•    
  Actuele planetaire posities
  21-jan-2018, 09:04 UT/GMT
  Zon116' 8"19s52
  Maan1847'39"7s09
  Mercurius1421'25"23s25
  Venus49'21"20s19
  Mars2649'13"18s43
  Jupiter200' 3"16s41
  Saturnus342'37"22s30
  Uranus2443'22"9n03
  Neptunus1226'20"7s44
  Pluto1928'15"21s36
  Ware Knoop1456'30"16n21
  Cheiron2518' 1"1n24
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Alex Eisenhower [Adb], geboren op 10 oktober 1980
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Leeuw Ascendant *Zon in Weegschaal *Zon in het Derde Huis *Maan in Weegschaal *Maan in het Derde Huis *Venus in Maagd *Venus in het Eerste Huis *Mars in Schorpioen *Mars in het Vierde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Mannelijk, geboren op 10 oktober 1980 om 3:03 in Phoenixville, Pennsylvania.

Je zonneteken is Weegschaal. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Leeuw en je Maan staat in Weegschaal.

naar boven

Leeuw Ascendant

Je bent graag het middelpunt en komt sterk, zelfverzekerd en soms dominant over, zelfs als iets je dwars zit.

Je neemt graag de leiding en dat kun je ook goed, zolang je maar niet vergeet dat leiderschap een voorrecht is dat verantwoordelijkheid en macht met zich meebrengt.

Je kunt je heel koppig opstellen, vooral als je trots is gekrenkt. Je bent idealistisch en mensen moeten hun integriteit eerst aan jou bewijzen.

Je omringt jezelf graag met kostbare en elegante zaken waarmee je in de buitenwereld kunt paraderen. Onthoud dat iets dat indruk maakt op anderen niet vanzelfsprekend goed is. Je moet het verschil leren zien.

Anderen kunnen je al dan niet knap of aantrekkelijk vinden, maar als je ouder wordt is het vooral je grootmoedige houding die anderen het gevoel geeft dat je betrouwbaar bent. Je bent geliefd bij heel veel mensen en de meesten zullen veel respect voor je hebben.

naar boven

Zon in Weegschaal

Je bent hartelijk, affectief en graag onder de mensen. Daardoor blijf je niet onopgemerkt op de achtergrond, al ben je niet opdringerig. Je bent behoorlijk wilskrachtig en vaak degene in een groep die zorgt dat er iets gebeurt.

Je geniet van mooie dingen en hebt een hekel aan alles wat lelijk is. Je liefde voor schoonheid betreft niet alleen jezelf. Je houdt van mooie huizen en interieurs, een lieflijk landschap, kunst en muziek. Daarvoor ontwikkel je een opvallend goede smaak.

Wanneer je een beslissing moet nemen, valt het je vaak moeilijk om een knoop door te hakken. Dat komt omdat je oog hebt voor meerdere kanten van een onderwerp en daardoor moeilijk een keuze maakt. Jouw gave om tegengestelde kanten te begrijpen maakt je een uitstekende bemiddelaar wanneer anderen een meningsverschil hebben. Jij kunt hen ook beide kanten laten zien.

naar boven

Zon in het Derde Huis

Je geest is actief en snel. Je bent vrij nieuwsgierig. Je praat graag en stelt veel vragen, maar soms ratel je door zonder veel te zeggen. Hoe meer je kunt zien en meemaken, hoe gelukkiger je bent.

Je nieuwsgierigheid en gewiekstheid helpen je op school, maar je moet leren om streng te zijn voor jezelf.

Later zal communicatie een belangrijk onderdeel van je carrière uitmaken.

Je schermt graag met je kennis, op een vriendelijke of onvriendelijke manier, door bijvoorbeeld woordspelletjes te doen of puzzels op te lossen, of te bekvechten.

NB: De Zon staat technisch gezien op de grens van huis 2 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 3.

naar boven

Maan in Weegschaal

Je wilt dat het leven wonderschoon is en denkt liever niet aan onaangename dingen. Je bent affectief, vriendelijk en lief, maar het kan zijn dat je de tekortkomingen van anderen, die je toch in de gaten moet houden, bij voorkeur over het hoofd ziet. Je bent vredelievend en gaat liever niet de strijd aan met anderen.

Je bent graag in gezelschap van een of meerdere vrienden, zodat je kunt babbelen en vriendelijk zijn tegen iedereen. Maar als er werk verzet moet worden, probeer je met zoete woorden eronderuit te komen of het door iemand anders op te laten knappen. Mensen houden toch wel van je, niet om de manier waarop je moeilijkheden weet te omzeilen, maar om je oprechte charmes. Je bent echt een aardig en liefdevol persoon. Probeer die kant van jezelf te ontwikkelen.

naar boven

Maan in het Derde Huis

Je gevoelens hebben zo'n invloed op je gedachtegang dat het wellicht onmogelijk voor je is om objectief te zijn, tenzij je er heel veel moeite voor doet. Toch weet je precies wat wel en niet goed voor je is en naarmate je ouder wordt leer je het verschil tussen iets beoordelen in een emotionele vlaag, of met een scherpe intuïtie.

Je kunt heel goed je gevoel verwoorden.

Je gewoontes hebben veel effect op je denken en handelen. Wees voorzichtig met emotionele vooroordelen en opvattingen die anderen je hebben aangeleerd.

naar boven

Venus in Maagd

Je doet de mensen om wie je geeft graag een plezier, want door dienstbaarheid toon je ondermeer liefde en vriendschap. Het enige probleem in je relaties is dat je gelooft dat mensen van je houden om wat je doet en niet om wie je bent. Je onderschat wellicht je eigenwaarde en ziet niet in waarom anderen om je geven. Leer net zoveel van jezelf te houden als van anderen.

Je stelt hoge eisen, maar die overheersen nooit je gevoel voor stijl en vorm.

Leer om in relaties niet alles en iedereen die niet aan jouw hoge eisen van schoonheid en plicht beantwoordt, af te wijzen.

Je bent heel gedisciplineerd.

naar boven

Venus in het Eerste Huis

Dit is een hele gunstige stand omdat het zegt dat je een zeer prettige indruk maakt op anderen en geliefd bent. Je besteedt veel aandacht aan je uiterlijk, je ziet er niet graag slonzig uit. Waarschijnlijk ontwikkel je een bepaald artistiek talent, dat wordt gestimuleerd door je gevoel voor vorm en compositie.

Je doet echt je best aangenaam met anderen om te gaan. Meestal probeer je conflicten met diplomatie en tact te bestrijden, niet door je vuist op tafel te slaan. Kom voor jezelf en voor je rechten op wanneer dat nodig is, desnoods met harde hand. Je kunt de wereld meer schoonheid brengen en als je charme en kracht leert combineren, zal dat heel effectief uitwerken.

naar boven

Mars in Schorpioen

Je hebt een sterke wil en je laat zonder poespas weten wat je wilt. Toch lijk je niet bijzonder opdringerig, eerder aanhoudend. Als iemand je kwaad maakt, ontplof je niet, maar begint er wel iets te broeien. Dat je van streek bent wordt duidelijk door de neiging om dan sarcastische en bittere opmerkingen te maken.

Ook de intensiteit van je woede, al is die ingehouden, kan vrij beangstigend zijn. Vooral voor mensen die niet zo'n sterke emoties hebben als jij.

Als het nodig is ben je een vechter, maar je bent er niet op uit. Neem je de uitdaging aan, dan vecht je met hart en ziel.

Je bent heel emotioneel betrokken bij de wereld om je heen en er is maar weinig waarop je niet reageert.

naar boven

Mars in het Vierde Huis

Je kunt wellicht niet goed overweg met een van je ouders. Het is belangrijk dat je de problemen die je met elkaar hebt openlijk bespreekt zodat je een compromis kunt sluiten. Al is het soms moeilijk om met hen om te gaan, je familie is heel belangrijk voor je en je hebt hun goedkeuring hard nodig.

Deze stand van Mars geeft aan dat je heel sterk de behoefte hebt om thuis de dienst uit te maken, maar dat is gezien je leeftijd wellicht moeilijk. Leer goed om te gaan met de mensen met wie je samenleeft, anders kan dat als je later volwassen bent in je eigen huis ook een probleem vormen. Een oplossing hiervoor is zoveel mogelijk je eigen gang gaan zonder op andere zieltjes te trappen.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Alex Eisenhower [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 10 oktober 1980 kloktijd: 3:03
in Phoenixville, PA (US) U.T: 07:03
75w31, 40n08 sterrentijd: 03:17:05

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Weegschaal 17°07'50 eind van huis 2 direct
Maan Weegschaal 29°54'14 in huis 3 direct
Mercurius Schorpioen 12°09'05 in huis 3 direct
Venus Maagd 6°09'31 in huis 1 direct
Mars Schorpioen 28°35'50 in huis 4 direct
Jupiter Maagd 26°30'55 in huis 2 direct
Saturnus Weegschaal 2°19'26 in huis 2 direct
Uranus Schorpioen 23°34'27 in huis 4 direct
Neptunus Boogschutter 20°19'10 in huis 4 direct
Pluto Weegschaal 21°30'39 in huis 3 direct
Maanskn.(t) Leeuw 18°27'34 in huis 12 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Leeuw 27°39'47
2de huis Maagd 20°36'18
3de huis Weegschaal 18°38'50
Imum Coeli Schorpioen 21°41'35
5de huis Boogschutter 26°41'59
6de huis Steenbok 29°14'34
Descendant Waterman 27°39'47
8ste huis Vissen 20°36'18
9de huis Ram 18°38'50
Medium Coeli Stier 21°41'35
11de huis Tweelingen 26°41'59
12de huis Kreeft 29°14'34

Majeure aspecten
Zon Sextiel Neptunus 3°11
Zon Conjunct Pluto 4°23
Maan Sextiel Venus 6°15
Maan Sextiel Ascendant 2°14
Mercurius Sextiel Venus 6°00
Mars Sextiel Jupiter 2°05
Mars Sextiel Saturnus 3°44
Mars Conjunct Uranus 5°01
Mars Vierkant Ascendant 0°56
Jupiter Conjunct Saturnus 5°49
Jupiter Sextiel Uranus 2°56
Jupiter Driehoek Midhemel 4°49
Uranus Vierkant Ascendant 4°05
Uranus Oppositie Midhemel 1°53
Neptunus Sextiel Pluto 1°11
Neptunus Inconjunct Midhemel 1°22
Pluto Inconjunct Midhemel 0°11
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst