•    
  Planetpositioner
  20-Maj-2018, 21:59 UT/GMT
  Sol2949'45"20n07
  Måne1335' 1"17n11
  Merkur1218'19"13n40
  Venus138' 6"25n03
  Mars146'40"21s56
  Jupiter1651'47"r15s41
  Saturn818'31"r22s18
  Uranus016'38"11n05
  Neptun1615'48"6s17
  Pluto215'53"r21s32
  Sand Månek.823'53"18n10
  Chiron133'31"3n47
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Ed Steinbrecher [Adb], født 4 April 1930
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Eds fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Ed med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Derfor vil man måske, efterhånden som han bliver større, synes at han er meget skødesløs eller rodet med sine ting og ejendele. Glemsomhed med hensyn til hjemlige pligter og skolearbejde vil også kunne forekomme i takt med, at han bliver ældre og bevæger sig mere ud i omverdenen [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Eds indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Det kan være nødvendigt, at forældrene gør sig særlig umage med at få ham til at forstå værdien af hårdt arbejde, tålmodighed og en smule ydmyghed, således at han kan få gjort sine strålende fantasier lidt mere jordnære. Men det er alligevel denne frodige og altid tilstedeværende [...]

[..] Han er meget intuitiv og selv som ganske lille følsom nok til at kunne mærke, hvornår et nej fra forældre eller lærere er baseret på ægte fornuft, og hvornår det blot er udtryk for voksnes gnavenhed, misundelse eller ubevidste demonstration af magt. Det sidstnævnte vil med [...]

Skjulte træk

[..] Hans skjulte frygt vil sandsynligvis komme til udtryk ved en særlig intens tilknytning til bestemte mennesker, kæledyr, ting han holder af, eller velkendte ritualer, som giver en følelse af stabilitet, alt imens han også prøver at skabe spænding i tilværelsen ved en rastløs [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Frem for alt er ord af stor betydning for Ed, og en god kommunikationsstrøm ­ ligegyldig hvor "overfladisk" eller "dum" den kan synes ­ er helt afgørende for ham i ethvert vigtigt forhold. Alsidig, intelligent og nysgerrig som han er, bør hans videbegærlige natur og ivrighed [...]

[..] Konflikter imellem forældrene bør aldrig blive brugt som grund til indgreb i udviklingen af forholdet mellem Ed og hans far. Selv i tilfælde af at en adskillelse mellem far og søn er uundgåelig på grund af vanskelige omstændigheder, er det kvaliteten af deres samvær i den [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt