•    
  Actuele planetaire posities
  20-feb-2018, 23:58 UT/GMT
  Zon217'49"10s39
  Maan239'21"7n33
  Mercurius510'35"11s16
  Venus1232'57"8s11
  Mars1528'59"22s15
  Jupiter2248'57"17s21
  Saturnus641'28"22s23
  Uranus2535'12"9n23
  Neptunus1329'43"7s19
  Pluto2024'53"21s31
  Ware Knoop1449'56"r16n23
  Cheiron2647'15"1n54
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor G.G. Anderson [Adb], geboren op 4 december 1949
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via G.G.s geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen G.G. al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Zij kunnen, blij met hun lief en aardig kind, dat zich keurig netjes gedraagt, al gauw allerlei signalen dat hij van streek is over het hoofd zien (zoals psychosomatische symptomen, gebrek aan eetlust, zich uren achterelkaar op zijn kamer terugtrekken, of een plotselinge [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in G.G.s innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] De kans bestaat dat hij er moeite mee heeft om iets waar hij ooit aan begon ook af te maken, en hij raakt gemakkelijk geïrriteerd en ongeduldig als iets niet onmiddellijk resultaat oplevert. Hij kan vermoedelijk ook slecht tegen allerlei routinekarweitjes die elke dag nu [...]

[..] " van een van zijn ouders of leraren berust op argumenten, of simpelweg aangeeft dat een volwassene verbitterd en jaloers is, of onbewust wil laten merken dat hij de baas is. Dit laatste is een garantie dat zijn meest ondeugende en opstandige kant naar boven komt, en misschien [...]

Verborgen trekjes

[..] Hij kan dikwijls tegen bestaande regels ingaan, maar tegelijkertijd is hij stiekem ook afhankelijk van diezelfde regels, tenminste van een paar ervan, omdat ze er voor zorgen dat hij zich veilig en beschermd voelt. Deze innerlijke tegenstelling kan tot gevolg hebben dat [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Het is niet waarschijnlijk dat hij iets ziet in mensen die hun gevoel laten blijken op een praktische maar ongeïnspireerde manier, of die hun emoties heftig en al te publiekelijk etaleren. Hij kan een echte kleine flirt en charmeur zijn, en het stuk speelsheid, dat in zijn [...]

[..] Natuurlijk kan geen enkele vader, hoe hard hij ook werkt of hoe verantwoordelijk hij zich ook gedraagt, vierentwintig uur per dag een rots in de branding zijn. Het komt dan ook regelmatig voor dat G.G.s vader zichzelf allesbehalve als degelijk en betrouwbaar ziet. Bovendien kunnen [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst