•    
  Planetpositioner
  17-Jan-2018, 02:15 UT/GMT
  Sol2654'24"20s46
  Måne2653'23"19s10
  Merkur87'43"23s26
  Venus2846'12"21s24
  Mars2410'19"18s03
  Jupiter1925'26"16s33
  Saturn314'14"22s31
  Uranus2439'40"9n02
  Neptun1218'44"7s47
  Pluto1919'35"21s37
  Sand Månek.1455'12"r16n21
  Chiron258' 9"1n21
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Paul Hewitt [Adb], født 22 November 1949
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Skytten, Månen i Stenbukken *Ascendanten i Tvillingerne, Merkur i 6. hus *Saturn i 5. hus *Solen i 6. hus *Månen i 8. hus *Venus i 8. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 22 November 1949 kl. 18:19 i Toronto,.

Dit soltegn er Skytte. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Tvilling, og din Måne står i Stenbuk.

I tilfælde af at du undrer dig over, hvorfor du bliver kaldt for en Skytte i denne rapport: Hvis du var blevet født 7 ur 3 minutter tidligere, ville du være det foregående tegn Skorpion. Det eksakte tidspunkt, hvor Solen bevæger sig fra et tegn og ind i det næste, varierer fra år til år.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Skytten, Månen i Stenbukken

Din Skytte-prægede impulsivitet og hurtighed har gavn af den hensigtsmæssighed og pålidelighed, som er indeholdt i Stenbukken. Ambitionerne bliver rettet mod højere lærdom og tænkning. Dit liv har form og orden, og du går metodisk til værks i forbindelse med dine gøremål. Der hviler en aura af respektabilitet over alle sider af din tilværelse. Dit kærlighedsliv kan dog blive noget mindre givtigt. Du virker selvberoende, og du har svært ved at give tilstrækkeligt slip til at kunne acceptere et andet menneske. Du er styret af dine ambitioner og din praktiske natur og nærmer dig andre mennesker med forsigtighed, ofte ligefrem mistro. Nøglen til et mere harmonisk selv ligger i opnåelsen af den rette balance mellem din impulsive, optimistiske individualitet og din urokkelige, rutineprægede personlighed. Prøv at bevare livsmodet uden at give flyvskheden frit spil.

til top

Ascendanten i Tvillingerne, Merkur i 6. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg tegnet Tvillingerne op i horisonten. Dets hersker, Merkur, står i 6. hus.

Dit opstigende tegn og placeringen af tegnets hersker giver nogle generelle oplysninger vedrørende de overordnede tendenser i din kurs i livet og supplerer de oplysninger vedrørende dit temperament, som tidligere er blevet anført i forbindelse med placeringerne af Solen og Månen.

Tvillingerne er det tredje tegn i Dyrekredsen, og blandt dets vigtigste psykologiske indvirkninger på livet optræder følgende: intellektuelle aktiviteter, humanisme og en afsky for vold, en konstant tvivl vedrørende mentale begreber, tøven og akademiske interesser.

Mennesker, hvis Ascendant-tegn er Tvillingerne, virker sædvanligvis elegante, slanke, udtryksfulde og har et meget medmenneskelige ansigtsudtryk. Det er personer med visse litterære tilbøjeligheder, de har håndelag for manuelt arbejde og håndværk, er lærenemme, kompetente, vittige, opfindsomme og meget nysgerrige og spidsfindige.

En Tvillinge-Ascendant vil altid udmærke sig ved sin mundtlige og skriftlige veltalenhed, sin travle hverdag og bestandigt manglende evne til at realisere hurtige og bevidste beslutninger. Som Tvilling bør du forsøge at kompensere for din tøven ved hjælp af din hurtige tankegang.

Din indstilling over for livets hændelser vil være venlig og generøs (inden for visse grænser), men ikke altid heldig på grund af for stor vaklen i situationer, som kræver en beslutning. Du besidder evnen til at stige opad i livet med udgangspunkt i dine egne intellektuelle evner.

Din tankegang er åben og generøs, og dit intellekt fungerer selvstændigt; men ved mange lejligheder vil din dømmekraft være "fordrejet". Du bør begrænse antallet af nytteløse diskussioner, stridigheder og ugunstige skænderier, da disse udgør dine værste fjender.

For at få succes bør du betone dine litterære og videnskabelige studier, give dit strålende intellekt frie tøjler i de rigtige situationer og bruge din medfødte flid til at skrive, rejse, kommunikere og analysere mennesker. Inden for alle disse aktiviteter vil du kunne yde dit bedste.

Merkur, som styrer dit liv, står i 6. hus. Det er huset for arbejde, helbred og arbejdsrelationer.

Der synes at optræde en vis tilbøjelighed til mental svaghed og nervøsitet som følge af en besættelse af bestemte ideer, som måske har forbindelse til din følelsesmæssige natur.

Merkurs placering antyder, at du er en intellektuel arbejdskraft med en skarp og dygtig sans for videnskabelig forskning, men kun din dynamiske drivkraft vil få disse tendenser til at materialisere sig.

til top

Saturn i 5. hus

Saturn stod i dit 5. hus ved fødslen. Omstændighederne kan tvinge dig til at optræde mere ydmygt og tålmodigt i forbindelse med kærlighed og i reaktionen på de forhindringer, som vil opstå mellem dig og din elskede.

Det er muligt, at disse forhindringer, såfremt du ikke er i stand til at styre dit temperament ordentligt, kan fremkalde en reaktion hos dig, som er barsk og streng. Du bør betragte disse ting i lyset af et spirituelt årsags- virkningsforhold.

Det må tilrådes, at du udviser stor forsigtighed i forbindelse med forretningsmæssige spekulationseventyr og ikke involverer dig i aktiviteter, som indebærer en større risiko.

Du bør bestræbe dig på at engagere dig i meget forskelligartede, menneskelige kærlighedsoplevelser, så din evne til at kommunikere bliver forbedret. Du bør være oprigtig over for dig selv. I det skjulte nærer du et ønske om at blive engageret i menneskelige relationer, men du har tilsyneladende mistet evnen til at forholde dig til andre. Lidt større åbenhed og tillid til dem, du holder af, kunne være en god kurs at følge.

til top

Solen i 6. hus

Solen stod i dit 6. hus ved fødslen. Denne placering tyder på, at du i alle aktiviteter kan blive pålagt visse ting af omgivelserne. Din generelle orientering i tilværelsen vil handle om at udrette noget ved at opfylde dine erhvervsmæssige forpligtelser. I helbredsmæssig henseende er denne astrologiske placering ikke ideel, eftersom Solens livgivende energi her har mindre magt og nu og da giver dig en oplevelse af at mangle fysisk styrke. Du er imidlertid tilbøjelig til at passe godt på dit helbred. I omgangen med arbejdskolleger og underordnede vil du udvise en værdig, stærk, men gavmild indstilling.

Du vil arbejde med en veludviklet stolthed i alt, hvad du foretager dig.

til top

Månen i 8. hus

Månen stod i dit 8. hus ved fødslen. Da Månen giver en evne til intens sanseoplevelse, vil du kunne opleve, at din interesse gradvist vækkes for seksuelle forhold, overnaturlig og spiritistisk forskning og mentale grublerier over forestillingen om, at der måske findes et liv efter døden.

På et tidspunkt i dit liv vil du få mulighed for at arve fra kvindeligt hold eller fra din mors side af familien.

til top

Venus i 8. hus

Venus stod i dit 8. hus ved fødslen. Dette er en gunstig placering med hensyn til muligheden for økonomisk gevinst via en forretning, der er ejet af din ægtefælle eller af samarbejdspartnere.

Rent psykologisk vil du opleve mange harmoniske situationer i forbindelse med dine seksuelle forhold.

Hvis din indre vækst er af en sådan art, at din vitale energi er rettet mod spirituelle frem for materielle glæder, så vil du opnå tilfredsstillelse og lykke ved at forske i livets og dødens mysterier.

Du burde få nogle glimrende muligheder for økonomisk og social fremgang omkring midten af livet, eller når du omsider stabiliserer din tilværelse i et ægteskab eller anden form for nært forhold.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Paul Hewitt [Adb] (mand)
født den 22. november 1949 lokaltid: 18:19
i Toronto, Canada U.T.: 22:19
79w23, 43n39 sid. tid: 21:07:44

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Skytte 0°17'49 i hus 6 direkte
Måne Stenbuk 5°55'28 i hus 8 direkte
Merkur Skytte 0°52'07 i hus 6 direkte
Venus Stenbuk 17°27'08 i hus 8 direkte
Mars Jomfru 14°36'26 i hus 5 direkte
Jupiter Stenbuk 28°33'52 i hus 9 direkte
Saturn Jomfru 18°11'51 i hus 5 direkte
Uranus Krebs 4°15'28 i hus 2 retrograd
Neptun Vægt 16°28'42 i hus 5 direkte
Pluto Løve 18°11'51 i hus 4 stationær (R)
Sand Måneknude Vædder 15°44'44 i hus 11 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Tvilling 11°19'39
2.Hus Krebs 2°56'07
3.Hus Krebs 22°30'56
Imum Coeli Løve 14°27'51
5.Hus Jomfru 13°34'21
6.Hus Vægt 25°01'14
Descendant Skytte 11°19'39
8.Hus Stenbuk 2°56'07
9.Hus Stenbuk 22°30'56
Medium Coeli Vandbærer 14°27'51
11.Hus Fisk 13°34'21
12.Hus Vædder 25°01'14

Større aspekter
Sol Konjunktion Merkur 0°34
Sol Sekstil Jupiter 1°44
Måne Opposition Uranus 1°40
Merkur Sekstil Jupiter 2°18
Venus Trigon Mars 2°51
Venus Trigon Saturn 0°45
Venus Kvadrat Neptun 0°58
Venus Kvinkuns Pluto 0°45
Mars Konjunktion Saturn 3°35
Mars Kvadrat Ascendant 3°17
Neptun Sekstil Pluto 1°43
Neptun Trigon Ascendant 5°09
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt