•    
  Planetpositioner
  21-Mar-2018, 01:53 UT/GMT
  Sol023'55"0n10
  Måne145'26"11n09
  Merkur1639'28"9n23
  Venus1729'30"6n03
  Mars155'56"23s31
  Jupiter230' 3"r17s20
  Saturn830'35"22s17
  Uranus2653'41"9n52
  Neptun1433'12"6s55
  Pluto211'32"21s28
  Sand Månek.1353'33"r16n39
  Chiron2825'36"2n31
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Antonio Tabucchi [Adb], født 23 September 1943
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Antonios fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Antonio med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] I sit indre rummer han en dyb sårbarhed og en emotionel intensitet, der ofte kan være i konflikt med hans ønske om at opretholde harmoni, retfærdighed og det klare overblik både i forhold til sig selv og til den ydre verden. I kontrast til hans tidligt modne og trænede forstand [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Antonios indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Helt fra den tidligste barndom vil han trives bedst og være mest glad, når der er andre og helst mange omkring ham, også mens han er optaget af sit legetøj, sine interesser eller legekammerater. Ligegyldigt hvor optaget han er af en ny yndlingsbeskæftelse, vil hans psykiske [...]

[..] Han vil kunne nære uvilje imod, at søskende får for meget opmærksomhed, uanset hvor retfærdige forældrene prøver at være, idet enhver tilsyneladende favorisering af en bror eller søster i Antonios øjne er ensbetydende med mindre kærlighed til ham selv. Når han føler sig [...]

Skjulte træk

[..] Han vil ikke have let ved at tale om sådanne udbrud bagefter, og vil måske endda prøve at lægge skylden over på en søskende eller en legekammerat, som han opfinder til formålet, og som personificerer den ubehagelige og uartige opførsel, som han ikke selv vil vedkende sig. Skønt Antonio [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Antonio er meget modtagelig og sensitiv på det følelsesmæssige plan, og han knytter bånd til dem, han holder af, gennem et fint net af nonverbale signaler, der uophørligt overfører emotionelle meddelelser. En rolig, varm atmosfære, kærlige blikke, en blid stemmeføring og [...]

[..] Men efterhånden som Antonio bliver større, vil hans behov vise sig at gå dybere, idet han i sin far også vil søge en følelsesmæssig stabilitet, som er lige så vigtig som stabilitet på det materielle område. Naturligvis kan ingen forældre, uanset hvor hårdtarbejdende og ansvarsfulde [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt