•    
  Actuele planetaire posities
  18-jan-2018, 04:35 UT/GMT
  Zon281'27"20s33
  Maan957'59"17s19
  Mercurius942' 8"23s28
  Venus08'59"21s08
  Mars2451' 4"18s14
  Jupiter1934'32"16s35
  Saturnus321'33"22s30
  Uranus2440'32"9n02
  Neptunus1220'38"7s46
  Pluto1921'49"21s37
  Ware Knoop1454'12"r16n22
  Cheiron2510'36"1n22
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Rabindranath Tagore [Adb], geboren op 7 mei 1861
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Ram *Zon in Stier *Zon in het Eerste Huis *Maan in Ram *Maan in het Twaalfde Huis *Maan Conjunct Ascendant *Venus in Stier *Venus in het Eerste Huis *Mars in Tweelingen *Mars in het Derde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 7 mei 1861 om 4:02 in Calcutta, India.

Uw zonneteken is Stier. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Ram en uw Maan staat ook in Ram.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Ram

Met deze stand bent u vrij daadkrachtig in relaties. U hebt de neiging initiatieven en de leiding te nemen als het gaat om ontwikkelingen binnen de relatie.

Uw belangrijkste doel is fysiek of psychisch tot de kern van de zaak te komen. Fysiek voorspel is voor u niet zo belangrijk, maar probeert u wat dit betreft niet al te ongeduldig te zijn tegenover uw geliefde.

Deze stand geeft aan dat u in een kamer vol mensen nog opvalt. Voor een vaste relatie kunt u beter zoeken naar iemand die kalm en gereserveerd is zodat uw dominante trekken evenwichtiger worden.

U past het beste bij iemand die u het initiatief laat nemen.

naar boven

Zon in Stier

U bent elementair als het om de liefde gaat. U bent consequent en hebt een gedegen uithoudingsvermogen.

Met uw grote hart bent u goedgeefs voor uw geliefde. U doet er alles voor om uw partner te kunnen overladen met gunsten. Als tegenprestatie verwacht u eerder enorme loyaliteit en betrouwbaarheid, dan fysieke prestaties, al ligt uw voorkeur bij een fysiek affectieve partner.

U doet er goed aan voor een geliefde te kiezen die emotioneel flexibel is, want u bent zelf niet zo toegeeflijk.

De ideale partner is voor u iemand die van seksuele afwisseling houdt. Iemand die nieuwe en opwindende vormen van liefhebben weet te introduceren.

Anders dan anderen, trapt u zelden in de valkuil van jaloezie omdat u de gevoelens van uw geliefde voor u belangrijker vindt dan technische kuisheid of trouw. U bent dan ook een van de meest ontspannen partners die een mens zich kan wensen.

naar boven

Zon in het Eerste Huis

Deze stand geeft aan dat u iemand bent die de aandacht trekt. Door dit opvallende kenmerk hoeft u geen moeite te doen om een krachtige indruk te maken wanneer u iemand ontmoet die u aantrekkelijk vindt.

Omstandige versiertechnieken zijn niets voor u. Omdat u zo eerlijk bent, beginnen en eindigen uw affaires vrij abrupt, want het heeft voor u geen zin om door te gaan met een relatie die niet langer werkt.

Het grootste voordeel van deze positie is dat het een krachtige, dynamische persoonlijkheid aangeeft. Gebruik die macht echter zorgvuldig in uw liefdesrelaties.

naar boven

Maan in Ram

U bent een zeer spontaan mens dat ondoordachte beslissingen neemt als het gaat om hartstocht en liefde.

Een affaire bouwt zich wat u betreft niet geleidelijk op; die begint als een donderslag bij heldere hemel en dendert op volle toeren door. Maar uw geliefde heeft wellicht niet zoveel energie en kan uw tempo na een tijdje nauwelijks bijbenen.

U verstaat de kunst een verhouding sprankelend te houden.

U bent ook in de liefde een geboren leider en u weet steeds nieuwe, interessante invalshoeken te verzinnen om uw genegenheid te tonen. Let echter wel op of het uw partner allemaal tevreden stemt.

naar boven

Maan in het Twaalfde Huis

Zorg ervoor dat u niet al te overhaast reageert op een geliefde en denk twee keer na voor u zich compleet bindt aan wie of wat dan ook. Het is vaak beter om de gevoelens van uw geliefde te sparen door niet overhaast de hele waarheid te onthullen, ook al hebt u het gevoel dat dat beter is.

Wat voor relatie u ook hebt, het kost een hele hoop graafwerk om de ware emotionele motieven van zowel uzelf als uw geliefde te achterhalen. Verborgen ondernemingen en agenda's moeten worden onthult en uitgeplozen, maar de beloning is een diepgaand verbond op basis van wederzijds zelfinzicht, iets dat maar voor weinig mensen is weggelegd.

Voor u is een echt succesvolle relatie er een die innig, opbeurend en zelfs therapeutisch is.

naar boven

Maan Conjunct Ascendant

Door uw sterke persoonlijke aanwezigheid valt op dat u snelle, onomwonden emotionele reacties hebt. Wees extra op uw hoede en erop voorbereid dat die reacties door anderen niet altijd juist worden opgevat.

Draai niet teveel om dingen heen en probeer uw wispelturige reacties in toom te houden.

U zult ervaren dat emotionele problemen uw weerstand verminderen en dat fysieke ongemakken een bron zijn van weerzin of depressies. In elk geval bent u het beste af met een geliefde die gevoelig is voor dit probleem en u helpt om ertegen te vechten.

naar boven

Venus in Stier

Uw lustgevoelens en handelingen zijn vrij constant en het zou ideaal zijn als u een geliefde hebt die eveneens van dag tot dag eenzelfde aanpak laat zien.

Uw fysieke omgeving lijkt een goudmijn vol sensueel potentieel voor wonderschone seksualiteit.

U hebt behoefte aan een partner die u kunt bewonderen, van wie u op aan kunt omdat diens liefde duurzaam en onafhankelijk is. Voldoen aan uw ideaalbeeld bestaat bijna niet, dus heb begrip voor het feit dat uw partner niet helemaal aan uw hoge verwachtingen zal beantwoorden. Niemand is perfect.

naar boven

Venus in het Eerste Huis

Deze stand geeft een hoge mate van sociale charme en elegantie aan, naast fysieke aantrekkingskracht.

Van nature reageert u op de behoeften van andere mensen en velen van hen komen bij u voor sympathie en begrip. Laat niemand uw medeleven en tact zien als een zwakte, want mensen zullen proberen u te manipuleren en misbruik te maken van uw bereidheid om te luisteren.

Een ieder met zulke aangeboren pluspunten zou deze moeten inzetten om een potentiële geliefde langzaam te verleiden en in te pakken en niet te overrompelen.

naar boven

Mars in Tweelingen

U bent vrij leergierig en handig en u hebt de delicate kunst van het liefdesspel dan ook snel onder de knie. U zet ideeën met gemak om in daden, dus u kunt heel vaardig worden zonder veel fysieke ervaring, zolang u maar een heleboel kennis tot uw beschikking hebt.

U moet natuurlijk niet overdrijven en in één nacht te veel verschillende technieken proberen in te zetten. Van de andere kant gaat het u enorm vervelen als de fysieke expressie voorspelbaar is. Uw geliefde moet bereid zijn om te experimenteren of op z'n minst mee te gaan in wat u maar verzint, in naam van de afwisseling.

naar boven

Mars in het Derde Huis

U bent in verbaal opzicht waarschijnlijk een vrij speelse geliefde. Uw vleiende of stimulerende zinsneden voegen veel toe aan het liefdesspel.

Wellicht uit u dit talent door verheven liefdespoëzie te schrijven, wat op zich een waardevolle gave kan zijn, of gewoon door een geliefde assertief het bed in te praten. Ook bent u vrij inventief, u verzint steeds weer nieuwe kicks voor uw partner.

Mocht deze stand problemen geven dan is het omdat u de ontwikkeling van diepgaande persoonlijke communicatie in een relatie over het hoofd ziet.

U bent een heel kordaat mens. U bent zelden overemotioneel of buitensporig in een affaire, al bent u wel mededeelzaam. Uw stijl in de liefde is vriendelijk en subtiel en u bent het beste af met iemand die tederheid in de liefde weet te waarderen.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Rabindranath Tagore [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 7 mei 1861 kloktijd: 4:02
in Calcutta, India U.T: 22-08-32
88e22, 22n32 sterrentijd: 19:00:58

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Stier 16°18'34 in huis 1 direct
Maan Ram 13°02'42 in huis 12 direct
Mercurius Ram 29°51'13 in huis 1 direct
Venus Stier 15°02'36 in huis 1 direct
Mars Tweelingen 22°06'14 in huis 3 direct
Jupiter Leeuw 17°52'29 in huis 5 direct
Saturnus Maagd 2°40'06 in huis 5 stationair (D)
Uranus Tweelingen 10°34'27 in huis 2 direct
Neptunus Ram 0°44'43 in huis 12 direct
Pluto Stier 9°07'44 in huis 1 direct
Maanskn.(t) Steenbok 15°28'19 in huis 10 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Ram 20°03'40
2de huis Stier 22°58'24
3de huis Tweelingen 19°32'57
Imum Coeli Kreeft 14°02'04
5de huis Leeuw 10°15'22
6de huis Maagd 11°50'52
Descendant Weegschaal 20°03'40
8ste huis Schorpioen 22°58'24
9de huis Boogschutter 19°32'57
Medium Coeli Steenbok 14°02'04
11de huis Waterman 10°15'22
12de huis Vissen 11°50'52

Majeure aspecten
Zon Conjunct Venus 1°16
Zon Vierkant Jupiter 1°34
Zon Conjunct Pluto 7°11
Maan Driehoek Jupiter 4°50
Maan Sextiel Uranus 2°28
Maan Conjunct Ascendant 7°01
Mercurius Driehoek Saturnus 2°49
Venus Vierkant Jupiter 2°50
Venus Conjunct Pluto 5°55
Mars Sextiel Jupiter 4°14
Mars Sextiel Ascendant 2°03
Jupiter Driehoek Ascendant 2°11
Saturnus Inconjunct Neptunus 1°55
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst