•    
  Planetpositioner
  23-Feb-2018, 03:07 UT/GMT
  Sol426'38"9s53
  Måne143'55"15n34
  Merkur99'32"9s36
  Venus1512'45"7s09
  Mars1645'31"22s24
  Jupiter2254'54"17s22
  Saturn651'53"22s23
  Uranus2540'17"9n25
  Neptun1334'31"7s18
  Pluto2028'17"21s30
  Sand Månek.1447'30"r16n24
  Chiron2654'24"1n57
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Stephanie Wilson [Adb], født 27 September 1966
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Løven *Solen i Vægten *Solen i 2. hus *Månen i Fiskene *Månen i 7. hus *Venus i Jomfruen *Venus i 2. hus *Mars i Løven *Mars i 12. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Kvinde, født 27 September 1966 kl. 3:30 i Boston MA, Alaska.

Dit soltegn er Vægt. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Løve, og din Måne står i Fisk.

til top

Ascendanten i Løven

Du kan lide at være centrum for opmærksomheden, at virke stærk, fuld af selvtillid og dominerende, også selvom noget plager dig.

Du vil gerne fremstå som lederen, og du kan være en god leder, blot du husker, at lederskab er et ansvar såvel som en magtbeføjelse og et privilegium.

Du kan være stædig, især hvis din stolthed er indblandet. Du er idealistisk, og mennesker skal bevise over for dig, at de ejer integritet.

Du kan lide at eje rige og elegante ting, som du kan prale med over for andre. Men husk nu at bare fordi noget gør indtryk på folk, er det ikke nødvendigvis godt. Du har brug for at lære at kende forskel.

Andre vil måske, måske ikke opleve dig som smuk eller køn, men efterhånden som du vokser op, vil du udvikle en slags kongelig værdighed, som får andre til at føle, at de kan stole på dig. Mange mennesker vil kunne lide dig, og de fleste vil også respektere dig.

til top

Solen i Vægten

Du er varm og kærlig, og du nyder at være sammen med mennesker. Du er imidlertid ikke tilbageholdende, faktisk har du en ganske stærk vilje og er ofte den i en gruppe, som får tingene til at ske.

Du holder af smukke ting og føler mishag ved alt, der er grimt. Din forkærlighed for skønhed gælder ikke kun dig selv. Du foretrækker smukke hjem og møbler, behagelige omgivelser og endda kunst og musik, hvor din smag kan være usædvanligt veludviklet.

Når du skal træffe en afgørelse, har du meget tit rigtig svært ved at beslutte dig. Det skyldes, at du ser begge sider af en sag meget klart, og du har svært ved at vælge mellem dem. Din evne til at se begge sider af en sag gør dig til en vældig god fredsmægler, når andre kommer op at skændes, for du kan også få dem til at se tingene fra begge sider.

Annoncering
til top

Solen i 2. hus

Du elsker tryghed, hvilket for dig vil sige at være omgivet af behagelige og velkendte genstande. Det eneste problem er, at du måske forsøger at komme til at eje mere, end du har brug for, så dit liv bliver fyldt op med materielle ejendele.

Du har muligvis vanskeligt ved at dele med andre, men hvis du ønsker dig nogle gode venskaber, så må du lære, hvordan man gør. Du kan endda optræde besiddende over for dine venner og bryder dig ikke om at dele dem med andre. Hvis en af dine venner viser en anden for stor opmærksomhed, når I er sammen, bliver du sandsynligvis meget jaloux. Men du må lære at dele dette menneske med andre.

til top

Månen i Fiskene

Du er et meget sensitivt menneske med nogle stærke følelser. Hvis nogen fremsætter en barsk bemærkning, tager du det meget tungt. En af dine opgaver i livet vil faktisk være at blive lidt mere tykhudet. Men din følsomhed er også en god ting, for den gør dig venlig og mere hensynsfuld mod andre. Du bør dog holde dig fra folk, som altid er negative, for du opfanger deres følelser meget hurtigt og reagerer på dem.

Du har en rig og livlig fantasi, som kan gøre dig meget kreativ.

Når du bliver ældre, vil du muligvis udvikle en interesse for det okkulte og overnaturlige.

Du undgår helst konflikter, også når du burde forsvare dine egne ideer. Hvis du ikke lærer at forsvare dig, kan du komme til at tiltrække mennesker, som vil misbruge og udnytte dig.

til top

Månen i 7. hus

Du vælger dine personlige venner ud fra, hvordan du reagerer følelsesmæssigt på dem. Hvis ikke mennesker appellerer stærkt til dine følelser og tilbyder følelsesmæssig støtte og tryghed, føler du dig ikke tiltrukket af dem.

Du tiltrækker selv mennesker, hvis følelser er stærke og tæt ved overfladen, for du kan lide at være velunderrettet om dine venners sindstilstand. Grunden til, at du tiltrækker den slags mennesker, er, at de hjælper dig med at forstå dine egne følelser.

Det er sandsynligt, at du vil gifte dig eller danne et tæt parforhold tidligt i livet. Du har brug for sådan et forholds tryghed og følelsesmæssige nærhed.

til top

Venus i Jomfruen

Du kan godt lide at gøre mennesker, som du kan lide, en tjeneste, for det at tjene andre er en af de måder, hvorpå du udtrykker kærlighed og venskab. Det eneste problem vedrørende dit forhold til andre kan være, at du måske tror, at andre kan lide dig for de ting, du gør, og ikke på grund af den person du er. Måske undervurderer du dit eget værd og forstår ikke, hvorfor andre mennesker kan lide dig. Lær at holde af dig selv såvel som af andre.

Du stiller høje krav om perfektion, men du lader dem ikke overskygge din sans for ynde og form.

Du bør dog lære ikke at afvise alt og alle, som ikke lever op til dine høje normer for skønhed eller forpligtelser i forbindelse med forhold til andre.

Du har en god sans for disciplin.

til top

Venus i 2. hus

Du elsker at eje smukke ting og at være omgivet af komfort og luksus. Følgelig vil pengene løbe hurtigt gennem fingrene på dig, for når du ser noget, du ønsker dig, så køber du det.

Positivt set vil du, hvis du lærer at udvise god smag og forstandighed, kun købe ting, som er deres pris værd.

Prøv at lade være med at give efter for hvert eneste begær og lune.

Annoncering
til top

Mars i Løven

Du er i besiddelse af stor stolthed, og du elsker at foretage dig ting på eget initiativ. En appelleren til din sans for retfærdighed bringer det bedste frem i dig, og du vil gøre hvad som helst for at bevare disse egenskaber.

Til tider kan du optræde arrogant og dominerende over for andre. Du kan ikke altid være nummer ét, men du har så stort et behov for at være leder, at det kan være svært for dig at acceptere andre i denne rolle.

Du kræver, at andre lader dig være den, du er, så du kan leve dit liv, som du vil.

Sandsynligvis er du i besiddelse af betydelig selvtillid og endda mod, men du er ikke decideret hensynsløs. I bedste fald har du en god forståelse af dig selv, af dine begrænsninger såvel som dine styrker. I virkeligheden kan du måske føle dig ubehageligt tilpas ved dine følelser og svagheder.

til top

Mars i 12. hus

Du kan ofte være bange for at hævde dig, fordi du føler dig besejret på forhånd, og du er sikker på, at alle dine anstrengelser er forgæves. Din indstilling kan være et resultat af, at du har været sammen med mennesker, som ikke har opmuntret dig særlig meget. Du bør opbygge din selvtillid og afvise alle, som indgyder dig en negativ oplevelse af dig selv. Du er tilbøjelig til at arbejde i det skjulte og bag ryggen på andre, hvilket du bør forsøge at undgå.

Men faktisk et du et ret stærkt menneske, og når du har overvundet din barnlige frygt og usikkerhed på dig selv, kan du blive meget effektiv.

Et andet positivt element er, at du vil kunne arbejde vældig godt alene. Det eneste, der skal til, er, at folk ikke tager modet fra dig.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Stephanie Wilson [Adb] (kvinde)
født den 27. september 1966 lokaltid: 3:30
i Boston MA, USA U.T.: 07:30
71w03, 42n21 sid. tid: 03:08:22

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vægt 3°44'49 i hus 2 direkte
Måne Fisk 7°45'57 i hus 7 direkte
Merkur Vægt 16°45'18 i hus 3 direkte
Venus Jomfru 22°43'23 i hus 2 direkte
Mars Løve 20°33'33 i hus 12 direkte
Jupiter Krebs 29°57'49 i hus 12 direkte
Saturn Fisk 25°40'29 i hus 8 retrograd
Uranus Jomfru 20°54'14 i hus 2 direkte
Neptun Skorpion 20°14'53 i hus 4 direkte
Pluto Jomfru 18°49'18 slutningen af hus 1 direkte
Sand Måneknude Tyr 17°00'42 slutningen af hus 9 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Løve 26°39'17
2.Hus Jomfru 18°52'38
3.Hus Vægt 16°24'37
Imum Coeli Skorpion 19°32'38
5.Hus Skytte 25°14'48
6.Hus Stenbuk 28°16'39
Descendant Vandbærer 26°39'17
8.Hus Fisk 18°52'38
9.Hus Vædder 16°24'37
Medium Coeli Tyr 19°32'38
11.Hus Tvilling 25°14'48
12.Hus Krebs 28°16'39

Større aspekter
Sol Sekstil Jupiter 3°47
Merkur Sekstil Mars 3°48
Merkur Kvinkuns Medium Coeli 2°47
Venus Opposition Saturn 2°57
Venus Konjunktion Uranus 1°49
Venus Sekstil Neptun 2°29
Venus Konjunktion Pluto 3°54
Venus Trigon Medium Coeli 3°11
Mars Kvadrat Neptun 0°19
Mars Kvadrat Medium Coeli 1°01
Jupiter Trigon Saturn 4°17
Saturn Opposition Uranus 4°46
Saturn Trigon Neptun 5°26
Saturn Kvinkuns Ascendant 0°59
Uranus Sekstil Neptun 0°39
Uranus Konjunktion Pluto 2°05
Uranus Trigon Medium Coeli 1°22
Neptun Sekstil Pluto 1°26
Neptun Opposition Medium Coeli 0°42
Pluto Trigon Medium Coeli 0°43
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt