•    
  Actuele planetaire posities
  16-jan-2018, 07:58 UT/GMT
  Zon267'50"20s55
  Maan1751'30"19s52
  Mercurius72'43"23s24
  Venus2748'43"21s34
  Mars2342' 1"17s56
  Jupiter1919' 2"16s31
  Saturnus39' 7"22s31
  Uranus2439' 7"9n02
  Neptunus1217'26"7s47
  Pluto1918' 2"21s37
  Ware Knoop1456'38"r16n21
  Cheiron256'28"1n20
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Sam Waterston [Adb], geboren op 15 november 1940
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Sams geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Sam al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Zijn in wezen pragmatische instelling is in feite een geschenk, want als hij ouder wordt, zal zijn nadruk op de directe ervaring de basis leggen voor een gezonde, realistische en competente manier om tegen het leven aan te kijken. Sam is geen kind dat uren kan dromen over [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Sams innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Als hij ouder wordt is de kans groot dat hij de ongewone eigenschap bezit om afstand te kunnen nemen. Hij probeert namelijk elke situatie onpersoonlijk te maken, om te kunnen zien wat er precies aan de hand is. Een bepaalde kalmte en een zekere zelfbeheersing is in zijn [...]

[..] Soms laat Sam op een werkelijk indrukwekkende manier zien hoe subtiel en diep hij over bepaalde dingen na kan denken. Dat is het resultaat van zijn zorgvuldig en rustig observeren van wat er om hem heen gebeurt. Het is ook waarschijnlijk dat hij over een heel goed geheugen [...]

Verborgen trekjes

[..] De "wetenschap" maakt in onze tijd uit wat waar is en wat niet waar is, en alleen een erkend kunstenaar en de officieel goedgekeurde malloot hebben het recht om te geloven in het irrationele, en dat te ervaren. Het kost zijn ouders daarom wellicht extra inspanning om Sam [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Omdat hij de neiging heeft het begrip liefde erg lichamelijk en feitelijk te interpreteren, zijn veel blijken van genegenheid en de regelmatige aanwezigheid van allerlei mensen om wie hij geeft buitengewoon belangrijk voor hem. Hij zal zich niet gauw veilig voelen bij een [...]

[..] Sam zal vermoedelijk een grote nieuwsgierigheid naar zijn vader aan de dag leggen. Hij wil weten wie hij is, wat hij denkt, en waarom hij doet zoals hij doet. Dit zal vooral het geval zijn als er geen continuïteit in de relatie zit, omdat zijn vader vaak afwezig is. Het antwoord [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst