•    
  Planetpositioner
  23-Apr-2018, 22:14 UT/GMT
  Sol342' 1"12n45
  Måne170' 7"16n13
  Merkur742' 0"1n02
  Venus293'55"20n28
  Mars203' 2"22s58
  Jupiter2013'39"r16s34
  Saturn97'15"r22s14
  Uranus2847'29"10n33
  Neptun1540'14"6s30
  Pluto2117'13"r21s28
  Sand Månek.1114' 8"r17n24
  Chiron020'59"3n17
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Barbara Hutton [Adb], født 14 November 1912
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Barbaras fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører hende. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Barbara med at hjælpe hende til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for hende.

[..] Derfor vil noget af den bedste hjælp, forældrene kan give hende i hendes opvækst, være en villighed til at være åben og ærlig angående konflikter og problemer i familien. En anden meget positiv side af hendes farverige og individualistiske natur er en medfødt sans for æresbegreber [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Barbaras indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Hun er ikke af naturen umedgørlig eller uimodtagelig. Men hun har en energisk og stærk personlighed og må regelmæssigt spille med musklerne, fysisk såvel som psykisk, for at afprøve sin styrke og indflydelse. Digteren William Ernest Henley skrev engang: "Jeg er min skæbnes [...]

[..] Hendes dybe trang til at kunne klare alting selv gør hende uvillig til at give afkald på selvstændighed gennem for meget afhængighed af andre, og hun vil derfor prøve at overgå ­ og kæmpe med ­ selv dem, hun holder allermest af. Hun må bevise over for sig selv, at hun kan [...]

Skjulte træk

[..] Barbara er sin egen værste kritiker, idet hun sommetider stiller forventninger til sig selv om heroiske bedrifter, når hun i virkeligheden har behov for at slappe af og tillade sig at kludre lidt med tingene. Hvis hun har søskende, som er bedre i stand til at vise deres [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Ikke desto mindre bliver hun dybt berørt af ethvert bevis på ægte omsorg og loyalitet, og hun glemmer aldrig spontan venlighed og løfter, der bliver holdt. Frem for alt oplever Barbara sine forhold til andre som en kilde til orden og stabilitet, og hun har derfor behov for [...]

[..] Der er en betydelig idealisme i Barbaras kærlighed til sin mor, og det kan sommetider være svært for hende at betragte hende som et almindeligt menneske, der er i stand til at klare sig selv. Undertiden vil Barbara måske ligefrem vende op og ned på det normale forældre-barn [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt