•    
  Actuele planetaire posities
  25-maa-2018, 06:24 UT/GMT
  Zon433'16"1n49
  Maan1240' 4"20n11
  Mercurius1634'57"r9n41
  Venus2240'22"8n08
  Mars417'59"23s33
  Jupiter2249' 8"r17s16
  Saturnus841' 6"22s16
  Uranus277' 5"9n57
  Neptunus1442'23"6s52
  Pluto215'17"21s27
  Ware Knoop1341'43"16n43
  Cheiron2840'34"2n37
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Cyrano de Bergerac [Adb], geboren op 6 maart 1619
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Cyrano de Bergeracs geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Cyrano de Bergerac al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

Cyrano de Bergerac is een kleine filosoof in de dop, die van nature een scherp oog heeft voor de tegenstellingen in het leven. Dat wil zeggen dat hij bij het opgroeien onophoudelijk en op een steeds diepzinniger manier er mee bezig is om na te gaan of iets wat hij meemaakt

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Cyrano de Bergeracs innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Ook al zou zijn naaste familie proberen om hem een te beperkt patroon van normen en waarden op te leggen, als hij wat ouder wordt en met de grote wereld in contact komt, hij zal dat terzijde schuiven. Hij zal zich door zijn eigen sympathieën en antipathieën laten leiden [...]

[..] Cyrano de Bergerac heeft hulp nodig om een beetje zelfvertrouwen op te bouwen ­ niet in de zin van hem een beetje naar de mond praten, dat nergens toe verplicht, maar in de vorm van het echt serieus nemen van zijn denkbeelden en gevoelens. Hoe eerder zijn ouders hem in dit [...]

Verborgen trekjes

[..] Zijn ouders hoeven zich niet in te spannen om deze sterke en eigenzinnige impulsen in te perken, want het is heel waarschijnlijk dat Cyrano de Bergerac die uit zichzelf al zal onderdrukken, omdat hij bang is te vervreemden van iedereen om wie hij veel geeft. Maar als hij [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Hoewel het aan de buitenkant kan lijken alsof hij zich wat aanpast in zijn pogingen om het anderen altijd maar weer naar de zin te maken, vindt hij het diep van binnen moeilijk om te begrijpen dat anderen hun liefde op een minder intensieve uiten, maar anderen in feite net [...]

[..] Ook kunnen er zich externe factoren voordoen, zoals drukke werkzaamheden of problemen binnen het gezin, die maken dat Cyrano de Bergeracs vader minder tijd voor zijn zoon heeft dan die wel zou willen. Het is echter de kwaliteit van de relatie die belangrijk is, niet het [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst