•    
  Actuele planetaire posities
  23-feb-2018, 11:40 UT/GMT
  Zon448' 9"9s45
  Maan642' 4"16n36
  Mercurius949'44"9s19
  Venus1539'27"6s58
  Mars1658'18"22s26
  Jupiter2255'49"17s22
  Saturnus653'35"22s23
  Uranus2541' 9"9n25
  Neptunus1335'19"7s17
  Pluto2028'51"21s30
  Ware Knoop1447'29"16n24
  Cheiron2655'36"1n57
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Samantha Fox [Adb], geboren op 15 april 1966
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Samanthas geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Samantha al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Zo'n vruchtbare fantasie maakt dat Samantha al gauw heel ongeduldig wordt als zij oploopt tegen allerlei beperkingen, die haar dwingen om zich tot het heden te bepalen ­ ook als het gaat om de beperkingen die het eigen lichaam haar oplegt, en dingen als het dagelijkse ritueel [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Samanthas innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Als zij ouder wordt, is er kans dat Samantha vaak weigert om zich te gedragen zoals van een gewoon kind verwacht wordt. Dat kan zich speciaal voordoen als zij de schoolgaande leeftijd heeft bereikt, en een saaie onderwijzer eens even goed kennis laat maken met haar kleurrijke [...]

Geduld is niet bepaald een van Samanthas talenten, en zij is ook niet zo goed in het zich schikken in wat anderen willen of een compromis te sluiten. Er zit een groot stuk eigenzinnigheid in haar, iets wat vermoeide of overspannen ouders de eerste paar jaar waarschijnlijk [...]

Verborgen trekjes

[..] Het is dus niet uitgesloten dat zij snel geneigd is om wat zij voelt, en het feit dat zij anderen nodig heeft te verbergen, en strijd moet leveren om de steeds weer terugkerende aanvallen van angst en zelftwijfel de baas te blijven. Aan de buitenkant kan het lijken alsof [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Samantha is uiterst geïnteresseerd in mensen, en het lijkt soms of zij geen respect heeft voor de rol van ouderen, gezien de vragen die zij hen kan stellen ­ net alsof er geen verschil is tussen haar ouders en grootouders en haar vriendjes en vriendinnetjes op school. Of zij [...]

[..] Maar ook wordt zij zich meer bewust van het rijke scala dat er bestaat aan universele menselijke emoties en verlangens, iets waar zoveel mensen nooit enig idee van zullen hebben. Dit kan de artistieke gevoeligheid van het meisje heel erg ten goede komen, en haar een groot [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst