•    
  Actuele planetaire posities
  21-mei-2018, 17:58 UT/GMT
  Zon037'49"20n17
  Maan2518'28"14n29
  Mercurius1348'44"14n14
  Venus237'48"25n03
  Mars24'38"21s55
  Jupiter1645'44"r15s39
  Saturnus816' 3"r22s18
  Uranus019'12"11n05
  Neptunus1616'34"6s17
  Pluto215'13"r21s32
  Ware Knoop824'12"18n10
  Cheiron135'20"3n48
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Gabriele Cagliari [Adb], geboren op 14 juni 1926
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Gabrieles geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Gabriele al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] In feite zijn Gabrieles wisselende stemmingen een aanduiding van het feit dat hij van binnen heel graag minder afhankelijk wil worden ­ eerst van zijn ouders en van het gezin, en dan van zijn vriendjes, vriendinnetjes en leraren. Het betreft allemaal personen die teveel

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Gabrieles innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Als hij ouder wordt, is er kans dat Gabriele vaak weigert om zich te gedragen zoals van een gewoon kind verwacht wordt. Dat kan zich speciaal voordoen als hij de schoolgaande leeftijd heeft bereikt, en een saaie onderwijzer eens even goed kennis laat maken met zijn kleurrijke [...]

[..] Zijn wispelturig en opstandig gedrag, dat het meest waarschijnlijk naar boven komt als hij moe is of ergens over in zit, maakt soms dat zijn ouders onredelijk boos worden, omdat ze het gevoel kunnen krijgen dat hun persoonlijk gezag en hun eigenwaarde op het spel staan. Dat kan [...]

Verborgen trekjes

[..] Het feit dat hij zo uiterst gevoelig is voor kritiek ­ dat zich kan uiten in de vorm van minachting voor de mening en de adviezen van anderen ­ is iets waar zijn ouders met hem over moeten praten, zodra hij op een leeftijd is waarop hij onder woorden kan brengen hoe hij [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Als gevolg daarvan zal hij uitermate edelmoedig en zorgzaam zijn voor jongere broertjes of zusjes en voor vriendjes of vriendinnetjes, die afhankelijk van hem zijn en die tegen hem opkijken. Hij zal ook heel gauw zijn bewondering laten blijken voor iemand die hij als voorbeeld [...]

[..] Gabriele verwacht ook dat zijn vader hem het gevoel geeft dat iemand zó inventief, origineel en onafhankelijk mag zijn dat het tot veranderingen in het leven leidt, ook al zijn anderen het daar niet mee eens. Conflicten tussen zijn ouders mogen nooit gebruikt worden als [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst