•    
  Planetpositioner
  21-Feb-2018, 04:21 UT/GMT
  Sol228'52"10s35
  Måne56'14"8n19
  Merkur530'57"11s07
  Venus1246'39"8s06
  Mars1535'33"22s16
  Jupiter2249'29"17s21
  Saturn642'22"22s23
  Uranus2535'38"9n23
  Neptun1330' 8"7s19
  Pluto2025'11"21s31
  Sand Månek.1449'35"r16n23
  Chiron2647'52"1n55
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Rudy Gatlin [Adb], født 20 August 1952
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Rudys fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Rudy med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Hans højtudviklede intuitive evner sætter ham i stand til hurtigt at opfange essensen af mennesker, situationer og problemer og derved komme frem til originale løsninger på næsten magisk vis. Disse intuitive evner, der inden for dybdepsykologien beskrives som opfattelse [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Rudys indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Der er stil over alt, hvad han foretager sig, men sommetider kan han godt skabe sig lidt og presse situationen for alt, hvad han kan få ud af den ­ altsammen blot for at tilføre den kedsommelige virkelighed noget spænding og magi. Han kan være meget kærlig og loyal og har [...]

[..] Rudy vil måske møde uvilje fra sine jævnaldrende på grund af sin tendens til at brillere over for langsommere børn, der ikke har lige så stor udstråling. Hvis han kommer såret og oprørt hjem fra skole, fordi han er blevet hånet og drillet, så lyt til hans følelser og hjælp [...]

Skjulte træk

[..] Hans ligegyldighed over for hverdagens ritualer dækker over en dyb længsel efter velordnede omgivelser, hvor han kan hengive sig til sine fantasier i tryg vished, om at alt vil forblive sikkert i omverdenen. Han vil derfor kunne reagere på forandringer og urolige forhold [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

Til trods for sin fantasifulde indre verden er Rudys største behov i forhold til andre følelsen af, at de kan sørge for en orden og struktur, der holder sammen på hans verden. Skønt han godt kan give udtryk for sårethed og ængstelse ved en urolig opførsel, tragter han [...]

[..] Selv om hans far måske føler sig alt andet end magtfuld, er sønnen ikke desto mindre noget tryllebunden af sin far ­ og sommetider endda lidt bange for ham, selv om faderens opførsel og væremåde måske slet ikke lægger op til det. Men Rudy oplever i sin far snarere en mytisk [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt