•    
  Actuele planetaire posities
  24-apr-2018, 03:44 UT/GMT
  Zon355'25"12n49
  Maan2011'53"15n30
  Mercurius751' 2"1n04
  Venus2920'39"20n32
  Mars209'47"22s58
  Jupiter2012' 2"r16s34
  Saturnus97' 7"r22s14
  Uranus2848'16"10n33
  Neptunus1540'37"6s30
  Pluto2117'12"r21s28
  Ware Knoop1114' 3"r17n24
  Cheiron021'42"3n17
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Rory Bremner [Adb], geboren op 6 april 1961
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Weegschaal Ascendant *Zon in Ram *Zon in het Zesde Huis *Maan in Boogschutter *Maan in het Tweede Huis *Venus in Ram *Venus in het Zesde Huis *Venus oppositie Ascendant *Mars in Kreeft *Mars in het Negende Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Mannelijk, geboren op 6 april 1961 om 21:05 in Edinburgh, Scotland.

Je zonneteken is Ram. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Weegschaal en je Maan staat in Boogschutter.

naar boven

Weegschaal Ascendant

Met dit teken op de ascendant ben je hoogstwaarschijnlijk aantrekkelijk voor anderen en vast heel populair. Jij gebruikt niet je kracht, maar je charme om anderen ervan te overtuigen iets op jouw manier te doen.

Je hebt een hekel aan lelijk, in welke vorm dan ook, dus doe je je best om alles prettig te laten verlopen en mooi te maken.

Om die reden kleed je jezelf graag opvallend elegant. Je ontwikkelt wellicht al vroeg gevoel voor kunst, muziek en literatuur.

Omdat je zo graag plezierig wilt overkomen moet je er wel voor oppassen niet steeds compromissen te sluiten, vooral als het gaat om dingen die belangrijk voor je zijn. Soms is het noodzakelijk om ergens voor te vechten en moet je leren wanneer en hoe je dat moet doen.

naar boven

Zon in Ram

Je bent heel energiek en gemotiveerd. Je reageert ongeduldig als dingen niet zo snel gaan als jij zou willen. Je kun helemaal opgaan in jezelf, maar leer ook genoeg rekening met anderen te houden. Je bent heel eigenzinnig en het kan je niets schelen of iemand het met je eens is of niet.

Je bent een haantje de voorste die vaak risico's neemt die anderen onverstandig vinden. Wees een beetje voorzichtig, dan voorkom je een hoop ellende. Probeer te luisteren naar wat anderen te zeggen hebben. Het kan echt zo zijn dat ze je proberen te helpen.

Je ontvlamt snel, maar je bent niet wraakzuchtig. Wel kun je overhaast reageren in je woede en dingen zeggen waar je later spijt van krijgt.

In gesprekken met anderen ben je het liefst simpel en direct. Pas ervoor op dat je niet al te kort door de bocht gaat, want daardoor kun je de gevoelens van anderen kwetsen.

Adverteren
naar boven

Zon in het Zesde Huis

Je bent een beetje verlegen en blijft het liefst op de achtergrond. Maar, wat je ook aanpakt, je wilt alles heel precies en goed doen. Je stelt zeer hoge eisen en probeert al het werk dat uit je handen komt zo goed als perfect te laten zijn.

Je bent niet goed bestand tegen agressieve mensen. Toch moet je leren om voor jezelf op te komen anders gaan zij je leven beheersen. Probeer meer zelfvertrouwen op te bouwen en minder zelfkritiek te hebben.

Je bent vooral bezig met doelen op de lange termijn en bezit meer inzet en vastberadenheid om je daaraan te houden dan de meeste mensen van jouw leeftijd.

naar boven

Maan in Boogschutter

Je bent een idealist die de wereld als grandioos, goed en prachtig wil zien. Mensen moeten goed en nobel zijn en je bent echt teleurgesteld als dat niet zo is.

Je bent zo bezig met de grootse, belangrijke dingen van het leven dat je kleine zaken, die ook echt meetellen, over het hoofd ziet. Je bent heel onafhankelijk en hebt er een hekel aan als iemand je ook maar een strobreed in de weg legt.

Je bent optimistisch en vrolijk en blijft nooit lang verdrietig. Je hebt meestal een goed gevoel over het bestaan en je probeert om anderen ook dat gevoel te bezorgen. Mensen zijn dan ook dol op je.

Zodra je volwassen bent zul je interesse hebben voor elk onderwerp dat je meer vertelt over het universum en jouw rol daarin.

naar boven

Maan in het Tweede Huis

Je hebt een sterke behoefte aan emotionele zekerheid en dat wordt weerspiegeld door het verlangen om dingen te bezitten. Pas op dat je niet te veel waarde gaat hechten aan je bezit, dan kun je egoïstisch en bezitterig worden, vooral wanneer je onzeker in je vel zit.

Als je positief in je schoenen staat, kun je gul en vrijgevig zijn. Ben je gehaast en impulsief dan heb je de neiging geld, of andere bezittingen, te verspillen.

In relaties vorm je hele sterke banden, waardoor je het gevoel krijgt dat je hen bezit. Besef dat het risico om je geliefden kwijt te raken altijd aanwezig is. Het is veel gemakkelijker om ze te houden door vertrouwen te hebben.

naar boven

Venus in Ram

Je bent heel spontaan affectief naar anderen, maar je wilt niet dat er iemand beslag op je legt. Omdat je op dit gebied niet verlegen of gereserveerd bent toon je vrijelijk je gevoelens. Je wilt dan ook de ruimte en vrijheid hebben om van wie dan ook te houden. Je geeft niet gemakkelijk toe aan je partner, want je wilt altijd je eigen zin doordrijven. Dat kan een probleem vormen in je vriendschappen. Je kunt ook van nu af aan flexibel proberen te zijn en leren hoe je compromissen kunt sluiten met vrienden, familie en andere mensen.

Mensen mogen je meestal graag, vooral omdat je jezelf bent, niet speciaal om je charmes. Je weet wat je wilt en bent bereid om dat na te jagen.

naar boven

Venus in het Zesde Huis

Deze stand van Venus is meestal een teken van zo'n goede gezondheid dat zelfs als je je lichaam een beetje verwaarloost en misbruikt, je toch gezond blijft.

Je hebt het gevoel dat liefde een soort dienstverlening is. Hoe meer je kunt doen voor een ander, hoe beter het gevoel dat je ervan krijgt. Maar je vindt het wellicht niet zo gemakkelijk om op jouw beurt iets van je geliefden aan te nemen. Misschien denk je dat je het niet waard bent dat anderen van je houden. Als dat zo is moet je echt je best doen om uit te zoeken waarom je wel goed, geliefd en de moeite waard bent en dat zoiets niet enkel in je fysieke kennis of je werkinzet schuilt.

Deze stand geeft aan dat je later een carrière kiest op een Venusachtig gebied zoals entertainment, kunst of nijverheid, advies of werk dat met schoonheid of recreatie te maken heeft.

Adverteren
naar boven

Venus oppositie Ascendant

Eén op één werk je het beste met mensen. Je leert mensen het liefst stuk voor stuk persoonlijk kennen. Het liefst ben je omringd door hartelijke, vriendelijke mensen. Je hebt behoefte aan affectieve aandacht van anderen en doet daar ook heel erg je best voor. Het probleem kan zijn dat, als je je teveel concentreert op wat anderen denken en zeggen, je niet leert om op eigen benen te staan.

Desondanks kost het je vast geen moeite om goed met anderen om te gaan. Je maakt liever geen vijanden en doet er alles aan om conflicten te vermijden.

Je bent verslingerd aan de liefde en jezelf geliefd voelen.

Als je later volwassen bent, zul je innige relaties en een goed seksleven hebben. De kans dat je mensen aantrekt die goed voor je zijn is groot. Je trouwt waarschijnlijk maar één keer en hebt een heel gelukkig huwelijk.

naar boven

Mars in Kreeft

Je aanpak is sterk afhankelijk van hoe je jezelf voelt. Voel je jezelf positief en opgewekt dan ben je vol zelfvertrouwen en strijdvaardig. Ben je negatief gestemd of depressief, dan ben je veel terughoudender en snel geïrriteerd.

Probeer je boosheid niet zo te verbergen. Het is beter om die te uiten voor het stilletjes je hele stemming verpest.

Soms geeft deze stand van Mars moeilijkheden en onenigheid met je familie aan. Maar het is tegelijkertijd waarschijnlijk dat alles wat met je familie, je achtergrond en afkomst te maken heeft enorme loyaliteitsgevoelens oproept.

naar boven

Mars in het Negende Huis

Je bent zeer gehecht aan je eigen kijk en als je wordt uitgedaagd knok je voor je eigen mening. Je vecht waarschijnlijk eerder voor een ideaal dan voor jezelf. Van de ene kant kun je wat je opvattingen betreft vrij eigengereid en fanatiek zijn, maar je bent ook heel moedig als je de rechten verdedigt van mensen die onrechtvaardig zijn behandeld.

Je wordt niet alleen mentaal erdoor geraakt, je hebt fanatieke overtuigingen. Probeer niet zo verstrikt te raken in je eigen mening dat je die van een ander niet eens meer wilt overwegen.

Naarmate je ouder wordt zul je willen reizen en heel wat van de wereld zien, wat een uitstekende ervaring voor je is.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Rory Bremner [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 6 april 1961 kloktijd: 21:05
in Edinburgh, SCOT (UK) U.T: 20:05
3w13, 55n57 sterrentijd: 08:51:36

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Ram 16°46'41 in huis 6 direct
Maan Boogschutter 26°04'04 in huis 2 direct
Mercurius Vissen 24°20'27 in huis 5 direct
Venus Ram 23°26'22 in huis 6 retrograde
Mars Kreeft 15°56'08 in huis 9 direct
Jupiter Waterman 3°35'44 in huis 3 direct
Saturnus Steenbok 28°59'17 in huis 3 direct
Uranus Leeuw 21°52'38 in huis 10 retrograde
Neptunus Schorpioen 10°34'28 in huis 1 retrograde
Pluto Maagd 5°55'35 in huis 10 retrograde
Maanskn.(t) Maagd 5°24'05 in huis 10 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Weegschaal 28°21'55
2de huis Schorpioen 24°51'14
3de huis Boogschutter 29°37'42
Imum Coeli Waterman 10°26'56
5de huis Vissen 14°41'10
6de huis Ram 9°50'22
Descendant Ram 28°21'55
8ste huis Stier 24°51'14
9de huis Tweelingen 29°37'42
Medium Coeli Leeuw 10°26'56
11de huis Maagd 14°41'10
12de huis Weegschaal 9°50'22

Majeure aspecten
Zon Conjunct Venus 6°40
Zon Vierkant Mars 0°51
Zon Driehoek Uranus 5°06
Zon Driehoek Midhemel 6°20
Maan Vierkant Mercurius 1°44
Maan Driehoek Venus 2°38
Maan Driehoek Uranus 4°11
Maan Sextiel Ascendant 2°18
Mercurius Sextiel Saturnus 4°39
Mercurius Inconjunct Uranus 2°28
Venus Vierkant Saturnus 5°33
Venus Driehoek Uranus 1°34
Venus Oppositie Ascendant 4°56
Mars Driehoek Neptunus 5°22
Jupiter Conjunct Saturnus 4°36
Jupiter Inconjunct Pluto 2°20
Jupiter Vierkant Ascendant 5°14
Saturnus Vierkant Ascendant 0°37
Neptunus Sextiel Pluto 4°39
Neptunus Vierkant Midhemel 0°08
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst