•    
  Planetpositioner
  19-Feb-2018, 14:49 UT/GMT
  Sol054'16"11s09
  Måne1424' 6"1n29
  Merkur237'19"12s17
  Venus1049'20"8s51
  Mars1439'15"22s08
  Jupiter2244'39"17s20
  Saturn634'33"22s24
  Uranus2531'59"9n22
  Neptun1326'37"7s21
  Pluto2022'38"21s31
  Sand Månek.1453' 2"r16n22
  Chiron2642'41"1n53
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Michel Gauquelin [Adb], født 13 November 1928
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Skorpionen, Månen i Skytten *Ascendanten i Løven, Solen i 4. hus *Solen i 4. hus *Månen i 5. hus *Venus i 5. hus *Saturn i 5. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 13 November 1928 kl. 22:15 i Paris,.

Dit soltegn er Skorpion. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Løve, og din Måne står i Skytte.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Skorpionen, Månen i Skytten

Polariteten i dine astrologiske placeringer bibringer dig vitalitet, sundhed og en entusiastisk indstilling. Dine handlinger er kraftigt styrede af impulser, og du tåler ikke begrænsninger i din frihed. Du er åbenhjertig og til tider påståelig, sarkastisk og indiskret. Dine følelser er intense og lidenskabelige, om end noget diffuse, fordi de er så altomfattende. I mellemmenneskelige relationer stoler du på din intuition, og meget af det, du foretager dig, sker spontant. Du søger konstant stimulation, som har tendens til at blive krævende og dræne andre.

Nøglen til et mere harmonisk selv ligger i at finde den rigtige retning for dine bestræbelser og din energi.

til top

Ascendanten i Løven, Solen i 4. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg tegnet Løven op i horisonten. Solen, som er Løvens hersker, er placeret i 4. hus.

Mennesker med Ascendanten i Løven synes at have sans for den adelige og kongelige tilværelse. Dit liv vil på mange måder blive påvirket af beslutninger, som du træffer, hvor drivkraften har været din stolthed, ønsket om magt, ønsket om autoritet og dit behov for at overbevise andre om dit mod.

I livet vil du optræde ligefremt, gavmildt og venligt. Begivenhederne i din tilværelse vil udfolde sig livligt, og et liv fuldt af chancer og hændelser vil blive resultatet af dit ønske om at herske, organisere og sidde inde med autoritetens nøgler. Du bør være opmærksom på, at der som følge af dine meget stærke impulser er fare for nederlag og omvæltninger i dit liv. Du vil almindeligvis blive betragtet som et venligt, oprigtigt og gavmildt menneske, som imidlertid besidder stor stolthed og sensitivitet. Egocentricitet er en af omkostningerne ved at være født med Ascendanten i Løven. Et andet aspekt af dette stjernetegn er, at din personlighed bliver ladet med lidenskaber og seksuelt begær i overdreven grad. På den anden side bibringer dette tegn livet en stor portion vitalitet såvel som en smuk fysisk skikkelse og en stærk, sund konstitution.

Viljestyrke er karakteristisk for din personlighed. Du søger muligheder, og når du finder dem, kaster du dig ud i dem, idet du bruger både din forstand og dine følelser til at stræbe efter succes med iver og beslutsomhed. Du er meget selvsikker, og du virkeliggør dine ideer med en selvtillid, som ikke lader noget som helst komme i vejen for din succes.

Det vil imidlertid være godt for dig, hvis du kan være knapt så åbenhjertig og ligefrem, og hvis du kan lade være med at forvente, at andre skal handle og føle ligesom dig.

Løven vil give dig nogle meget oprigtige og kærlige forhold til andre, hvor du vil ønske at overføre kærlighed og en generel følelse af godhed og varme til dine kære. I seksuelle forhold vil du virke lykkelig, stærk, munter og endda en lille smule uskyldig.

Du vil altid optræde bedre som leder end som underordnet.

Annoncering
Solen, som styrer begivenhederne i dit liv, er placeret i 4. hus. Dette hus handler om de indledende og afsluttende perioder i dit liv, men især det sidste.

Da din hersker er placeret her, vil alle ting, der er forbundet med din familie, dens navn og hus, have umådeligt stor betydning for dig gennem hele livet.

til top

Solen i 4. hus

Solen stod i dit 4. hus ved fødslen. Dette er et tegn på, at din families navn og affærer og andre hjemlige forhold er af den yderste vigtighed i dit liv.

Solen giver ære, stolthed og berømmelse til alt det, der kommer under dens indflydelse, og det er et tegn på, at problemet med denne indflydelse på dette sted er, at du ikke kan opnå en ordentlig, synlig succes, før du er godt på den anden side af den modne alder. Du synes at være meget knyttet til dine forældre.

Du tror på, at du bør "herske" i dit eget hjem, og følelsen af privatliv er stærkt udviklet i din natur.

Som livet går, vil du få nogle oplysende indsigter, som vil forbinde din individualitet med bestemte racemæssige og familiebetonede elementer. Undersøg disse. Så vil du måske opdage karakteren af den spirituelle mission, som skæbnen afkræver dig.

til top

Månen i 5. hus

Månen stod i dit 5. hus ved fødslen. Dette er et tegn på, at du vil deltage aktivt i økonomisk spekulation med mange forandringer i den forbindelse. Du er født med en sans for at omgås andre mennesker og en evne til at kommunikere med dem, især i forbindelse med forretninger og projekter.

Din følelsesmæssige natur er meget orienteret imod glæden ved fornøjelser, og du udviser en stærkt nysgerrig tendens, som kan give økonomisk gevinst samt glæder i forbindelse med dine forretninger.

Trods dine positive egenskaber forholder det sig dog sådan, at du i kærlighed er meget omskiftelig, ustabil eller alt for optaget af banale ting.

Din kærlighedsfølelse er veludviklet og medfører en stræk trang til sanseoplevelser og lidenskabelige tilbøjeligheder, som uheldigvis ikke kun er rettet mod én person.

Det er muligt, at du livet igennem vil være tilknyttet flere forskellige, mindre forretningsinvesteringer med et ret godt udbytte.

Note: Månen står teknisk set i slutningen af hus 4 og tolkes derfor i hus 5.

til top

Venus i 5. hus

Venus stod i dit 5. hus ved fødslen. Ved første øjekast peger dette på nogle rige, intense og behagelige følelsesmæssige begivenheder, som vil berige din psykiske natur. Du er et menneske, som kan anses for at have held i kærlighed og for at være meget succesrig. Selvom Venus giver dig en grundlæggende evne til at opnå fuld nydelse gennem kærlighed og følelsesmæssigt engagement, kan den også tyde på en tendens til at være en anelse ubestandig, omskiftelig og foranderlig i forbindelse med kærlighed. Selvom du er i stand til at elske intenst og hengivent, har du en tendens til at miste interessen efter nogen tid. Det ville tjene dig bedre, hvis du kunne udøve en vis kontrol over dit brede spand af interesser.

Annoncering
til top

Saturn i 5. hus

Saturn stod i dit 5. hus ved fødslen. Omstændighederne kan tvinge dig til at optræde mere ydmygt og tålmodigt i forbindelse med kærlighed og i reaktionen på de forhindringer, som vil opstå mellem dig og din elskede.

Det er muligt, at disse forhindringer, såfremt du ikke er i stand til at styre dit temperament ordentligt, kan fremkalde en reaktion hos dig, som er barsk og streng. Du bør betragte disse ting i lyset af et spirituelt årsags- virkningsforhold.

Det må tilrådes, at du udviser stor forsigtighed i forbindelse med forretningsmæssige spekulationseventyr og ikke involverer dig i aktiviteter, som indebærer en større risiko.

Du bør bestræbe dig på at engagere dig i meget forskelligartede, menneskelige kærlighedsoplevelser, så din evne til at kommunikere bliver forbedret. Du bør være oprigtig over for dig selv. I det skjulte nærer du et ønske om at blive engageret i menneskelige relationer, men du har tilsyneladende mistet evnen til at forholde dig til andre. Lidt større åbenhed og tillid til dem, du holder af, kunne være en god kurs at følge.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Michel Gauquelin [Adb] (mand)
født den 13. november 1928 lokaltid: 22:15
i Paris, France U.T.: 22:15
2e20, 48n52 sid. tid: 01:55:26

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Skorpion 21°18'21 i hus 4 direkte
Måne Skytte 7°49'15 slutningen af hus 4 direkte
Merkur Skorpion 3°12'38 i hus 4 direkte
Venus Skytte 25°56'33 i hus 5 direkte
Mars Krebs 9°16'05 i hus 11 stationær (R)
Jupiter Tyr 3°15'55 i hus 10 retrograd
Saturn Skytte 18°07'00 i hus 5 direkte
Uranus Vædder 3°49'11 i hus 9 retrograd
Neptun Jomfru 1°16'24 i hus 1 direkte
Pluto Krebs 18°15'22 i hus 12 retrograd
Sand Måneknude Tvilling 0°26'26 i hus 10 direkte
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Løve 15°43'44
2.Hus Jomfru 4°37'06
3.Hus Jomfru 28°55'51
Imum Coeli Skorpion 0°59'29
5.Hus Skytte 9°39'31
6.Hus Stenbuk 16°18'16
Descendant Vandbærer 15°43'44
8.Hus Fisk 4°37'06
9.Hus Fisk 28°55'51
Medium Coeli Tyr 0°59'29
11.Hus Tvilling 9°39'31
12.Hus Krebs 16°18'16

Større aspekter
Sol Trigon Pluto 3°03
Sol Kvadrat Ascendant 5°35
Måne Kvinkuns Mars 1°27
Måne Trigon Uranus 4°00
Måne Kvadrat Neptun 6°33
Måne Trigon Ascendant 7°54
Merkur Opposition Jupiter 0°03
Merkur Kvinkuns Uranus 0°37
Merkur Sekstil Neptun 1°56
Venus Trigon Neptun 5°20
Mars Kvadrat Uranus 5°27
Jupiter Trigon Neptun 2°00
Saturn Kvinkuns Pluto 0°08
Saturn Trigon Ascendant 2°23
Uranus Kvinkuns Neptun 2°33
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt