•    
  Planetpositioner
  24-Mar-2018, 05:18 UT/GMT
  Sol331' 4"1n24
  Måne2753'52"19n44
  Merkur1648'47"r9n43
  Venus2122'48"7n37
  Mars342'40"23s33
  Jupiter2252' 9"r17s17
  Saturn838'37"22s17
  Uranus273'42"9n56
  Neptun1440' 6"6s53
  Pluto214'24"21s27
  Sand Månek.1341'36"r16n43
  Chiron2836'50"2n35
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for David O. Selznick [Adb], født 10 Maj 1902
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i David O.s fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i David O. med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Grunden er den, at han, efterhånden som han bliver større, uvilkårligt vil frasortere nogle af sine emotionelle reaktioner, idet han vil være sikker på, at de er retfærdige og civiliserede ­ og det betyder en ignorering og undertrykkelse af de mere selvcentrerede reaktioner,

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i David O.s indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Han er et alvorligt barn, dyb, eftertænksom og meget modvillig over for ændringer i sine nærmeste omgivelser. Det daglige livs rutiner og ritualer er meget vigtige for ham, og han vil have gavn af tidligt at få små opgaver og pligter på grund af den tilfredsstillelse, han [...]

[..] Han er i så høj grad et fornemmelses- og følelsesmenneske, at han vil kunne gribe til forskellige former for manipulation for at sikre sig nær kontakt og loyalitet fra sine nærmeste. Mystiske anfald af "sygdom" kan være hans foretrukne metode, og forældrene bør være opmærksomme [...]

Skjulte træk

[..] I disse situationer kan David O. være meget stridbar, argumenterende og umedgørlig. Efterhånden som han bliver større, kan han også begynde at dyrke besynderlige, mystiske idéer og fantasier. Der bor en skjult poet og profet i ham, og det kan give en masse konflikter, efterhånden [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Hans trang til at vide alt om verden, og hvad den indeholder, er altså ikke bare en intellektuel trang, men også en måde at etablere et følelsesmæssigt bånd til andre på. Beretninger, snak, nyheder ­ alt dette er hans livsnerve, og han kan ikke udholde at være overladt til [...]

[..] Selv om det også er vigtigt, at David O. og hans far kan more sig sammen, er der en dybere og mere alvorlig side af deres forhold ­ et potentiale for et dybt menneskeligt møde, der kan blive en stærk positiv drivkraft i udviklingen af David O.s personlighed. Drengen har [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt