•    
  Actuele planetaire posities
  19-apr-2018, 18:27 UT/GMT
  Zon2938'36"11n21
  Maan185'44"18n53
  Mercurius534'59"0n49
  Venus2359'50"19n06
  Mars1758'49"23s07
  Jupiter2042' 7"r16s42
  Saturnus98'47"r22s14
  Uranus2833'10"10n28
  Neptunus1533' 6"6s33
  Pluto2117' 7"21s28
  Ware Knoop1121'57"r17n22
  Cheiron07'51"3n11
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Prince Constantijn Christof [Adb], geboren op 11 oktober 1969
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Princes geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Prince al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Ouders maar ook andere kinderen kunnen in feite sterk in de verleiding komen om hem meer verantwoordelijkheid te geven dan geschikt is voor een kind, want het lijkt er soms op, dat op die kleine schouders een heel wijs en verstandig hoofd staat. Hoewel Prince gauw klaar [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Princes innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Hij is bedachtzaam en beschouwelijk ingesteld, iets wat dan wel door meer extraverte eigenschappen overschaduwd wordt, maar vroeg of laat zal dat hem toch betrekken in meer idealistisch getinte interesses. Prince heeft ook een heel goed gevoel voor wat eerlijk en fair is, [...]

[..] Het kan regelmatig tot een confrontatie tussen Prince en zijn ouders komen, als hij denkt dat ze iets onrechtvaardigs doen ­ niet alleen ten opzichte van hem, maar ook ten opzichte van iemand anders om wie hij veel geeft. Maar hij blijft netjes, en protesteert beslist niet [...]

Verborgen trekjes

[..] Deze introverte kant, die maakt dat hij graag met zijn eigen gedachten alleen is, is een heel belangrijke factor, die evenwicht brengt. Het kan helpen om zijn karakter te vormen en sterker te maken, want hij past zich erg snel aan anderen aan, en heeft veel behoefte aan [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Als hij soms loopt te pruilen, of humeurig en veeleisend is, heeft hij in werkelijkheid harmonie, zuiverheid en vrede in zijn omgeving nodig, iets wat belangrijker is dan hem in emotioneel opzicht in de watten te leggen. Prince is van nature heel aardig, en respect voor [...]

Prince verwacht van zijn vader inspiratie en aansporing om er op uit te trekken, en het leven te ontdekken. Hij beschouwt zijn vader namelijk als een eeuwige avonturier, die altijd jong van hart is. Het is niet van belang of vader zich zelf wel altijd zo avontuurlijk voelt [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst