•    
  Actuele planetaire posities
  22-jan-2018, 08:54 UT/GMT
  Zon216'46"19s39
  Maan117'48"3s00
  Mercurius1549'53"23s22
  Venus524'15"20s02
  Mars2725'59"18s52
  Jupiter207'43"16s43
  Saturnus349' 6"22s30
  Uranus2444'21"9n04
  Neptunus1228' 9"7s43
  Pluto1930'15"21s36
  Ware Knoop1457'46"16n21
  Cheiron2520'24"1n25
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Spiro Agnew [Adb], geboren op 9 november 1918
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon in Schorpioen, Maan in Steenbok *Ascendant in Boogschutter, Jupiter in het Achtste Huis *Maan in het Tweede Huis *Saturnus in het Negende Huis *Zon in het Elfde Huis *Venus in het Elfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 9 november 1918 om 9:00 in Forest Hill, Maryland.

Uw zonneteken is Schorpioen. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Boogschutter en uw Maan staat in Steenbok.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

naar boven

Zon in Schorpioen, Maan in Steenbok

U hebt een duidelijk doel voor ogen; gezag krijgen en anderen sturen. Deze doelstelling, in combinatie met uw nogal gesloten, ambitieuze karakter kan de oorzaak zijn van conflicten in uw bestaan. Maar deze persoonlijkheidsfactoren maken ook duidelijk dat u veel kunt bereiken. Met uw assertiviteit en vasthoudendheid bent u geknipt als manager en supervisor op welk gebied dan ook. Hebt u het voor het zeggen dan bent u veeleisend naar anderen, maar ook naar uzelf. U bent vaak somber en kunt uzelf helemaal onderdompelen in zwartgallige gedachten. De sleutel tot meer balans in uw karakter ligt in intensieve studie van uw psyche (u hebt een aangeboren talent voor diepgaand onderzoek) om zo meer zelfkennis op te doen.

naar boven

Ascendant in Boogschutter, Jupiter in het Achtste Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Boogschutter aan de horizon. De heerser Jupiter staat in het achtste huis.

Boogschutter als ascendant kan op een leven duiden dat vrij dualistisch verloopt. Situaties komen voorbij alsof er slechts twee categorieën zijn, succes of falen.

Als het u lukt om uw interessegebied te verplaatsen van alledaagse, triviale zaken naar diepzinnigere onderwerpen, zal uw geest zich zeer filosofisch ontwikkelen, gericht zijn op rechtspraak en vrede en eerder intuïtief dan rationeel werken. Uw leven zal hoe dan ook gekleurd worden door vrij impulsieve en koppige neigingen en de tendens om een extreme houding aan te nemen.

Probeert u in de loop van uw bestaan uw intuïtie te trainen en psychologisch inzicht te ontwikkelen, zodat u in staat bent om anderen bij te staan met uw adviezen.

Boogschutter geeft u een grote liefde voor de natuur en een vrij extravert, expressief en hartstochtelijk optreden. U bent regelmatig tot over uw oren verliefd. U bent een intellectueel, een intelligent persoon, die gelukkig ook een goede emotionele ontwikkeling doormaakt.

Uw liefdesleven zal intens en afwisselend zijn. Uw geliefde kan u wellicht moeilijk doorgronden. U komt van de ene kant hartstochtelijk en energiek over, maar omdat uw ascendant een beweeglijk teken is vertoont u ook de tegengestelde neiging om betrokkenheid in de liefdesrelatie te ontlopen. Dat is te wijten aan uw innerlijke drang naar persoonlijke vrijheid.

Over het algemeen zal het teken Boogschutter u naar omstandigheden leiden waarin uw fysieke lichaam, uw emoties en uw gedachten zich vrij kunnen ontwikkelen. Op intellectueel niveau hebt u wellicht de neiging om uzelf te verdiepen in de complexiteit van filosofie, metafysica, religie of rechtspraak. U bent veelzijdig genoeg om meer dan een onderwerp tegelijk te bestuderen, terwijl u niet vergeet om ook uw lichaam in beweging te houden, want u hebt behoefte aan zowel intellectuele als fysieke training.

Deze stand van Jupiter kan een lang leven aangeven, waarin u diepgaande intellectuele en psychologische inzichten opdoet. Zakelijke activiteiten binnen het huwelijk of in samenwerking met een partner zullen zeer succesvol zijn. Daarbij bestaat de kans dat u een grote som geld erft van een ouder familielid.

NB: Jupiter staat technisch gezien op de grens van huis 7 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 8.

naar boven

Maan in het Tweede Huis

De Maan staat in het tweede huis van uw geboortehoroscoop. Uw zakelijke pad en bron van inkomsten zijn verdeeld over allerlei activiteiten waarin u steeds met veel mensen te maken hebt. Deze stand is over het algemeen gunstig.

Beroepsmatig verdient u geld met populaire activiteiten of met publiek.

Wees hoe dan ook voorbereid op een gevarieerd en afwisselend financieel plaatje. Probeer uw geldzaken te richten op de massa want daar hebt u een neus voor en daar ligt uw kans van slagen.

naar boven

Saturnus in het Negende Huis

Saturnus staat in het negende huis van uw geboortehoroscoop. Dit geeft aan dat u weerstand voelt tegen nieuwe ontwikkelingen en groei, wat u overdreven voorzichtig maakt in de planning van belangrijke zaken.

Praktisch gezien bent u zeer serieus en overdenkt u alles grondig, maar u hebt geen hoge dunk van uw eigen intelligente mogelijkheden. U hebt als het ware faalangst als het gaat om studeren of uw grenzen verleggen. Probeer uw angsten te overwinnen en zie uitdaging in uw ontwikkeling en kansen, anders loopt u het gevaar depressief te worden.

naar boven

Zon in het Elfde Huis

De Zon staat in het elfde huis van uw geboortehoroscoop.

Over het algemeen is dit een gunstige stand. U krijgt in uw leven steun van vrienden met belangrijke posities. Op middelbare leeftijd is de kans groot dat uw reputatie en aanzien groeit door uw netwerk van belangrijke personen. Het lot is u gunstig gezind. U hebt een sterk karakter en krijgt alle kansen om uw wensen optimaal in vervulling te laten gaan.

Spiritueel gezien bent u loyaal, eerlijk en recht door zee. Ook hebt u een soort superioriteitsgevoel en bent u zich bewust van uw individualiteit.

naar boven

Venus in het Elfde Huis

Venus staat in het elfde huis van uw geboortehoroscoop. Uw aspiraties in het leven zijn absoluut esthetisch verantwoord en artistiek.

U streeft naar vrede en harmonie en als het aan u ligt zou de wereld er humaner, vriendelijker en mooier uitzien. Venus in dit huis verhoogt de kans dat uw vrienden u veel winst en vreugde opleveren. Uw vrienden steunen u en hebben het beste met u voor. Uw netwerk is kleurrijk en u omringt zich graag met sympathieke, artistieke mensen.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Spiro Agnew [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 9 november 1918 kloktijd: 9:00
in Forest Hill, MD (US) U.T: 14:00
76w23, 39n35 sterrentijd: 12:06:11

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Schorpioen 16°22'07 in huis 11 direct
Maan Steenbok 20°35'53 in huis 2 direct
Mercurius Boogschutter 0°59'06 in huis 12 direct
Venus Schorpioen 12°46'30 in huis 11 direct
Mars Boogschutter 28°36'44 in huis 1 direct
Jupiter Kreeft 15°46'05 eind van huis 7 retrograde
Saturnus Leeuw 27°24'27 in huis 9 direct
Uranus Waterman 23°48'21 eind van huis 2 stationair (D)
Neptunus Leeuw 9°19'34 in huis 8 stationair (R)
Pluto Kreeft 6°26'59 in huis 7 retrograde
Maanskn.(t) Boogschutter 13°14'23 in huis 1 direct
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Boogschutter 13°04'21
2de huis Steenbok 16°51'14
3de huis Waterman 25°37'10
Imum Coeli Ram 1°41'10
5de huis Stier 0°23'39
6de huis Stier 23°11'12
Descendant Tweelingen 13°04'21
8ste huis Kreeft 16°51'14
9de huis Leeuw 25°37'10
Medium Coeli Weegschaal 1°41'10
11de huis Schorpioen 0°23'39
12de huis Schorpioen 23°11'12

Majeure aspecten
Zon Sextiel Maan 4°14
Zon Conjunct Venus 3°36
Zon Driehoek Jupiter 0°36
Zon Vierkant Uranus 7°26
Zon Vierkant Neptunus 7°03
Maan Sextiel Venus 7°49
Maan Oppositie Jupiter 4°50
Mercurius Vierkant Saturnus 3°35
Venus Driehoek Jupiter 3°00
Venus Vierkant Neptunus 3°27
Mars Driehoek Saturnus 1°12
Mars Sextiel Uranus 4°48
Jupiter Inconjunct Ascendant 2°42
Saturnus Oppositie Uranus 3°36
Neptunus Driehoek Ascendant 3°45
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst