•    
  Actuele planetaire posities
  21-feb-2018, 19:47 UT/GMT
  Zon37'44"10s21
  Maan1347'16"10n57
  Mercurius642'50"10s38
  Venus1334'52"7s47
  Mars1558'40"22s19
  Jupiter2251'21"17s21
  Saturnus645'32"22s23
  Uranus2537' 9"9n24
  Neptunus1331'34"7s19
  Pluto2026'13"21s31
  Ware Knoop1448'32"r16n23
  Cheiron2650' 1"1n55
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor G.G. Anderson [Adb], geboren op 4 december 1949
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Kreeft *Zon in Boogschutter *Zon in het Zesde Huis *Maan in Tweelingen *Maan in het Twaalfde Huis *Venus in Steenbok *Venus in het Achtste Huis *Mars in Maagd *Mars in het Vierde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 4 december 1949 om 18:15 in Eschwege, Germany.

Uw zonneteken is Boogschutter. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Kreeft en uw Maan staat in Tweelingen.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Kreeft

Voor u zijn de belangrijkste aspecten van een relatie waarschijnlijk integriteit en veiligheid. U doorstaat allerlei beproevingen om een verhouding te laten slagen, zolang u maar het gevoel hebt dat uw partner net zo toegewijd is als u.

Als deze stand al een lastige kant heeft, dan is het overgevoeligheid en de neiging om grappige opmerkingen veel te serieus te nemen.

Deze stand geeft aan dat u een zeer trouwe geliefde bent. In het liberale klimaat van de huidige tijd kan elk incident van ontrouw heel traumatisch voor u zijn. Probeer overdreven bezitterigheid op fysiek gebied te vermijden. Trouw is eerder een kwestie van het hart dan van het lichaam.

naar boven

Zon in Boogschutter

Het is heel belangrijk voor u om persoonlijk betrokken te raken bij een geliefde. Voor u is fysieke seks een vorm van intimiteit en communicatie en niet slechts de bevrediging van lusten, hoe sterk die ook zijn. U bent dan ook het gelukkigste als u met uw partner intellectuele interesses kunt delen in een blijvende relatie.

Zoek een partner die seks niet al te serieus neemt, iemand die seks beschouwt als iets vriendelijks en niet als een doel op zich. Een geliefde met wie u veel tijd kunt doorbrengen, zowel samen werkend als samen spelend, past bij u.

Het sleutelwoord voor uw houding ten aanzien van de liefde is delen; hoe inniger, intiemer en hechter bevriend u bent in een liefdesrelatie, hoe gelukkiger u zich voelt.

Adverteren
naar boven

Zon in het Zesde Huis

Om uw seksuele ontwikkeling echt succesvol te laten zijn, moet uw liefdesrelatie een duidelijk omlijnd kader hebben. U bent beter af met een vaste partner dan wanneer u maar wat aanrommelt. Uw sterkste kant in persoonlijke relaties is dat u de kunst verstaat om goed doordachte, solide banden te smeden die jarenlang standhouden.

Vriendschapsgevoelens voor een geliefde zijn heel belangrijk voor u. Zonder dat zal de meest hartstochtelijke nacht toch een beetje leeg lijken.

Het is dan ook niet verstandig om een partner te kiezen die de extraverte, beweeglijke spil van een feest is, ook al voelt u zich nog zo tot zo iemand aangetrokken.

naar boven

Maan in Tweelingen

Uw stijl van liefhebben is flexibel en meegaand. U sluit uzelf vrolijk aan bij alle vormen van expressie die uw partner aandraagt.

Laat de fysieke seksuele kanten de emotionele elementen van de liefde niet overheersen of in de weg staan.

U hebt er vast geen moeite mee om openlijk over seks te praten en zo te ontdekken wat de smaak van uw geliefde is en hoe u elkaar het beste kunt laten genieten.

Kies voor een partner die niet al te bezitterig is, want u hebt behoefte aan vrijheid, al kiest u er wellicht voor om die niet te gebruiken. Wees voorzichtig met persoonlijke verklaringen. Een geliefde kan die serieuzer opvatten dan u bedoelt en dat zou ongewild pijn kunnen doen.

naar boven

Maan in het Twaalfde Huis

Zorg ervoor dat u niet al te overhaast reageert op een geliefde en denk twee keer na voor u zich compleet bindt aan wie of wat dan ook. Het is vaak beter om de gevoelens van uw geliefde te sparen door niet overhaast de hele waarheid te onthullen, ook al hebt u het gevoel dat dat beter is.

Wat voor relatie u ook hebt, het kost een hele hoop graafwerk om de ware emotionele motieven van zowel uzelf als uw geliefde te achterhalen. Verborgen ondernemingen en agenda's moeten worden onthult en uitgeplozen, maar de beloning is een diepgaand verbond op basis van wederzijds zelfinzicht, iets dat maar voor weinig mensen is weggelegd.

Voor u is een echt succesvolle relatie er een die innig, opbeurend en zelfs therapeutisch is.

NB: De Maan staat technisch gezien op de grens van huis 11 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 12.

naar boven

Venus in Steenbok

U hebt minder behoefte aan fysieke aandacht dan anderen, want u haalt ook veel energie uit andere aspecten van de liefde.

Een relatie waarin de ene partner de andere overheerst, of waarin ieders autoriteit en de hiërarchie heel duidelijk is omlijnd en daardoor in balans, is voor u bevredigend.

U zoekt zekerheid en affectie bij uw geliefde, maar u geeft de voorkeur aan iemand die vrij discreet is en die de relatie niet frivool benadert, maar met respect en decorum.

Adverteren
naar boven

Venus in het Achtste Huis

U streeft naar relaties die heel intens zijn en waar u tot over uw oren inzit. U wordt wellicht aangetrokken door mensen die vrij mysterieus of uitdagend lijken op een bepaalde manier en dat kan goed en slecht uitwerken.

Intellectuele franjes in de liefde boeien u niet zo, u eist liever fysieke aandacht in een relatie. U voelt zich daarom het prettigste bij een hartstochtelijke geliefde die aandacht schenkt aan uw passie en emotionele behoeften.

Hoe meer u zich verliest in liefdesaffaires, vooral in de seksuele aspecten, hoe meer voldoening u voelt. Zorg er wel voor dat uw leven buiten de relatie niet uit balans raakt.

naar boven

Mars in Maagd

U bent een uiterst behoedzame, subtiele geliefde die veel aandacht schenkt aan de juiste sfeer en omstandigheden voor het liefdesspel.

U geeft over het algemeen de voorkeur aan een comfortabele kamer, van alle gemakken voorzien, zodat u de situatie onder controle hebt en zich kunt concentreren op de meer subtiele details van intimiteit.

Uw meest opvallende eigenschap is aandacht voor de ontelbare details van seks; al die subtiele nuances die er een eindeloos gevarieerd genot van maken. Zorg wel dat er ruimte voor spontaniteit overblijft!

naar boven

Mars in het Vierde Huis

Als geliefde bent u zorgzaam en attent en gunt u uw partner een allesomvattende seksuele ervaring. In het liefdesspel weet u een bepaalde intimiteit en geborgenheid over te brengen en dat is niet voor veel mensen weggelegd.

Om deze kwaliteiten te benadrukken moet u uw liefde in bepaalde vertrouwde, veilige omstandigheden uiten, dat past bij uw stijl.

Al is uw seksuele techniek vrij fundamenteel, uw manier van liefhebben is krachtig en uw partner hoeft maar te kikken om op u te kunnen terugvallen. U bent het meest in uw element met een partner die u als een soort ouderfiguur ziet, maar dat moet natuurlijk niet het enige zijn.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor G.G. Anderson [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 4 december 1949 kloktijd: 18:15
in Eschwege, GER U.T: 17:15
10e04, 51n11 sterrentijd: 22:48:00

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Boogschutter 12°14'17 in huis 6 direct
Maan Tweelingen 1°55'01 eind van huis 11 direct
Mercurius Boogschutter 19°19'40 in huis 6 direct
Venus Steenbok 28°38'30 in huis 8 direct
Mars Maagd 20°28'50 in huis 4 direct
Jupiter Waterman 0°44'30 in huis 8 direct
Saturnus Maagd 18°50'57 in huis 4 direct
Uranus Kreeft 3°49'44 in huis 12 retrograde
Neptunus Weegschaal 16°47'29 in huis 5 direct
Pluto Leeuw 18°08'47 in huis 3 retrograde
Maanskn.(t) Ram 15°13'15 eind van huis 10 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Kreeft 12°31'01
2de huis Kreeft 28°21'04
3de huis Leeuw 16°27'38
Imum Coeli Maagd 10°29'57
5de huis Weegschaal 15°51'26
6de huis Boogschutter 2°45'25
Descendant Steenbok 12°31'01
8ste huis Steenbok 28°21'04
9de huis Waterman 16°27'38
Medium Coeli Vissen 10°29'57
11de huis Ram 15°51'26
12de huis Tweelingen 2°45'25

Majeure aspecten
Zon Conjunct Mercurius 7°05
Zon Vierkant Saturnus 6°37
Zon Sextiel Neptunus 4°33
Zon Driehoek Pluto 5°55
Zon Inconjunct Ascendant 0°17
Maan Driehoek Venus 3°17
Maan Driehoek Jupiter 1°11
Mercurius Vierkant Mars 1°09
Mercurius Vierkant Saturnus 0°29
Mercurius Sextiel Neptunus 2°32
Mercurius Driehoek Pluto 1°11
Venus Conjunct Jupiter 2°06
Mars Conjunct Saturnus 1°38
Neptunus Sextiel Pluto 1°21
Neptunus Vierkant Ascendant 4°16
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst