•    
  Actuele planetaire posities
  21-mei-2018, 01:03 UT/GMT
  Zon2957' 8"20n08
  Maan1523'38"16n49
  Mercurius1232' 6"13n45
  Venus147'16"25n03
  Mars149'26"21s56
  Jupiter1650'51"r15s40
  Saturnus818' 8"r22s18
  Uranus017' 1"11n05
  Neptunus1615'55"6s17
  Pluto215'47"r21s32
  Ware Knoop823'56"18n10
  Cheiron133'47"3n47
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor George Bowering [Adb], geboren op 1 december 1935
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon in Boogschutter, Maan in Waterman *Ascendant in Maagd, Mercurius in het Vierde Huis *Venus in het Tweede Huis *Zon in het Vierde Huis *Maan in het Zesde Huis *Saturnus in het Zesde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 1 december 1935 om 23:30 in Penticton,.

Uw zonneteken is Boogschutter. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Maagd en uw Maan staat in Waterman.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

naar boven

Zon in Boogschutter, Maan in Waterman

Door deze astrologische standen bent u intuïtief en oprecht betrokken bij de mensheid in het algemeen. U verstaat de kunst met grote groepen, instellingen of aanhangers te werken. Uw gedachtegang is logisch en wordt gevoed door uw krachtige verbeelding, die verder gaat waar anderen afhaken. U hebt wellicht handigheid in de voorspelkunst. Uw professionele ambities zijn gericht op hoger onderwijs en mentale discipline. In de liefde bent u oprecht en affectief, maar ondertussen blijft u waakzaam wat betreft een bepaalde onafhankelijkheid van geest en bewegingsvrijheid. Uw emotionele reacties zijn wellicht wat verwarrend voor buitenstaanders, want u hebt een ongewone wijze van uiten. De sleutel tot balans in uzelf ligt in het voorkomen dat uw behoefte aan onafhankelijkheid ontaardt in afstandelijkheid en opstandigheid.

naar boven

Ascendant in Maagd, Mercurius in het Vierde Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Maagd aan de horizon. De heerser Mercurius staat in het vierde huis.

Dit geeft aan dat u uw hele leven een kalme, bescheiden, analytische, kritische en toegankelijke houding uitstraalt.

U bent niet iemand met grote ambities, al hebt u doorzettingsvermogen en scherp inzicht.

U zet graag dingen naar uw hand. Als u negatieve trekken leert compenseren met uw aangeboren hulpvaardigheid en sympathieke houding, zult u andermans problemen kunnen oplossen en een uitstekend adviseur zijn. Daarmee bereikt u uw hoogste spirituele doel. Het zal uw bewustzijn vergroten en uw blik verruimen.

U bent niet bang om aan te pakken, maar u doet het liefst dingen waarbij u uw verstand kunt gebruiken, dus niet zomaar lukraak routinewerk. U bent vrij zelfstandig, maar de natuurlijke aard van Maagd is bij voorkeur ondergeschikt. Laat belangrijke beslissingen maar over aan de autoriteiten en machthebbers.

U hebt een scherp oog voor detail, waardoor u heel nuttig bent voor werkzaamheden waarin precisie en opmerkingsgave vereist zijn. U bent heel puur en gesteld op reinheid. U hebt geen moeite met andere mensen, maar aan een ding hebt u een uitgesproken hekel: wanneer anderen uw privacy schenden. Zaken en praktische aangelegenheden zijn heel belangrijk in uw leven. U moet natuurlijk niets doen wat tegen uw vrij gereserveerde natuur indruist, maar in de liefde mag u wel wat meer ontspannen. Reageer wat vaker affectief op de aandacht die u krijgt.

U krijgt in het leven vaak te maken met situaties waarin u als adviseur of bemiddelaar optreedt. Grijp die kansen om daarin uw creativiteit te kunnen uiten.

Adverteren
U bent iemand die een zeer actief en bewogen leven leidt. Mercurius in het vierde huis geeft grote betrokkenheid met huis, haard en familieaangelegenheden aan, maar allerlei aspecten veroorzaken onrust in huis.

De kans dat u aan het einde van uw leven een grote bewustzijnsprong maakt is groot. U bent gericht op psychologische aangelegenheden en hebt interesse in geschiedenis.

NB: Mercurius staat technisch gezien op de grens van huis 3 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 4.

naar boven

Venus in het Tweede Huis

Venus staat in het tweede huis van uw geboortehoroscoop. Dit is in wezen een ideale astrologische stand, omdat deze zo veelbelovend is wat talent en inkomsten betreft. Het geld stroomt regelmatig binnen zonder dat het u veel inspanningen of zorgen kost, wellicht dankzij uw artistieke aanleg.

naar boven

Zon in het Vierde Huis

De Zon staat in het vierde huis van uw geboortehoroscoop. Dit is een indicatie dat uw naam, achtergrond, familie- en huiselijke zaken uitermate belangrijk zijn in uw bestaan.

De Zon geeft eer, trots en roem aan alles wat onder diens invloed staat. Maar met deze stand is het probleem dat u echt succes pas op latere leeftijd bereikt. U bent waarschijnlijk zeer gehecht aan een van uw ouders.

U wenst de leiding in huis te hebben en hecht enorm veel waarde aan privacy.

Naarmate uw leven zich ontwikkelt, zal uw inzicht verdiepen en verbindt u uw identiteit aan een bepaalde afkomst of achtergrond. Bestudeer dit. Op die manier ontdekt u wellicht de aard van de spirituele missie die het lot u heeft opgelegd.

naar boven

Maan in het Zesde Huis

De Maan staat in het zesde huis van uw geboortehoroscoop. Dit geeft onder meer aan dat uw werk afwisselend is, veelzijdig en dat u in het dagelijks leven emotioneel contact hebt met heel veel mensen. Qua gezondheid kan dit betekenen dat u overgevoelig bent voor de sfeer in uw omgeving en last hebt van overmatige veranderingen en wisselende omstandigheden.

Psychologisch gezien gedijt u beter in een ondergeschikte rol dan in een leidinggevende.

Ook kan het zo zijn dat u heimelijk beroemd hoopt te worden in uw vak.

Adverteren
naar boven

Saturnus in het Zesde Huis

Saturnus staat in het zesde huis van uw geboortehoroscoop. Dit is een zeer plichtsgetrouwe stand. Het geeft aan dat u uw bestemming bereikt door obstakels te overwinnen, waardoor u uiteindelijk succesvol zult zijn in uw werk.

Over het algemeen kunnen werk en gezondheid bij tijden problematisch zijn, maar u hebt voldoende wilskracht en uithoudingsvermogen om er het beste van te maken. Al hebt u problemen op uw werk en met collega's of uw meerderen, u bewijst dat u betrouwbaar bent, uw plicht vervult en verantwoordelijkheid draagt voor het algehele werkproces. Beschouw de meest ongelukkige omstandigheden als een karaktertest. De wijsheid die u opdoet door pijnlijke situaties te verslaan zullen psychologisch heel verrijkend zijn.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor George Bowering [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 1 december 1935 kloktijd: 23:30
in Penticton, Canada U.T: 07+30
119w35, 49n30 sterrentijd: 04:12:32

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Boogschutter 9°11'48 in huis 4 direct
Maan Waterman 26°11'06 in huis 6 direct
Mercurius Boogschutter 4°45'04 eind van huis 3 direct
Venus Weegschaal 23°03'44 in huis 2 direct
Mars Steenbok 26°13'22 in huis 5 direct
Jupiter Boogschutter 5°09'20 in huis 4 direct
Saturnus Vissen 4°01'28 in huis 6 direct
Uranus Stier 2°10'53 in huis 9 retrograde
Neptunus Maagd 16°41'21 in huis 1 direct
Pluto Kreeft 27°10'41 in huis 11 retrograde
Maanskn.(t) Steenbok 13°11'29 in huis 5 direct
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Maagd 10°36'54
2de huis Weegschaal 2°33'08
3de huis Schorpioen 0°34'55
Imum Coeli Boogschutter 5°04'26
5de huis Steenbok 11°58'37
6de huis Waterman 14°15'00
Descendant Vissen 10°36'54
8ste huis Ram 2°33'08
9de huis Stier 0°34'55
Medium Coeli Tweelingen 5°04'26
11de huis Kreeft 11°58'37
12de huis Leeuw 14°15'00

Majeure aspecten
Zon Conjunct Mercurius 4°27
Zon Conjunct Jupiter 4°02
Zon Vierkant Saturnus 5°10
Zon Vierkant Neptunus 7°30
Zon Vierkant Ascendant 1°25
Maan Driehoek Venus 3°07
Maan Conjunct Saturnus 7°50
Maan Sextiel Uranus 6°00
Maan Inconjunct Pluto 1°00
Mercurius Conjunct Jupiter 0°24
Mercurius Vierkant Saturnus 0°44
Mercurius Inconjunct Uranus 2°34
Mercurius Vierkant Ascendant 5°52
Venus Vierkant Mars 3°10
Venus Vierkant Pluto 4°07
Mars Vierkant Uranus 5°58
Mars Oppositie Pluto 0°57
Jupiter Vierkant Saturnus 1°08
Jupiter Inconjunct Uranus 2°58
Jupiter Vierkant Ascendant 5°28
Saturnus Sextiel Uranus 1°51
Uranus Vierkant Pluto 5°00
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst