer uw geliefde niet te zeer te beschermen. Bijna onbewust spint u een web van protectie rond uw partner. Ook al is dat uit liefde, het kan te beklemmend zijn.

naar boven

Mars in het Negende Huis

U hebt een nogal theoretische kijk op seksualiteit. U hebt verwachtingen en bepaalt van tevoren wat u gaat doen. Fysieke voldoening hangt vervolgens af van het feit of uw partner het voorgeprogrammeerde spel wel meespeelt.

Wellicht bent u een expert op het gebied van seksuele rollenspellen en bouwt u meerdere, vrij heldere relaties op waarin u ontelbare vormen van seksuele communicatie kwijt kunt.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Rory Bremner [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 6 april 1961 kloktijd: 21:05
in Edinburgh, SCOT (UK) U.T: 20:05
3w13, 55n57 sterrentijd: 08:51:36

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Ram 16°46'41 in huis 6 direct
Maan Boogschutter 26°04'04 in huis 2 direct
Mercurius Vissen 24°20'27 in huis 5 direct
Venus Ram 23°26'22 in huis 6 retrograde
Mars Kreeft 15°56'08 in huis 9 direct
Jupiter Waterman 3°35'44 in huis 3 direct
Saturnus Steenbok 28°59'17 in huis 3 direct
Uranus Leeuw 21°52'38 in huis 10 retrograde
Neptunus Schorpioen 10°34'28 in huis 1 retrograde
Pluto Maagd 5°55'35 in huis 10 retrograde
Maanskn.(t) Maagd 5°24'05 in huis 10 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Weegschaal 28°21'55
2de huis Schorpioen 24°51'14
3de huis Boogschutter 29°37'42
Imum Coeli Waterman 10°26'56
5de huis Vissen 14°41'10
6de huis Ram 9°50'22
Descendant Ram 28°21'55
8ste huis Stier 24°51'14
9de huis Tweelingen 29°37'42
Medium Coeli Leeuw 10°26'56
11de huis Maagd 14°41'10
12de huis Weegschaal 9°50'22

Majeure aspecten
Zon Conjunct Venus 6°40
Zon Vierkant Mars 0°51
Zon Driehoek Uranus 5°06
Maan Vierkant Mercurius 1°44
Maan Driehoek Venus 2°38
Maan Driehoek Uranus 4°11
Maan Sextiel Ascendant 2°18
Mercurius Sextiel Saturnus 4°39
Mercurius Inconjunct Uranus 2°28
Venus Vierkant Saturnus 5°33
Venus Driehoek Uranus 1°34
Venus Oppositie Ascendant 4°56
Mars Driehoek Neptunus 5°22
Jupiter Conjunct Saturnus 4°36
Jupiter Inconjunct Pluto 2°20
Jupiter Vierkant Ascendant 5°14
Saturnus Vierkant Ascendant 0°37
Neptunus Sextiel Pluto 4°39
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst