•    
  Actuele planetaire posities
  23-feb-2018, 15:01 UT/GMT
  Zon456'34"9s42
  Maan839'23"16n59
  Mercurius105'30"9s13
  Venus1549'55"6s54
  Mars173'18"22s27
  Jupiter2256'11"17s22
  Saturnus654'15"22s23
  Uranus2541'30"9n26
  Neptunus1335'38"7s17
  Pluto2029' 4"21s30
  Ware Knoop1447'31"16n24
  Cheiron2656' 4"1n57
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf februari 2018
voor G.G. Anderson [Adb], geboren op 4 december 1949
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Gewoonlijk schrikt u niet van situaties die iets dramatisch hebben, maar u zult de emotionele beproevingen die bepaalde ervaringen in het komende jaar u waarschijnlijk zullen brengen vermoedelijk niet altijd even aangenaam vinden. Dit betekent niet dat het een negatieve tijd is, maar eerder dat u zich niet thuis voelt in het type emotionele interactie waarmee u in deze periode te maken kunt krijgen. Voor een groot deel zal uw energie waarschijnlijk gericht zijn op uw hechte relaties en op gezins- [...]

Klaar voor actie

prog. Maan sextiel prog. Mars: Midden mei 2018 tot begin juli 2018

[..] Al zult u naar alle waarschijnlijkheid ook van deze tijd genieten als u niets speciaals onderneemt om vooruit te komen, u zou er nog veel meer van profiteren door een of ander direct doel te stellen waarop u uw energie kunt richten. Vermoedelijk hebt u momenteel veel [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] U kunt uw gezond verstand niet aan de kant zetten, maar zet ook uw vertrouwen in het magische van het leven niet aan de kant. Zolang u kunt voorkomen dat u zich identificeert met het slachtoffer of juist met de redder, zult u waarschijnlijk diep innerlijk [...]

Een uitdaging van binnenuit

Neptunus vierkant Zon: Midden maart 2016 tot begin januari 2019

[..] Op het moment moet u waarschijnlijk innerlijk een stille plek vinden waar u de behoefte om alles om u heen in uw greep te houden kunt loslaten, maar gelijktijdig een sterk besef van eigenwaarde en persoonlijke identiteit kunt houden. Op deze stille plek [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Leren aanvaarden

prog. Maan conjunct Chiron: Eind juni 2018 tot midden augustus 2018

[..] Het is misschien niet een van de gelukkigste perioden van uw leven, maar het kan een van de productiefste zijn wat betreft uw begrip van de gevoelspatronen die vorm hebben gegeven aan uw ontwikkeling en houding tegenover anderen. Misschien moet u ver terugkijken, tot [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vijf andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Geneigd tot vechten

Saturnus vierkant prog. Mars: Midden maart 2018 tot midden januari 2019

[..] Probeer om halt te houden en na te denken over wat er innerlijk gaande is vóór u uitbarst. Het kan een uiterst vruchtbare tijd zijn en u kunt innerlijk nieuwe voorraden kracht en vastberadenheid ontdekken. U kunt zich ook in toenemende mate bewust worden van behoefte [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Goede communicatie

prog. Maan conjunct Mercurius: Eind december 2018 tot midden februari 2019

[..] Momenteel ligt het accent op nieuwe mogelijkheden om te leren, misschien door reizen, verdere opleiding en het ontwikkelen van talent en vaardigheden. Waarschijnlijk voelt u zich rusteloos en bent u vlug verveeld, tenzij u met stimulerende onderwerpen of projecten [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Een onderzoekende geest

Uranus vierkant Jupiter: Eind april 2018 tot eind januari 2020

Het is waarschijnlijk een opwindende en inspirerende tijd. Vermoedelijk zoeken uw geest en ziel naar meer verheven dingen om zich mee bezig te houden, voelt u diepe onrust en zit u vol onbenutte mogelijkheden die erom vragen tot expressie te worden gebracht. Al verlangt [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Een sterke innerlijke kern

Pluto driehoek Saturnus: Eind februari 2016 tot begin november 2019

[..] U kunt dieper inzicht krijgen in de levensvlakken waarop u te angstig en afwerend bent geweest of hebt geprobeerd om dat te overcompenseren of om anderen in te schakelen voor de bescherming die u nodig had. Uw vermogen om emotionele en materiële zekerheid [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst